Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od Krteq »

ŠakaL píše:MP rank je komplet na netu? potrebuju preinst. wokna,tak jestli mam neco zalohovat,nic sem nenasel
Jop, statistiky jsou uchovávány na EA serverech. Nedávno jsem upgradoval OS a řešil jsem to samé.
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Krteq píše:
ŠakaL píše:MP rank je komplet na netu? potrebuju preinst. wokna,tak jestli mam neco zalohovat,nic sem nenasel
Jop, statistiky jsou uchovávány na EA serverech. Nedávno jsem upgradoval OS a řešil jsem to samé.
Reinstal me taky ceka tedka, opruz :| Snad na ssd disk uz :)
Kdyz na jeden disk nahodim novy system, bude BFBC2 na druhem disku, kde je ted, funkcni jak to je to u Steam games? Nebo musim znova nainstalovat?

A jako fakt, po tom levelu 20 to leze brutus pomalu. Nemit sem tam goldstar tak to asi zabalim.
A docela cumim, na nekterych serverech jsem si vsiml, ze konzole sem tam vypise "Player XY banned for using aimbot" apod. Dale me bavi hraci se skore 40:3 nebo ti co maji v deathcam neustale 100% zdravi.

Btw vsiml jsem si, ze kdyz hrac veme kit mrtvemu medikovi tak muze ozivovat :o

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

BRKO píše:Kdyz na jeden disk nahodim novy system, bude BFBC2 na druhem disku, kde je ted, funkcni jak to je to u Steam games? Nebo musim znova nainstalovat?
Bude potřeba nová instalace :(
BRKO píše:Btw vsiml jsem si, ze kdyz hrac veme kit mrtvemu medikovi tak muze ozivova:ol
Jakmile sebereš jakýkoliv KIT, automaticky přebíráš povolání, zbraně, perky atd. padlého.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Mne uz se parkrat stalo, ze hrajic za medika a umrice, ke me pribehl friendly treba sniper, vzal muj kit a ozivil me, ja pak pokracoval s jeho kitem snipera, od ty doby to taky delam kdy muzu.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jojo tohle je úplně normální :) Už v normálním BF2 ale i v betě Bad company 2
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Krteq píše: Jakmile sebereš jakýkoliv KIT, automaticky přebíráš povolání, zbraně, perky atd. padlého.
Aha, ja myslel, ze jen zbrane. Diky. Sam kit zmenim jen omylem, nejcasteji u mcom, kdyz tam nejaky mrtvolky uz lezi.

"Lost connection to game server. Please check your connection and try again"
V sever browseru neustale doatavam tuto hlasku, pripojim se tak na 1 z 20 serveru, co zkusim :(

Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Tohle meneni u M-comu, kdyz se ho clovek snazi defusnout me docela toci, clovek macka spravny tlacitko a porad si prohazuje kity.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

BRKO píše:Btw vsiml jsem si, ze kdyz hrac veme kit mrtvemu medikovi tak muze ozivova:ol
Jakmile sebereš jakýkoliv KIT, automaticky přebíráš povolání, zbraně, perky atd. padlého.[/quote]
Nutno ale dodat že získané Xp se započítává nadále k původnímu povolání - takže třeba jako inženýr seberu kit medika a oživuji ostatní, ale XP se započítává nadále za inženýra.
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

Muzu se zeptat kde najdu volbu "geometry details" ? Nikde jsem to nenasel.
A mam jeste jeden problem max rozliseni monitru mam 1440*900 ale mam docela dost velke zbrane.
Existuje nejaky mod nebo nastaveni ktere mi zmensi velikost zbrani ?

Diky.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

siddhi píše:Nutno ale dodat že získané Xp se započítává nadále k původnímu povolání - takže třeba jako inženýr seberu kit medika a oživuji ostatní, ale XP se započítává nadále za inženýra.
To právě že ne. Pokud sebereš cizí KIT jiného povolání, přičítají se ti XP k té profesi, jaký je ten KIT. Dnes odzkoušeno.
IMI píše:Muzu se zeptat kde najdu volbu "geometry details" ? Nikde jsem to nenasel.
Moje chyba, je to volba "Level of Detail" :oops:
Cirrus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cirrus »

Krteq píše:To právě že ne. Pokud sebereš cizí KIT jiného povolání, přičítají se ti XP k té profesi, jaký je ten KIT. Dnes odzkoušeno.
Tak to nevim, jak jsi to zkoušel, protože to funguje přesně jak píše IMI :)
:: Pravděpodobnost přežití je přímo úměrná úhlu dopadu na zem... ::
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Cirrus píše:
Krteq píše:To právě že ne. Pokud sebereš cizí KIT jiného povolání, přičítají se ti XP k té profesi, jaký je ten KIT. Dnes odzkoušeno.
Tak to nevim, jak jsi to zkoušel, protože to funguje přesně jak píše IMI :)
tak tak.. body se pricitaj tomu povolani za ktery si puvodne hral
KDO mi odebral moji zlutou kartu
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

Level of Detail mam na High. a Stromy a veskera vegetace jsou stale 2D. Myslim ze uz to lepsi nebude.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Aha, tak XP se opravdu přičítají původnímu povolání. Asi jsem si v průběhy hry změnil povolání. Omlouvám se za mystifikaci :oops:
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Hele zda se mi to, nebo po dosazeni platinum star u nejake zbrane uz nemam sanci ziskat s ni gold star za kazdou dalsi stovku, tj. platinou konci award score na konkretni zbran? :nervous:

meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

BRKO píše:Hele zda se mi to, nebo po dosazeni platinum star u nejake zbrane uz nemam sanci ziskat s ni gold star za kazdou dalsi stovku, tj. platinou konci award score na konkretni zbran? :nervous:
presne tak, platinou koncis - dal uz se pocitaji jen killy ale bez dalsich rewardu
prochybike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prochybike »

Mel bych otazku na majitele ATI 5850 + 10.6 drivery. Nestava se Vam, ze ve hre dejme tomu cca kazde 3minuty na 1-2 sekundy spadnou FPS skoro na nulu a pak se zase vse rozjede jak ma? Vcera jsem poprve s 5850 zkousel BC2 a tohle me docela nemile prekvapilo (gk nebyla v tu dobu pretaktovana a teploty kolem 65C). Predesla GTX285 bezela v tomto ohledu naprosto v pohode jen s nizsim FPS nez ATI 5850 :)
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

me dela neco podobneho taky 5850 v multaku po kazdem najeti do hry a pak priblizne asi kazdych 30minut, ale nekdy to nedela a v singlu vse ok a bylo celkem jedno jake sem mel ovladace, jeste dodam ze karta je pretaktovany
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
prochybike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prochybike »

Tak po preinstalovani systemu vypada, ze uz se mi BC2 s ATI5850 nezasekava a vsechno slape jak ma.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

5850 10.5 ovladace, vcera lagy po cca 5 minutach, ale nevim jestli je to grafikou, protoze to lagovalo i behem respawnu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“