OS od Aceru - odinstalace softu

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: OS od Aceru - odinstalace softu

Příspěvek od ppromi »

Prosímtě, shite, upneš mi někde ten ei.cfgm či jak se to jmenuje..., to, co dělá tu verzi při instalaci. Potřebuji si to dát do Win7, abych jsem si mohl skontrolovat ten hash, ten co jsi mi sem dával je podle tvého iriginálního média,že ?

A když mám tu verzi, která byla na MSDN, tu první, tak k finální se dostahují aktualizace a nebude mezi tou finální a rtm rozdíl že ?
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Kdyz tam ten ei.cfg pridas, tak ti stejne hash nebude sedet.... Jakoukoli upravou se hash meni.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ppromi »

ježiši :D
a jak je to s tou verzí ?
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ppromi »

Dobrý, našel jsem si údajně originální rip přímo home premium, ten co potřebuji..., nemáte od něho někdo originální hash, abych jsem si to skontroloval ? :)
bardot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bardot »

Mám podobný problém, tak to zařadím sem. Na Aceru Aspire One D250 sem měl w7 starter... moc sem nevěděl o co jde, dokud sem si nezačal všímat různých omezení a jako první co bylo, tak sem odinstaloval všecky jejich softy... později sem chytl vir (avira nic nezaznamenala) a tak sem udělal formát+instalace nelegálního OS.. pak mě napadlo ten nelegální smazat a stáhnout přímo od MS W7 starter a hodit tam můj key ze spodního štítku. A já se ptám, pokud tam budu mít toho startera a náhodou se mi např spálí procesor :D a já bych to musel dat na reklamačku, nevihodijou mi to ze servisu, že tam není jejich OS ale můj vlastní? Dík za odpovědi
CPU:AMD Athlon II X4 620 2,6GHz@3,5GHz+Scythe katana III,HDD:2x Samsung EcoGreen F2 HD502HI 500GB,GK:Nvidia GTS250 512+ACcelero S1 rev.2,MB:GA-M720-US3, case: czc.cz(eurocase), PSU: Seasonic OEM 500W, RAM:3x 1GB Ramaxel CL5 1066MHz DDR2
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Ne, záruka se vztahuje na hardware, je jedno jestli tam máš Windows 7, nebo Visty, nebo Linuxy nebo cokoli jiného.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“