Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
- XTad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
No jestli mas iPhone, na net chodis pres iPad, mas MAC OS X na svem iMacu a ke svacine jis vyhradne jablka, ktera zapijis jablecnym mostem, tak ano, Apple Magic Mouse je na hry vyborna.
- potapec
- Černá karta

-
Apple je super, iMac zatím nemám, ale všechno bude.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mně přijde, že pan potapec si tady ze všech dělá srandu a náramně se doma za monitorem baví. Nechce se mi věřit, že by ty posty myslel vážně...
- potapec
- Černá karta

-
aTo mi řekni jak jsi na takovou věc přišel.
- supfor
- Začátečník

-
Může zde někdo,kdo má myš Alienware TactX , sdělit své poznatky ?Dík!
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.
- .cPU
- Nováček

aExp
Prosím vás zkoncujte už z flamem, offtopem, spamem, téma je danné a jasné, kdyby něco vyřiďte si to v SZ! Co se týče diskutované applovské myšky, tak rozhodně na hraní není!potapec
There are two tragedies in life. One is not get your heart's desire. The other is to get it.
- potapec
- Černá karta

-
A mohl bys mi poradit bílou myš s Apple designem?
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ta myš je shit ten recenzent rozhodně není debil...na hraní tohle kupovat si sebevrah...je to dobrý jen elegancí a tim že se to hodí do kanceláře, na hraníj e to absurdní.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Radagabi
- Začátečník

-
Ahoj,odchází mi myš a DVD-RW,ale teď k té myši.
Potřeboval bych nějakou herní myšku,nejlépe A4Tech nebo Logitech do 500 Kč,chtěl bych aby měla alespoň boční tlačítka,pokud možno byla ergonomická a hlavně černá(ideálně černostříbrná,aby ladila se zbytkem).
Přemýšlel jsem o A4Tech sérii 750 nebo 740,ale opravdu nevím,nějaké rady?
Potřeboval bych nějakou herní myšku,nejlépe A4Tech nebo Logitech do 500 Kč,chtěl bych aby měla alespoň boční tlačítka,pokud možno byla ergonomická a hlavně černá(ideálně černostříbrná,aby ladila se zbytkem).
Přemýšlel jsem o A4Tech sérii 750 nebo 740,ale opravdu nevím,nějaké rady?
Základní deska:Gigabyte GA-880GA UD3H Procesor:AMD Phenom II X4 925 + GELID Solution Tranquillo Operační paměť:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Grafická karta:Sapphire HD 6850 Toxic 1GB GDDR5 Pevný disk:WesternDigital 250GB + Samsung SpinPoint F3 - 1TB Zdroj:Seasonic SS-550ET-F3 500W Bronze Skříň:CoolerMaster Elite 430 + Scythe KM03-BK Kaze Master Pro 5,25" + 3× Fractal Design 120mm Silent Series R2 + Coolermaster BC 120 Blue 120mm Operační systém:Windows 7 64bit
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tu 750ku sem dostal k msi notasu, ted ji pouzivam u druhyho pc, celkem fajn mys sedne do ruky, nemam s ni problem, doma pouzivam bezdratovou (progameri se smeji) mx 1100r a mxko je samo jina liga, ma trosku jinej uchop. mys bych spis kupoval aby ti dobre sedla do ruky a vyhovovalo ti rozmisteni tlacitek
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- veteran13
- Začátečník

doma mám A4tech FL-750BF a za ty prachy je skvělá, padne do ruky, můžeš si měnit dpi, pěkné barvičky, a hlavně ji mám už 3,5 roku a kromě drobného problému s kolečkem funguje jako nová
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- Radagabi
- Začátečník

-
Tak díky,asi rozhodnuto
, vemu nejspíš
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55606
750 řada to je...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55606
750 řada to je...
Základní deska:Gigabyte GA-880GA UD3H Procesor:AMD Phenom II X4 925 + GELID Solution Tranquillo Operační paměť:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Grafická karta:Sapphire HD 6850 Toxic 1GB GDDR5 Pevný disk:WesternDigital 250GB + Samsung SpinPoint F3 - 1TB Zdroj:Seasonic SS-550ET-F3 500W Bronze Skříň:CoolerMaster Elite 430 + Scythe KM03-BK Kaze Master Pro 5,25" + 3× Fractal Design 120mm Silent Series R2 + Coolermaster BC 120 Blue 120mm Operační systém:Windows 7 64bit
- esdxx
- Nováček

-
Zdravim, potreboval by som hernu mys. Niesom sice progamer, ale hravam SC2 denne na celkom slusnej urovni. Teraz pouzivam G5 (+steelseries 5L), ale v poslednom case mi proste pride ze nestaci - presnost neni uplne dobra (co je pri vyssom APM velmi dolezite). Aj ked ergonomia a dizajn mi uplne vyhovuje, senzor asi pokulhava. Uz ju mam asi 3 roky, tak je mozne ze sa vysuchala...
Samozrejme hravam aj ine hry (BF2:BC,CS/CSS,COD4MW2), ale skor iba rekreacne. Rozmyslal som nad Razerami DeathAdder alebo Imperator, alebo Logitech G500/G9. Pri Razerach mi ale trochu vadia tie leskle strany, ktore pritahuju bordel a pri spotenych rukach to asi nieje moc prijemne.
PS: Na kompe aj pracujem, takze vyzadujem aj pohodlnost... Som narocny
Samozrejme hravam aj ine hry (BF2:BC,CS/CSS,COD4MW2), ale skor iba rekreacne. Rozmyslal som nad Razerami DeathAdder alebo Imperator, alebo Logitech G500/G9. Pri Razerach mi ale trochu vadia tie leskle strany, ktore pritahuju bordel a pri spotenych rukach to asi nieje moc prijemne.
PS: Na kompe aj pracujem, takze vyzadujem aj pohodlnost... Som narocny
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Cau,
Začal jsem číst, ale na 15- stránce jsem to vzdal (je tu toho moc)
Potřebuju "kupodivu" poradit jakou krysu PRIMARNE na Photoshop a CAD (hry málo, spíš takovej relax)
3 roky jsem používal Logitech MX 1000 (spokojenej) a ted rok používám MX Revolution, ale ta mi, jak tomu soukromě říkám, ukrutně plave (tím je myšleno, že kdybych hrál moorhuhn, tak při zastavení na slepici mam pocit, že mi ještě kilometr pokračuje, než se zastaví)
Podle recenzí jsem zůstal u 3 myšáků.
1) Mamba -> Líbí se mi designově, že má senzor s osou Z (nevim jestli sti toho zrovna já všimnu.) Vyšší cena tolik nevadí
2) Kone -> ------------"""-------- (pro je nižší cena) (nekdo senzor chválí někdo ne)
3)DeathAdder -> Ten zase všichni vychvalujou, ale líbí se mi nejmíň
Píšu sem proto, že ani v jednom krámu co jsem navštívil neměli ani jednu. (PLZEN) a objednají pouze za zálohu.
Hodně jsem si zvykl na ty mé logitechy, tudíž mi vyhovuje buclatější myš.
Při pohybu nehejbu ani celým předloktím ani jenom prsty. (předloktí mi "leží" nehnutě na stole a hejbu pouze zápěstím)
Mám rád, když s myší hýbu na co nejmenší ploše a ona si jezdí po celé ploše monitoru (v setpointu mam nastavenou cca 40% akceleraci)
A věc, která mě donutila k rozhodnutí nákupu nové myšky, je -> např. v Photoshopu dělám od ruky rovnou čáru a ta myš si skáče levá, pravá -> to mě děsně jebe.
Děkuji za tip.
Začal jsem číst, ale na 15- stránce jsem to vzdal (je tu toho moc)
Potřebuju "kupodivu" poradit jakou krysu PRIMARNE na Photoshop a CAD (hry málo, spíš takovej relax)
3 roky jsem používal Logitech MX 1000 (spokojenej) a ted rok používám MX Revolution, ale ta mi, jak tomu soukromě říkám, ukrutně plave (tím je myšleno, že kdybych hrál moorhuhn, tak při zastavení na slepici mam pocit, že mi ještě kilometr pokračuje, než se zastaví)
Podle recenzí jsem zůstal u 3 myšáků.
1) Mamba -> Líbí se mi designově, že má senzor s osou Z (nevim jestli sti toho zrovna já všimnu.) Vyšší cena tolik nevadí
2) Kone -> ------------"""-------- (pro je nižší cena) (nekdo senzor chválí někdo ne)
3)DeathAdder -> Ten zase všichni vychvalujou, ale líbí se mi nejmíň
Píšu sem proto, že ani v jednom krámu co jsem navštívil neměli ani jednu. (PLZEN) a objednají pouze za zálohu.
Hodně jsem si zvykl na ty mé logitechy, tudíž mi vyhovuje buclatější myš.
Při pohybu nehejbu ani celým předloktím ani jenom prsty. (předloktí mi "leží" nehnutě na stole a hejbu pouze zápěstím)
Mám rád, když s myší hýbu na co nejmenší ploše a ona si jezdí po celé ploše monitoru (v setpointu mam nastavenou cca 40% akceleraci)
A věc, která mě donutila k rozhodnutí nákupu nové myšky, je -> např. v Photoshopu dělám od ruky rovnou čáru a ta myš si skáče levá, pravá -> to mě děsně jebe.
Děkuji za tip.
- Liutasil
- Začátečník

-
Ahoj...
Osobne muzu doporucit Deathadder. Mne celkem padne, drzim ho dvema zpusoby (pri FPS hrach a tam kde potrebuju presnost + rychlost si mys chytnu prsty a klenbu ruky nadzdvihnu (zapesti mam na stole) a nebo si napr. pri odpocinkovem brouzdani na nete polozim na mys celou ruku (pouzivam to mene, mys je pak na me trochu kratka - mam tak stredni ruku). Pro me idealni. Lachesis ve vyberu nemas, takze ergonomii nebudu srovnavat (jen kratce
- nesedla mi, myslim ze na presnou praci se spatne drzi). Nejsem si jisty, ale myslim ze ma stejny senzor jako mamba. A co ti muzu rict tak tedy nic moc. Kdyz sem Lachesis kupoval, myslel jsem ze uz ma vsechny problemy za sebou. Ale ani s nejnovejsim Fimware a ovladacema to nebyl ideal. Na normalni latkove podlozce to bylo ke vzetku (zasekavala se, pri jemnem drcnuti do stolu/polozeni ruky na stul se pohyboval kurzor, pri stisku tlacitka se pohyboval kurzor, proste celkem des). Pak jsem koupil pevnou podlozku a uz to bylo lepsi, ale porad se mi zdalo, ze to blblo (pohyb kurzoru pri stisknuti tlacitka se take zlepsil, ale porad mi to nesedlo (co me taky stavlo, pri zatlaceni trochu vice na mys se kurzor take hybal.... proste se mi s tim nepracovalo dobre). Ale treba je to u te mamby jine. Za se be ale doporucuji Deathaddera (nejdriv jsem ho take nechtel, ale co jsem projel Lachesisku, G500, Gigabyte (tu 8000, presny oznaceni nvm) a nejakou A4tech tak mi sedl nejvic)....
Osobne muzu doporucit Deathadder. Mne celkem padne, drzim ho dvema zpusoby (pri FPS hrach a tam kde potrebuju presnost + rychlost si mys chytnu prsty a klenbu ruky nadzdvihnu (zapesti mam na stole) a nebo si napr. pri odpocinkovem brouzdani na nete polozim na mys celou ruku (pouzivam to mene, mys je pak na me trochu kratka - mam tak stredni ruku). Pro me idealni. Lachesis ve vyberu nemas, takze ergonomii nebudu srovnavat (jen kratce
- Dvorix
- Začátečník

Na PS je ale blbost kupovat citlivou myš... Ono je nesmysl kupovat vůbec myš, potřebuješ tablet. Myš ho nikdy nemůže nahradit.
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip. Jináč tablet je fajn, ale primárně je ten CAD (focení a úpravy jako koníček, takže myška postačí) Asi se rozhodnu mezi kone a deathAdder. (kurna potreboval by jsem to vzit do ruky). Uvidime. Diky za tipy
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Jestli mohu poradit, tak určitě toho nového deathaddera. To je absolutně skvělá myš a moc jsem se nesetkal s lidmi, co s ní měli problémy. Co se týče kone, tak tam je to otázka, první verze byla shit shitovskej, ale na druhou verzi lidi pějí spíše chválu, ale z osobní zkušenosti bych preferoval da. Jinak za zmíňku stojí také G500 a G9x - obě mají skvělý senzor. 
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Nechci tu tvořit one man show
Ale dodám, že jsem si před týdnem pořídil Steelseries XAI. DeathAdder mi umřel
A chtěl jsem prozměnu vyzkoušet něco nového. Co říct více, než absolutně funkční myš, na kterou nevidím žadnou chybu. Jediná drobnost je, že na látkové podložkách tak jednou za tři dny musím profouknout prostor na laseru, páč když se zanese prachem, sníží se asi 40x sensitivita a myš skoro nereaguje na pohyb. Stačí fouknout a jede. Ale mám fakt zabordelenou podložku. Ale pohyb je absolutně přirozený, zvládá i ty nejrychlejší cuky, co dovedu rukou vytvořit, je lehká, má ideálně postavené těžiště - nízko. Takže při cukání nemám ten problém, co s DA, kdy my myš jakoby přepadává (zvedá se při zastavení ruky). Je zde trochu horší kolečko, ale nic hrozného. Navíc nastavení na LCD na myši je 100% funkční a řeší to moje problémy s non-BYOC lankama vs. ovladače myši
Po týdnu zvykání si můžu říct: "Skvělá myš, nejlepší co jsem kdy měl."
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jenže steelseries XAI trpí tou akcelerací - tušim že se to nazývá pozitivní akcelerace, ale nedochází mi smysl slova "pozitivní", protože prakticky je to negativita jak prase.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX