chybí Instalační moduly systému Windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- AdamCZE
- Nováček

-
chybí Instalační moduly systému Windows
Kvůli problémům s PC jsem si vyhledal na internetu několik typů, jak problém odstranit. Mezi jedním z nic, byl tento návod: http://www.zive.cz/poradna/visual-c-200 ... tanswers=1
Narazil jsem na problém, jelikož ve výpisu služeb mi chybí Instalační moduly systému Windows. Jak je tam mohu "dostat zpět"?
Děkuji.
Narazil jsem na problém, jelikož ve výpisu služeb mi chybí Instalační moduly systému Windows. Jak je tam mohu "dostat zpět"?
Děkuji.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: chybí Instalační moduly systému Windows
Instalaci muze vadit starsi C++2005, ale vzhledem k tomu ze mas ciste nainstalovany win 7 a tedy tam asi nebudes mit Office 07 produkty, tak to asi nebude tvuj pripad.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- AdamCZE
- Nováček

-
Mám Vistu.
C++2005 jsem se pokoušel aktualizovat, jenže právě ta aktualizace mi hází tu chybu, kterou jsem se snažil odstranit návodem, na který odkazuji v předchozím článku.
C++2005 jsem se pokoušel aktualizovat, jenže právě ta aktualizace mi hází tu chybu, kterou jsem se snažil odstranit návodem, na který odkazuji v předchozím článku.
- Butch
- Středně pokročilý

ja bych spise misto aktualizace C++2005, vsechny C++2005 komponenty odinstaloval a zkusil rovnou instalaci novejsi verze. Tohle jsi po nevydarenym updatu ale asi uz zkousel.
SP2 na Vistach mas?
SP2 na Vistach mas?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- AdamCZE
- Nováček

-
C++2005 jsem dal pryč, ale instalace nové verze mi pořád hlásí tu stejnou chybu.
Instalace SP 2 mi vypíše toto:

Instalace SP 2 mi vypíše toto:

- van Bellen
- Začátečník

microsoft ma taku utilitu na uninstall, neviem ako sa vola..mozno ti v systeme este nieco ostalo z toho c2005.
- AdamCZE
- Nováček

-
A nějaký způsob, jak tam opravdu vyloženě "vrátit" Instalační moduly systému Windows, není?