Radeon 4730 + Philips LED 32'' TV = cierne okraje

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Radeon 4730 + Philips LED 32'' TV = cierne okraje

Příspěvek od vertoooza »

Zdravim, moj problem spociva v tom, ze po preinstalovani Windows (7 64bit) mam cely obraz akoby trochu scvrknuty a oklo je cca 2-3 cm cierne volne miesto.Zacalo to az po preinstalovni Windows (pouzival som ten isty windows, tie iste ovladace!) a dovtedy som mal obraz v pohode cez celu obrazovku.Rozlisenie mam nastavene full hd.Nevie niekto poradit?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Radeon 4730 + Philips LED 32'' TV = cierne okraje

Příspěvek od KOFis »

zkus stratosuv navod na nastaveni overscan v CCC: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=157770
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vertoooza »

vdaka rade od KOFis som tomu prisiel na koren ale nie na riesenie :sad:
Situacia je takato : LED TV som kupoval minuly piatok a dovtedy som pouzival Acer 21.5 '' monitor (Windows a vsetky ovladace som instaloval este s tym Acer monitorom).V nedelu mi zacal HDD hadzat S.M.A.R.T. error a tak som zobral priatelkyn nepouzivany HDD a nan spravil zalohu toho svojho HDD a nanovo nainstaloval Windows spolu s ovladacmi.Ked spustim na tom novo nainstalovanom systeme Ati CCC, tak tam polozku overscan nemam (!).Skusil som ale len zo zaujimavosti opat nastartovat system z toho chybneho HDD a voila, mam tam dokopy asi 5 zaloziek spolu s overscan!Otazne je, ako to, ze na tom novo nainstalovanom tie zalozky nie su (su tam len dve a to volba rozlisenia a "Colors") a predovsetkym ako ich tam dostat!Nemate niekto napad? :)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zkus nainstalovat nejnovejsi ovladace na aktualne pouzivany hardisk. zrejme mas na kazdem disku jinou verzy driveru.
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vertoooza »

presne tak! na tom pokazenom disku som mal 10.5 a overscan fungoval, po preinstalovani windows som vcera stiahol najnovsie 10.6 a tam ten overscan nebol.10.6 som dal prec, dal 10.5 a vsetko slape ako ma :D
dik za pomoc KOFis :wink:
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

to je zvlastni ja sem se s timto problemem setkal na 10.5 kde sem to tedy musel donastavit a po nainstalovani 10.6 mi to nastaveni zustalo ulozene a polozka nezmizela. Mam WIN 7 prof 64bit. Mozna kdyz uz ted mas ty 10.5 nainstalovane, skus je preinstalovat tema 10.6 mozna ti to taky pujde.

reseni jak to vyresit najdes v mem novem zalozenem vlakne specialne pro tento problem
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=158542
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“