Ahoj , potřeboval bych radu
Chci jsi koupit nějakou herní myš, protože ta moje již dosluhuje...
Rozhoduji se mezi Razer Lachesis , Logitech G9x a Roccat Kone . Nemáte někdo s těmito myšáky zkušenosti? Nebo doporučte nějakou jinou myš... děkuji
Mám zkušenosti s každou co tady píšete a nejvíc my vyhovuje G9. A taky u mě zůstala. Lachesis není špatný, ale občas zlobí senzor a taky se mi stalo, že několik kousků vůbec nešlo nainstalovat. Kone taky není špatná, ale G9 má lepší přesnost a provozní vlastnosti, lépe se drží v ruce, i když design na to nevypadá.
G9 a nebo se můžete kouknout třeba po Ozone Smog.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Moc prosím,-múžeš to trošku rozpitvat?
1.Jak jsou hlučná tlačítka (je spíše tichá nebo naopak),
2.jak se drží ,(je pro menší nebo větší ruku),
3.je těžká ?
4.zda neustřeluje,
5.můžeš ji přirovnat k nějaké jiné ?
6.jaké má nedostatky ( co Ti na ní vadí) ?
Děkuji za ochotu, - nikde zatím se informací nelze dopídit.
Tlacitka jsou hlucna uplne standartne, rekl bych. Hodi se spise pro vetsi ruce, ale ja mam naopak ruku mensi a drzi se mi suprove. Neni tezka, ani lehka. Lze dovazit. Senzor Avago 9500 ma dnes spousta mysi a konstrukcne mi nejvice pripomina Gigabyte m8000x ghost. nejvic mi na ni vadi, ze indikator makra pulzuje a ze vlepena gumova cast na pravem boku mysi v jednom miste mirne vystupuje nad povrch.
To XTad:Prosím Tě,ještě k myši Kudos:Jsi stále spokojen,nebo bys už něco jiného?
Jestli znáš Kone,GigabyteM8000X :Hlavní 2 tlačítka + kolečko jsou u Kone tužší a hlučnější.Kudos je spíše ke které?(mám PC v ložnici a proto pořád melu kolem toho hluku).Také z hlediska hmotnosti,by mi asi lehčí Kudos vyhovovala.Zajímal jsem se i o Ozone Smog,ale prý má hodně hlučná tlačítka a je spíše pro větší ruku.Prozatím se mi nejlépe držela Kone,ale je těžká a hlučná.Tak se znova vracím ke Kudosu.Dík!
muzu doporucit jenom mysi logitech, to je pro me ta nejvetsi kvalita. 7 let jsem pouzival na profesionalni hrani MX500 (drsne zachazeni, caste LANky a podobne) a teprv loni jsem ji vymenil za G5. za celou dobu pouzivani jsem nemel jediny problem s zadnou z nich.
To XTad:A jak to je tedy s tou spokojeností, - trvá ?Jaká je dostupnost bočních tlačítek palcem?A je stisk kolečka jednoznačný?(zda při stisku nedochází k bočnímu ujetí).Díky za odpovědi.