Problém s novou PC sestavou

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
johny_morte
Nováček
Nováček

Problém s novou PC sestavou

Příspěvek od johny_morte »

Zdravím,

před pár dnama jsem si pořídil tohodle kompa:
Intel Core i5-750 BOX
ASUS P7P55D-E (90-MIBBN0-G0EAY00Z)
Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz DDR3
MSI R5770-PMD1G 1GB DDR5
Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ
Fortron Green Power AX550-60APN 550W OEM
Chladič Cooler Master Hyper 212 Plus
Monitor Samsung 23" SyncMaster F2380 černý

A teď k problému. Když ho zapnu tak se rozjedou všechny větráky a začne startovat, ale asi jen tak na sekudnu. Pak se vypne. A asi 4 sekundy se nic neděje. Potom se sám zapne a už najede normálně. Po nabootování už jede všechno normálně s odpovídajícím výkonem. Říkám si, že to asi bude zdrojem, ale nemám bohužel jinej na vyzkoušení. :-( Budu moc rád za všechny nápady a rady.. Díky :)
SilentDream
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s novou PC sestavou

Příspěvek od SilentDream »

Tohle mi dělala asusácká deska když jsem blbě taktoval. Počítač se spustil a pak proběhlo přesně to co popisuješ, ale hlavně se mi resetoval BIOS (nastavilo se vše na default). Takže moje doporučení je, zkontrolovat veškerá nastavení v BIOSu.
CPU: Core2Duo E8400 OC @ 3,6Ghz (AC Freezer 7 PRO) RAM: 4GB 800Mhz Vitesta 4-4-4-12 VGA: Asus GTS 250 (AC Accelero Twin Turbo PRO) MB: Asus P5K HDD: Kingston SSDNow KC300 - 120GB + Seagate 1TB (Silentmaxx HD Silencer) AUDIO: ESI Juli@+proxima centauri, Casea LYRA Digital, AKG K701 + Cambridge Soudworks SW310 PSU: Seasonic X-650 LCD: BenQ BL2410PT CASE: Coolermaster Centurion 5 KEYBOARD: Logitech K120 MOUSE: Razer DeathAdder OS: Windows 7 Ultimate x64
johny_morte
Nováček
Nováček

Nějakej typ co by to mohlo v biosu dělat? :-)

//Stano - del zbytočná citace
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Môžeš ako už bolo doporučené nastaviť jednotlivé položky v BIOSe alebo skúsiť nahrať aktuálnejšiu verziu BIOSu.
johny_morte
Nováček
Nováček

Upgrade BIOSu pomohl. Byl jsem až překvapenej jak to jde lehce přes ASUS EZ FLASH Utility. Díky ;-)
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“