Problém s nastavením LCD monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Stranger#
Nováček
Nováček

Problém s nastavením LCD monitoru

Příspěvek od Stranger# »

Zdravím, mám LCD monitor Samsung syncmaster 2243nw a nevím jak nastavit zarovnání křivek. Ikdyž pracuju v nativním rozlišení monitoru, tak ve hrách v tomto rozlišení nejsou ostré hrany a to bez AA kolikrát hodně. Dělal jsem i několik kontrol na nastavení monitoru a lineární a horizontální křivky byly v pořádku, ale zaoblené obrazce(např. kruh) jsou znatelně deformované. Např. zde-> http://www.dobre-svetlo.cz/monitor.htm

Neznáte nějaký program, který by mi to vypomohl nastavit? :( Pokud to vůbec na LCD jde, tím si nejsem jistý, na CRT jsem v tom neměl problém :-)
Základní deska ASUS P5N-D 750i,procesor Intel core duo E8400 3Ghz,RAM 4GB 866Mhz 866mhz,grafikaATi Hd 4670, hadr 500gb,Zdroj Chieftec GPS-550AB-A 550W 22' LCD monitor Samsung syncmaster 2243nw
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s nastavením LCD monitoru

Příspěvek od Brázda.l »

Můžeš upnout nějaké fotky tvého problému? Tlačítko AUTO na monitoru nepomůže?

Měl si raději koupit monitor s DVI vstupem.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s nastavením LCD monitoru

Příspěvek od Stratos »

skus poridit kvalitnejsi kabel. U VGA kabelu je hrozne znat pokud mas kvalitni stineny kabel, doporucuju znacku Bandridge
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“