Porovnání ATI Radeon vs Geforce 6800GS

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání ATI Radeon vs Geforce 6800GS

Příspěvek od Stratos »

presne tak ten cpu taky dost pomuze, jinak sem zde postoval odkaz na recenzi notase s tou HD4570 tak se mrkni na CRYSIS Warhead v 1366x768 to chce low/med ale takovej Oblivion to zvladne v pohode na medium/high coz neni tak spatny, prece jenom crysis je stale dneska nejnarocnejsi hra a nezvladaj to poradne ani nejvykonejsi jednocipovky :). Podle me budes maximalne spokojenej.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Když nám přinesli do práce na předvedení ten eyefinity stroj. Tak tam byl tuhej board, takže z toho nic nebylo, ale 5870 2GB six edition tam fungovala a jedinej stroj co byl po ruce byl K8 sepron 2800+ @ 2,6ghz. Na něm jsme na ý kartě plynule nerozjeli nic, i halflife 2 se místy sekal, bez ohledu na rozlišení či detaily, prostě CPU limit. Pak jsme tam dali starou 7800GT a výkon byl dvoj až trojnásobnej, protože ta architektura (a asi spíš jádro driveru pro G7x) má mnohem menší nároky na CPU. Moderní karta, ať už high end nebo low end a staré jednojádrové CPU prostě nejde dohromady.
slezsky1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od slezsky1 »

Chlapi ještě mě zajímá, na starém desktopu jsem smažil Half life 2. Asi moje nej hra vůbec.Chci si ji koupit a zahrát na tom notesu. To by neměl být problém? A ještěmě zajímá, když ta hra je dělaná na win xp nebo na visty a já tam budu mít win 7, co s tím?

díky moc
athlon 3200+ venice, asus A8N-E, HD Samsung 40GB SATA II 7200ot. 8MB + Seagate 120 barracuda 8MB 7200, Leadtek 6800 GS TDH 256MB, DIMM DDR 1024MB

Dell studio 1555
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Bude to v pohodě běhat i pod Win 7 a hratelný to bude bez problémů taky.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“