Vyběr mobilního telefonu do 7000
Moderátor: CageJ
- Mirek E.
- Začátečník

-
Re: SE W960i - nebo jiný podobný tel.
Teď mě ještě napadá, jestli by se do těch 3 500 - 4 000Kč nedal sehnat Apple iPhone 2G a jestli by to nebyla lepší volba.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mirek E.
- Začátečník

-
Takže se rozhoduji mezi tím HTC G1 a Nokií 5530. Ovšem vede G1. 
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vem tu G1 je to dobrej stroj
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jakozto potencionalni zajemce taky o G1 bych se celkem rad zeptal jak je to prakticky s FW, respektive ktera verze androida tam jde jeste bez problemu prdnout?Stricekfido píše:vem tu G1 je to dobrej stroj
0118 999 881 999 119 7253
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dneska uz je i 2.1 rom ktera je dost pouzitelna..ja osobne jedu porad na 1.6 upravene romce a ztim mi nic neschazi
- Chief4
- Začátečník

Re: e50, co dál?
usoudil jsem že n900 je tak nějak mrtvá, kvantita a kvalita aplikací nic moc.. s androidem bych bral samsung galaxy S (překonal jsem averzi k samsungu) ale 4" už je dost a přijde mi moc plastovej a fingerprint magnet.. takže jsem rozhodnut pro iPhone 4, neshledal jsem na něm nedostatek (kromě ceny
)
9800x3d, 5080, 4k@240Hz OLED
- Stano K.
- Středně pokročilý

pripájam sa k názorushadow píše:Doporučuji HTC Desire...
už nejakí ten piatok mám Desire a som nadmieru spokojný, mám vyskúšaných zopár Nokií a dve špičkové WM HTC zariadenia ale na Android jednoducho nemajú
práve veľká uhlopriečka ma odrážala od HD2 a zvolil som Desire, obavy z nového OS taktiež boli ale teraz viem že zbytočne
- Chief4
- Začátečník

je moc plastovej a navíc celkem ošlivej, a vydrz podle me nedostacujici, potrebuju aby mi vydrzel cely den za kazdych okolnosti.. v tehle ohledech je galaxy S lepsi
9800x3d, 5080, 4k@240Hz OLED
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mobilni telefon a jeho vyber s pozadavky
zdravim, zacinam premyslet nad nejakym mobilem, co by uspokojil moje tuzby, klidne i nejaka jeta mrcha, klidne i neco ze zahranici(BB), mam docela jednoduche pozadavky
- vydrz - alespon dva dny bez nabijeni
- aby mel gps modul, nemusi v sobe mit primo luxusni navigaci, ale odmitam se pripojovat na net pro urcovani pozice, klidne si stahnu i zaplatim nejakej program(co tam v zakladu neni), co bude umet: mapu orientovanou ve smeru jizdy a pohled dynamicky menen (pokud jsem na krizovatce tak se automaticky zvetsí zoom abych mohl jednim okem kouknout na vzhled krizovatky a pokud jsem nekde na prehledne silnici, tak se zoom opet zmensi abych videl okoli).
- wifi
- lcd veliky tak, aby byla pouzitelna navigace v aute a semo tamo nejaka wifi na letni zahradce u piva, az budu chtit chytit vecerni rozjezd
- na znacce mi absolutne nesejde, sw vybavenost taky nemusi byt nejlepsi, ale rad bych, aby tam slo gps i nejaky solidni prohlizec doinstalovat
- velikost a vaha je mi taky lhostejna, ale rad bych, aby to nebyla cihla ve stylu n900
- pro me fajnovka - rad bych, aby to melo nejaky sw na sms, jez by se mi radily za sebe jako jedna ucelena konverzace (aktualne jsem to videl na iphone 3gs a dost se mi to libilo)
doposud jsem mel vzdycky telefon, co stal 1-500 od operatora, dopsal jsem se s nim a dotelefonoval, rad bych zhkusil vice a hral si s tim stejne jako s pc
malem bych zapomnel na cenu - cim nizsi, ti lepsi, nechci se bat, ze to odru, nebo ze mi spadne, k telefonum jsem se nikdy moc hezky nechoval, plnily jen to, co jsem chtel
ale kdyz to nejak ospravedlnite, rad svuj pohled zmenim
diky za jakekoliv tipy a osobni zkusenosti, nemusite ani nic psat, staci klidne linkovat
\\EDIT nebranil bych se ani nejakymu "čajna founu"
- vydrz - alespon dva dny bez nabijeni
- aby mel gps modul, nemusi v sobe mit primo luxusni navigaci, ale odmitam se pripojovat na net pro urcovani pozice, klidne si stahnu i zaplatim nejakej program(co tam v zakladu neni), co bude umet: mapu orientovanou ve smeru jizdy a pohled dynamicky menen (pokud jsem na krizovatce tak se automaticky zvetsí zoom abych mohl jednim okem kouknout na vzhled krizovatky a pokud jsem nekde na prehledne silnici, tak se zoom opet zmensi abych videl okoli).
- wifi
- lcd veliky tak, aby byla pouzitelna navigace v aute a semo tamo nejaka wifi na letni zahradce u piva, az budu chtit chytit vecerni rozjezd
- na znacce mi absolutne nesejde, sw vybavenost taky nemusi byt nejlepsi, ale rad bych, aby tam slo gps i nejaky solidni prohlizec doinstalovat
- velikost a vaha je mi taky lhostejna, ale rad bych, aby to nebyla cihla ve stylu n900
- pro me fajnovka - rad bych, aby to melo nejaky sw na sms, jez by se mi radily za sebe jako jedna ucelena konverzace (aktualne jsem to videl na iphone 3gs a dost se mi to libilo)
doposud jsem mel vzdycky telefon, co stal 1-500 od operatora, dopsal jsem se s nim a dotelefonoval, rad bych zhkusil vice a hral si s tim stejne jako s pc
malem bych zapomnel na cenu - cim nizsi, ti lepsi, nechci se bat, ze to odru, nebo ze mi spadne, k telefonum jsem se nikdy moc hezky nechoval, plnily jen to, co jsem chtel
diky za jakekoliv tipy a osobni zkusenosti, nemusite ani nic psat, staci klidne linkovat
\\EDIT nebranil bych se ani nejakymu "čajna founu"
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- potapec
- Černá karta

-
Re: mobilni telefon a jeho vyber s pozadavky
iPhone four
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to je nejaka imitace, nebo to myslis vazne a moc jsi necetl, co jsem napsal?
Kód: Vybrat vše
malem bych zapomnel na cenu - cim nizsi, tim lepsi, nechci se bat, ze to odru, nebo ze mi spadne, k telefonum jsem se nikdy moc timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- potapec
- Černá karta

-
na to co to umí to je zadarminko.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Potapece ignoruj, ten tu uz ctvrty den kazdemu bez rozdilu vnucuje cokoliv od Applu a nezajima ho takove drobnosti jako pozadavky 
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- potapec
- Černá karta

-
To není pravda, ale iPhone je rozhodně kvaletní telfon, na tom trvám.
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
omg prestan, za ty prachy me vubec nezajima, doufam, ze ted uz je to dost jasny, nejsem nejaka prazska zlata mladez, ale brnensky tezce pracujici lid, tak mi tu, prosim te, nezasirej thread, kdyz jsi ani necetl uvodni prizpevek celej... 
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vodafone 845 z tech levnych, nokia 5800 z tech drazsich.
0118 999 881 999 119 7253
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky mě napadla 5800
Mapy free od Nokie, W-Fi vede. Kámoš to používá na kolo, projede trasu, poté synchronizuje s kompem a na netu má poté kde byl, jak dlouho jel, jak rychle jel, převýšení atd... Na pecku používá Operu a na founu taky tam to má též synchronizované vše se vším
je tak trochu magor 
Mapy free od Nokie, W-Fi vede. Kámoš to používá na kolo, projede trasu, poté synchronizuje s kompem a na netu má poté kde byl, jak dlouho jel, jak rychle jel, převýšení atd... Na pecku používá Operu a na founu taky tam to má též synchronizované vše se vším
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
diky moc za tip, sice to bude asi dilenskym zpracovanim peknej kryplik, ale za ty prachy to zni lakaveCoololooser píše:Vodafone 845 z tech levnych, nokia 5800 z tech drazsich.
Vodafone 845: Android za pár korun i pro ČR
- Android 2.1 Eclaire, Wi-Fi, GPS do 4-5000 CZK, zni to lakave, u tehle varianty me skrabance palit urcite nebudou
//edit
v Anglii jsem byl jen v londyne, takze se chci zeptat ten borec v prezentaci sisle, slape si na jazyk, nebo je to proste nejakej ostrovskej dialekt?
jinak tezko odhadovat cenu, ale pri soucasnem kurzu to vypada na 5600 CZK, nic moc, uvidime, az prijde k nam (zdroj: ebay.co.uk) doufam, ze si to jen nejakej anglan chce namastit kapsu a zkousi, co to da.... coz tak nejak potvrzuje zprava, ktera rika, ze cena by pri uvedeni na trh mela byt 150 eur (zdroj: mobilmania.cz)
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Android komunikátor
zdravím, vybírám android komunikátor okolo 5000Kč (asi bazarový se zárukou a nemůžu se rozhodnout jaký
Mám vybrané HTC, konkrétně Hero a Wildfire.
Wildfire by měl být modernjější než Hero, ale vadí mi že má nižší rozlišení 240 × 320 oproti 320 × 480 bodů při stejné 3,2" uhlopříčce.Bude to hodně kostičkovaný? sestra toto rozlišení má na 2,4" Nokii a tam to je jak dětská prdelka, Naopak má více RAM 288 vs 384MB
U Hero mi zase vadí že vydží na baterku maximálně 2 dny,ale předpokládám že u Wildfire to omoc déle nebude.
Rozměrově jsou na tom podobně, těch 3,2" displej je tak akorát, krávu stylu HTC HD nechci,stejně tak Windows mobile, protože se blbě ovládá prstem a odporový displej tomu moc nepomůže.
Tak prosím o rozseknutí,pro a proti, případně o nějakou další alternativu,děkuji
Mám vybrané HTC, konkrétně Hero a Wildfire.
Wildfire by měl být modernjější než Hero, ale vadí mi že má nižší rozlišení 240 × 320 oproti 320 × 480 bodů při stejné 3,2" uhlopříčce.Bude to hodně kostičkovaný? sestra toto rozlišení má na 2,4" Nokii a tam to je jak dětská prdelka, Naopak má více RAM 288 vs 384MB
U Hero mi zase vadí že vydží na baterku maximálně 2 dny,ale předpokládám že u Wildfire to omoc déle nebude.
Rozměrově jsou na tom podobně, těch 3,2" displej je tak akorát, krávu stylu HTC HD nechci,stejně tak Windows mobile, protože se blbě ovládá prstem a odporový displej tomu moc nepomůže.
Tak prosím o rozseknutí,pro a proti, případně o nějakou další alternativu,děkuji
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery