že by konečně zajímavé NFS? vzhledem k tomu že předchozí HP2 (tj šestý díl NFS) vypadal v trailerech skvěle a v reálu tragicky, nevím nevím
Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Moderátor: Baneshee
- zombux
- Odborník PCT

Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
http://bonusweb.idnes.cz/bw-novinky/sle ... ti_vdp.idn
že by konečně zajímavé NFS? vzhledem k tomu že předchozí HP2 (tj šestý díl NFS) vypadal v trailerech skvěle a v reálu tragicky, nevím nevím
ignorelist: kremrole a dezoláti
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Pokud se budou drzet stary dobrych HP + multiplayer v pursuit modu tak to bude arkada jak ma byt a uz se na ni tesim
)
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- Sobo
- Středně pokročilý

Po tomhle už nevěřím, že by to mohlo za něco stát. Nechápu, proč po vynikajících Shiftech (teď na Xzone mimochodem za 150,-) chtějí zase udělat takový obrat k dementním autíčkům odrážejícíh se od zdí.games.tiscali píše:Chybět nebude ani vystřelování elektromagnetického pulzu, jenž závodníkovi na několik vteřin obrátí ovládací panel vozu vzhurů nohama a vyšle auto do protisměru. I kriminálník má nicméně v rukávu pár es, předně totiž může policii zablokovat radar, takže ostatní vozy i helikoptéry ho budou podstatně hůře identifikovat. Od věci není ani možnost dočasného zneviditelnění anebo vypuštění auta-dvojníka, které na sebe svede policejní pozornost, zatímco kriminálník vesele ujede nějakou alternativní cestičkou. A konečně tu bude i mocný powerup Nitrous Boost, po kterém podle Criterionu "pojede rychleji než v kterékoliv předchozí hře ze série".
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Frostys
- Začátečník

-
No já bych řekl, že to vyjde tak nastejno. Ostatně Shift mi nepřišel jako nějaká výborná záležitost.
Je totiž dobře, že podle toho co jsi "citoval", si EA uvědomují, že dělají arkádu a ne právě takový paskvil jako Shift nebo Pro Street.
Je totiž dobře, že podle toho co jsi "citoval", si EA uvědomují, že dělají arkádu a ne právě takový paskvil jako Shift nebo Pro Street.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Sobo
- Středně pokročilý

Asi jsem divný, ale od závodní hry očekávám jízdu po trati, na které musí člověk správně brzdit, dodržovat ideální stopu a i menší chyba v podobě probrždění nebo "missnutí" apexu znamená ztrátu pozice. Myslím, že právě proto není Shift příliš oblíbený - člověk musí umět alespoň trochu řídit a znát trať. Bohužel to je pro masy příliš komplikované. Když se zeptám, který díl NFS byl nejlepší, 95% lidí mi řekne Underground/Most Wanted (alespoň pár občas odpoví Porsche). Nechápu, co je na hře, ve které se "závodí" stylem drž šipku dopředu a odřážej se od zdí, tak úchvatného. Asi to bude tou primitivností. Ale to mě opravdu nebaví, chci to auto ovládat a vyžaduji určitý stupeň obtížnosti. Chci mít radost, že jsem dobře projel zatáčku, nebo se mi podařilo vnitřkem podjet protivníka. Zároveň ale nechci hardcore simulaci, ve které bez volantu nedám ani ránu. Musím uznat, že Shift se opravdu dokonale trefil do mých požadavků a s nově překonvertovaným Ferrari DLC packem je to ještě větší zábava.
Od nového dílu jsem očekával, že policista bude muset zločince dohnat vlastními silami (rozuměj kvalitním řízením, případně občas nějaký ten roadblock na zpomalení soupeře) a nějakým způsobem ho roztočit(pit maneuver) a natlačit na krajnici (pokud by rychlost byla řekněme pod 10km/h a auta by byla blízko sebe, zločinec by prohrál). Nějaký elektromagnetický pulz, rozdvojení auta - co to sakra je? To šla inteligence tak strašně dolů za těch pár let (od dob NFS 3)?
Od nového dílu jsem očekával, že policista bude muset zločince dohnat vlastními silami (rozuměj kvalitním řízením, případně občas nějaký ten roadblock na zpomalení soupeře) a nějakým způsobem ho roztočit(pit maneuver) a natlačit na krajnici (pokud by rychlost byla řekněme pod 10km/h a auta by byla blízko sebe, zločinec by prohrál). Nějaký elektromagnetický pulz, rozdvojení auta - co to sakra je? To šla inteligence tak strašně dolů za těch pár let (od dob NFS 3)?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
NFS serii jsem nikdy moc neholdoval, vlastne jsem ji neholdoval nikdy. Tomuhle dilu se obloukem vyhnu take… Me tyhle strasny arkady, ktery by se vyjimaly v hernach proste neberou.
- Frostys
- Začátečník

-
Řekl bych, že právě proto není Shift příliš oblíbený. Není to ani čistá arkáda a ani simulace.Sobo píše:...Chci mít radost, že jsem dobře projel zatáčku, nebo se mi podařilo vnitřkem podjet protivníka. Zároveň ale nechci hardcore simulaci, ve které bez volantu nedám ani ránu...
V ostatních dílech si jakž takž uvědomovali, že dělají arkádu.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

NFS bol dobry od jednotky po Porsche, potom sama sracka...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednotka bola vyborna(hlavne preto lebo bola prva), dvojka slaba, NFS 3: Hot Pursuit bola celkom zabavna ale nicim vynimocne to nebolo, proste klasicka arkada ako su aj novsie Underground, Most Wanted, alebo trosku ina seria Burnout, no tie maju viac moznosti a su lepsie prepracovane.
NFS 4 ma dost bavilo a porsche ma nejak obislo, a ked som ho skusal uz po tych rokoch tak ma ani nebavilo. Najhorsie NFS premna boli : NFS 2, NFS Carbon, NFS Undercover, NFS Pro Street.
Inak tuto seriu nijak vazne neberiem, vychadza to takmer kazdy rok, je za tym EA, moze to skoncit prijemnou zabavou alebo prepadakom, ale posledny NFS Shift bol premna najlepsim dielom celej serie, taky skvost si nalepku NFS hadam ani nezasluzil....
Tento novy Hot Pursuit zatial vyzera celkom priemerne, takze ma moc nezaujima. Ale Burnout od rovnakych tvorcov bol zabavny, takze sa uvidi.
NFS 4 ma dost bavilo a porsche ma nejak obislo, a ked som ho skusal uz po tych rokoch tak ma ani nebavilo. Najhorsie NFS premna boli : NFS 2, NFS Carbon, NFS Undercover, NFS Pro Street.
Inak tuto seriu nijak vazne neberiem, vychadza to takmer kazdy rok, je za tym EA, moze to skoncit prijemnou zabavou alebo prepadakom, ale posledny NFS Shift bol premna najlepsim dielom celej serie, taky skvost si nalepku NFS hadam ani nezasluzil....
Tento novy Hot Pursuit zatial vyzera celkom priemerne, takze ma moc nezaujima. Ale Burnout od rovnakych tvorcov bol zabavny, takze sa uvidi.
Naposledy upravil(a) MichiGen dne čtv 1. črc 2010, 14:10, celkem upraveno 2 x.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Mě tohle moc neuchvátilo... Takový burnout s licencovýma autama. Pokud nebude pohled z auta, tak to bude jen arkádový ježdění konečně po zajímavých tratích ala starší nfs...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Syntex
- Začátečník

-
podle toho videa sem poznal, že to stojí za nic.
omg..
omg..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi je nfs5:porsche a kus za nim potom nfs:shift.
Potom me bavil i underground1/2, protoze to bylo neco uplne jinyho.Do te doby tuning ve hrach moc nebyl(a hlavne ne tak detailni).
Porsche je proste unikatni.Hra z roku 1999 s tuningem, kterej mel zasadni vliv na jizdni vlastnosti-to bylo neco neuveritelneho.Kazdy auto se chovalo jinak.
Ja treba nezapomenu, kdyz sem poprve jel s porsche 911 turbo z roku 78(to bylo vubec prvni turbo ve hre) a proste, kdyz zabralo to turbo, tak to clovek uplne citil a uplne sem se bal na to slapnout, protoze ten vykon proti autum bez turba byl uplne jinde.
Tu hru sem dohral asi 6x a neposled asi pred 2 roky i s volantem a dodnes na to nic nema
.
Tenhle dil vypada zas na trapnou arcadu pro bezmozky...
Ja nedokazu pochopit, proc neudelaj remake Nfs:porche v nejnovejsim engine a misto toho porad vydavaj tyhle arcade sracky.
Potom me bavil i underground1/2, protoze to bylo neco uplne jinyho.Do te doby tuning ve hrach moc nebyl(a hlavne ne tak detailni).
Porsche je proste unikatni.Hra z roku 1999 s tuningem, kterej mel zasadni vliv na jizdni vlastnosti-to bylo neco neuveritelneho.Kazdy auto se chovalo jinak.
Ja treba nezapomenu, kdyz sem poprve jel s porsche 911 turbo z roku 78(to bylo vubec prvni turbo ve hre) a proste, kdyz zabralo to turbo, tak to clovek uplne citil a uplne sem se bal na to slapnout, protoze ten vykon proti autum bez turba byl uplne jinde.
Tu hru sem dohral asi 6x a neposled asi pred 2 roky i s volantem a dodnes na to nic nema
Tenhle dil vypada zas na trapnou arcadu pro bezmozky...
Ja nedokazu pochopit, proc neudelaj remake Nfs:porche v nejnovejsim engine a misto toho porad vydavaj tyhle arcade sracky.
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mne sa páčil aj NFS4, ale porsche je the best a shift je tiež dobrý čo je po tých sra..ách čo vyšli medzi tým až s údivom
veru porsche v kabátiku shift alebo lepšom
každopádne to video ma moc nenadchlo
veru porsche v kabátiku shift alebo lepšom
každopádne to video ma moc nenadchlo
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě připadá, že ať jsou NFS takový nebo makový, vždycky je všichni kritizujou.
"Bože, NFS na uzavřeném okruhu, takových her už tu bylo."
"Bože, NFS s volnou jízdou po městě, ale já chtěl uzavřenej okruh."
"Bože, NFS zase jen arkádové závodění, to bude k ničemu."
"Bože, NFS prej jako simulace, to to dopadne, měli zůstat u arkády."
"Bože, musim kritizovat NFS i když vůbec nevim, jak to nakonec dopadne."
"...."
Já fandím všem NFS, je mi jedno, jestli je to arkáda, něco mezi arkádou a simulací, nebo simulace. Je mi jedno, jestli je to jízda ve městě, na uzavřeném okruhu nebo na závodním okruhu. Je mi jedno, jestli tam bude velkej tuning (NFS U2), nebo jen menší tuning (NFS MW, Shifty). Hlavně že je co hrát a NFS mě vždycky bavili a všechny, teda zatim kromě Shiftů, jsem dohrál.
Na nový Hot Pursuit se těšim a je mi jedno, co kdo řiká, určitě to zase bude na nějakou dobu zábava.
"Bože, NFS na uzavřeném okruhu, takových her už tu bylo."
"Bože, NFS s volnou jízdou po městě, ale já chtěl uzavřenej okruh."
"Bože, NFS zase jen arkádové závodění, to bude k ničemu."
"Bože, NFS prej jako simulace, to to dopadne, měli zůstat u arkády."
"Bože, musim kritizovat NFS i když vůbec nevim, jak to nakonec dopadne."
"...."
Já fandím všem NFS, je mi jedno, jestli je to arkáda, něco mezi arkádou a simulací, nebo simulace. Je mi jedno, jestli je to jízda ve městě, na uzavřeném okruhu nebo na závodním okruhu. Je mi jedno, jestli tam bude velkej tuning (NFS U2), nebo jen menší tuning (NFS MW, Shifty). Hlavně že je co hrát a NFS mě vždycky bavili a všechny, teda zatim kromě Shiftů, jsem dohrál.
Na nový Hot Pursuit se těšim a je mi jedno, co kdo řiká, určitě to zase bude na nějakou dobu zábava.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Frostys
- Začátečník

-
niemand: Asi tak 
Já sice z těch nových pro jistotu vynechal Carbon (hráno asi 10minut), Pro street (hráno Demo), Undercover vůbec a Shift jsem jen tak zjistil jak to vypadá a taky jsem to někam poslal, ale důležité je, aby to bylo zábavné.
A máš pravdu. Vždycky si každý na něco bude stěžovat.
A co si takhle vzpomínám, tak mně nejvíc bavilo MW. NFS Porsche si vybavuju jen matně, protože jsem ho hrál ještě jako malej, takže nehodnotím.
Ale jako opravdu malý jsem pořád dokola hrál demoverzi NFS2
Já sice z těch nových pro jistotu vynechal Carbon (hráno asi 10minut), Pro street (hráno Demo), Undercover vůbec a Shift jsem jen tak zjistil jak to vypadá a taky jsem to někam poslal, ale důležité je, aby to bylo zábavné.
A máš pravdu. Vždycky si každý na něco bude stěžovat.
A co si takhle vzpomínám, tak mně nejvíc bavilo MW. NFS Porsche si vybavuju jen matně, protože jsem ho hrál ještě jako malej, takže nehodnotím.
Ale jako opravdu malý jsem pořád dokola hrál demoverzi NFS2
- hacker.tom
- Nováček

To já sem hrál s bratrem pořád dokola plnou NFS2, ale byl starší a uměl to víc, nikdy sem snad neměl lepší čas než on
grrrr 
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ved práve ide o zábavu
čo sa mňa týka od porsche tu dobré nfs nebolo až teraz Shift
čo sa mňa týka od porsche tu dobré nfs nebolo až teraz Shift
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to video vypadá dost bídně, skoro tak nějak jako ten poslední online projekt co vypadá skoro jak Undergroundy
. Škoda no, ale po parádním Shiftu neočekávám, že udělají ještě něco lepšího...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Shift byl geniální, jenže...prostě okruhový závody.
IMO kdyby zmixovali engine (grafiku, fyziku, interiéry aut...) Shiftu a hratelností Hot Pursuit (policajti, klasický auta, krásný přírodní a městský tratě, klasická hudba alá NFS2), udělali by nejlepší NFS vůbec.
Jenže na to nemá Criterion koule ani talent, takže to bude zase obyčejná arkáda.
IMO kdyby zmixovali engine (grafiku, fyziku, interiéry aut...) Shiftu a hratelností Hot Pursuit (policajti, klasický auta, krásný přírodní a městský tratě, klasická hudba alá NFS2), udělali by nejlepší NFS vůbec.
Jenže na to nemá Criterion koule ani talent, takže to bude zase obyčejná arkáda.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Jj, kdyby byl shift na tratích ala Porsche, nfs3 atd, bez polepených aut reklamami.. tak by to byla bomba.Paul píše:Shift byl geniální, jenže...prostě okruhový závody.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit