Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice
Moderátor: CageJ
- huntaman
- Nováček

-
Re: HTC Touch HD 2 alebo Sony Ericsson Xperia X10?
A teraz co je stou otazkou??? Nazbieral som tie kody, ale otazka nieje nikde... Kedy bude aktualna?
- toma26
- Nováček

-
Soutěž skončil právě dnes... Kody jsou nanic... 
- petohlon
- Nováček

-
Ahoj nemám hlavu na mobily, ale chci veďet že je nějaky GPS software (pro x10) kter nepotřebuje připojeni? Kde mužu dozvědět víc o tom?
díky!
díky!
- huntaman
- Nováček

-
Neeeee! Videl sem na facebooku, ze niekto uz vyhral soutez! Nie je to pravda, a ja som skoro celí den sedel pred pocítacom, aby som zbadal tú xxxx otázku! 
- Maddogg
- Čestný člen

Ano existuje, tuším že verzi pro Android už vydalo iGo. Asi jich je už více ale v androidu (zatím) nejedupetohlon píše:Ahoj nemám hlavu na mobily, ale chci veďet že je nějaky GPS software (pro x10) kter nepotřebuje připojeni? Kde mužu dozvědět víc o tom?
díky!
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
iGo, Navigon, Sygic....petohlon píše:Ahoj nemám hlavu na mobily, ale chci veďet že je nějaky GPS software (pro x10) kter nepotřebuje připojeni? Kde mužu dozvědět víc o tom?
díky!
vybrat se už dá a pokrytí evropy je slušné...
- toma26
- Nováček

-
Podívejte se co vymysleli zase...:
http://www.sonyericsson.com/catchlife/i ... 0challenge
20 X10 zdarma, a jaká hra!!!
http://www.sonyericsson.com/catchlife/i ... 0challenge
20 X10 zdarma, a jaká hra!!!
- las vegas
- Nováček

-
- JedenLiter
- Nováček

tak zato nerozdávajú len tak 20 kusov z tych telefónov....to si musís zaslúzit! a okrem toho, musís mat aj stastia, aby si ho vyhral
- huntaman
- Nováček

-
Nasiel som pravidla hry. Hra začína 28.5.2010 a končí 02.07.2010. Ja sa dnes pripajam do hry. Ceny su super!!las vegas píše:![]()
suprrr! vyzvy su velmi zaujímave- skvelá sutaz
! dokedy trvá táto sutaz???
- toma26
- Nováček

-
Kde jsi našel? Já nikde jsem neviděl na stranu...
- JedenLiter
- Nováček

ani ja som nenaciel nikde tie pravidla....posles nam link kde si ich nasiel? najdolezitejsie by bolo vediet, ze podla coho vyberaju vyhercov..ci náhodne..alebo inac...
- dObi
- Začátečník

HTC TyTN II vs. jiný
Zdravím.
Uvažuji nad koupí HTC TyTN II (Kaiser).
A tak se chci ještě zeptat, je tahle volba správná, či jaké jsou jiné alternativy v téhle cenové relaci ?
Díky.
Uvažuji nad koupí HTC TyTN II (Kaiser).
A tak se chci ještě zeptat, je tahle volba správná, či jaké jsou jiné alternativy v téhle cenové relaci ?
Díky.
- zombux
- Odborník PCT

Re: HTC TyTN II vs. jiný
na tvém místě bych si SAKRA dobře rozmyslel, jestli OPRAVDU potřebuješ hardwarovou klávesnici. já si myslel že jo, ve skutečnosti jsem ji použil asi 3x, a teď vím že jsem měl koupit něco bez qwerty. "v téhle cenové relaci" máš na mysli co, HTC Touch 2 je drahý?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam Xperii X1 a taky bych klavesnici vymenil za polovicni tloustku 
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- dObi
- Začátečník

Abych pravdu řekl, tak nevím, nikdy jsem qwerty klávesnici neměl, takže nevím přesně, co od toho očekávat. Jen jsem si říkal, že by mohla být dobrá pro časté psaní SMS a brouzdání po netu.zombux píše:na tvém místě bych si SAKRA dobře rozmyslel, jestli OPRAVDU potřebuješ hardwarovou klávesnici. já si myslel že jo, ve skutečnosti jsem ji použil asi 3x, a teď vím že jsem měl koupit něco bez qwerty.
Takže rád si nechám poradit.
Máš pravdu mohl jsem to trošku upřesnit, mám na mysli nějakých 7000,-kč.zombux píše:"v téhle cenové relaci" máš na mysli co, HTC Touch 2 je drahý?
- zombux
- Odborník PCT

Touch 2 stojí nový kolem 6500Kč, podle mě daleko lepší než bazarový Kaiser. SMS se v pohodě píšou na sw klávesnici, s trochou cviku stylusem to je dobrý
- Stano K.
- Středně pokročilý

Pridám sa podobnou skúsenosťou, pri výberu HTC Touch Diamond a Touch PRO voľba padla na Touch PRO kvôli HW klávesnici, no na zopár výnimok som ju nevyužil.
Teraz mam Desire, a nemyslím si že sa ešte niekedy vrátim k HW klávesnici.
Teraz mam Desire, a nemyslím si že sa ešte niekedy vrátim k HW klávesnici.
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja si myslim že klavesnice je lepší.mám ipod na nem se dá jaks taks psát ale na G1 co jssem mel se psalo mnohe ale mnohem lepe a qerty je super.Spis nez kaisera doporučím G1 je rychlejsí a lepší.Kaiser je hrozná cihla se špatnym displeyem
- zombux
- Odborník PCT

alternativa to je, ale má OS Android, ne Windows Mobile - což nevím jestli zakladatel threadu chce nebo ne