Sniper: Ghost Warrior

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Sniper: Ghost Warrior

Příspěvek od Flegy »

ja bych ji dal 5/10...jen kvuli tem vypsanym chybam... kdyby tam nebyly, tak by i tech 8/10 sedelo
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Zajímavé je, že v recenzi se o těch chybách taky zmiňuje, ale asi ho to neiritovalo natolik jako nás, což je zvláštní :)
Tyhlety chyby naprosto narušují celý koncept a myšlenku hry.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
SilentDream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SilentDream »

Co se týče gravitace těch kulek... Víte, že když vodorovně vystřelíte projektil a zároveň ve stejnou chvíli druhý projektil pustíte z té samé výšky, tak dopadnou naprosto v ten samý okamžik? (platí to pouze ve vakuu, ve vzduchu dopadne vystřelený o něco později díky tření vzduchu). Co mi ale přijde divný je, že by si sniper nepošteloval zaměřovač, ale odhadoval jak moc vysoko má mířit.
CPU: Core2Duo E8400 OC @ 3,6Ghz (AC Freezer 7 PRO) RAM: 4GB 800Mhz Vitesta 4-4-4-12 VGA: Asus GTS 250 (AC Accelero Twin Turbo PRO) MB: Asus P5K HDD: Kingston SSDNow KC300 - 120GB + Seagate 1TB (Silentmaxx HD Silencer) AUDIO: ESI Juli@+proxima centauri, Casea LYRA Digital, AKG K701 + Cambridge Soudworks SW310 PSU: Seasonic X-650 LCD: BenQ BL2410PT CASE: Coolermaster Centurion 5 KEYBOARD: Logitech K120 MOUSE: Razer DeathAdder OS: Windows 7 Ultimate x64
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To si s prominutím dělaj prdel,ne???8/10 v tý recenzi....Zřejmě recenzentovi ty tragický nedostatky nevadily....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

PLs v akej casti hry sa nachadzam ,som akurat nastrazil zameriavace a stihacky vyhodili take dedinky v dzungli.Strasne ma to nudi a chcem to mat za zebou:)
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
SilentDream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SilentDream »

A proč to prosim tě hraješ když tě to nudí?
CPU: Core2Duo E8400 OC @ 3,6Ghz (AC Freezer 7 PRO) RAM: 4GB 800Mhz Vitesta 4-4-4-12 VGA: Asus GTS 250 (AC Accelero Twin Turbo PRO) MB: Asus P5K HDD: Kingston SSDNow KC300 - 120GB + Seagate 1TB (Silentmaxx HD Silencer) AUDIO: ESI Juli@+proxima centauri, Casea LYRA Digital, AKG K701 + Cambridge Soudworks SW310 PSU: Seasonic X-650 LCD: BenQ BL2410PT CASE: Coolermaster Centurion 5 KEYBOARD: Logitech K120 MOUSE: Razer DeathAdder OS: Windows 7 Ultimate x64
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Škoda, že je to fakt taková nuda. Prostě chodim hedšotuju a i když se schovám někam do křoví tak mě furt viděj...vopruz.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Ako sa vola ta posledna misia?

Dobre, dohrane:)
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak mi to nedalo a začal jsem se hrabat v konfig souborech (konečně jsem zjistil,jak je otevřít).A především jsem se začal hrabat v konfiguraci AI,ve videu se podívejte na výsledek.Netvrdím,že je to dokonalý,ale hra začíná být konečně uspokojující a nepřítel už vás hned tak neuvidí na tři sta metrů...Ještě to tu testuju,ale zatím se mi to líbí,zamozřejmě ty skripty zůstávaj,ale jak říkám,je to mnohem hratelnější a zábavnější.Pokud by byl zájem,tak to uploadnu,ale teď musím do práce,takže kdyžtak až potom.Mrkněte na to video...

http://www.youtube.com/watch?v=WOdBjiKekgE

Edit:Taky sledujte,jak se chová stealth měřák v obou případech....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Liutasil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liutasil »

Vypada to lepe :-) ....
(ale jak je i na videu videt - a co me taky pekne stavlo - nepritel se diva nekam jinam, roste merak viditelnosti (rikam si - ne to on neni, diva se jinam). Pote co je na cervene, nepritel ktery se diva uplne jinam (napr o 90 stupnu doprava) zacne strilet tim smerem a u me se ukazuji zasahy a kulky, ktere byly jen tesne. Az potom se (nekdy) otoci mym smerem, pricemz porad strili ..... tohle ale asi jen tak opravit nepujde )

Pokud to muzes nekam uploadnout ( i s popisem cesty :-) ) budu vdecny...

Jinak jeste k multiplayeru - Opravdu se mi libi, je to sranda jak ve 2 tak v 6 (ve vice sem to jeste nehral, hraju jen po lan - online moc nemusim). Co mi vadi jsou tri veci. Nejde si lehnout (je to skoda, neprakticke a trochu to kazi atmosferu snipingu :-)), ale to je malickost. Co mi vadi vice je malo map . A co je nekdy deptajici, jsou zabugovane schody. Pokud se divam do scoupu, schody z 90% nejdou vyjit (coz dost nastve, kdyz se chcete jen o jeden schod dolu/nahoru skryt). Nekdy ale nejdou schody vyjit ani chvili po tom, co uz se nedivam do scoupu nebo kdyz jsem skrcen (nevite neco o patchi nebo o map packu? ).....
Jinak to ale neni spatne
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Určitě netvrdím,že to bude bezproblémový po celou dobu hry,je možný,že se najdou "nasírací" momenty.Ale z toho,co jsem zatím otestoval,si myslím,že to aspoň trochu navrací pointu hry - a sice že se hráč vžije do role tichýho zabijáka.Nebylo nic víc frustrujícího,než když po prvním výstřelu z pušky s tlumičem po vás začal pálit celej tábor.Tyhle věci by se už dít neměly a zážitek by mohl být více uspokojující.Např.hned druhá mise,kdy hráč mine při výstřelu na Vasqueze-tam po vás pálí ihned celej tábor,přitom by správně neměli vědět,kde hráč je (vyvýšený místo,maskáč,tlumená zbraň).S tím módem už se mi to celý podařilo projít stealth a určitě mi nepřišlo,že ai vidí i to,co nemá.Chce to hrát na vyšší obtížnost,aby hráč při prozrazení "zaplatil",protože jinak je hra svým způsobem jednodušší,na druhou stranu mnohem realističtější.Rozhodně mě nekamenujte,když to nebude podle vašich představ,jen tak to zkouším a považoval bych to za "work in progress".Dále přidávám upravenej config s ostřejšíma stínama (2048 namísto 1024 - mírný pokles fps).

Realističtější AI stahujte tady: http://www.ulozto.cz/5279984/data0.pak
Lepší stíny tady: http://www.ulozto.cz/5279990/video.scr

Soubor data0.pak patří do Sniper Ghost Warrior/Game.
Soubor Video patří do Sniper Ghost Warrior/Game/Out/Settings.

Edit: V případě data0.pak je třeba ten původní otevřít ve winraru a vymazat sobor ai_config.scr a naopak tam dodat ai_config.scr z toho staženýho.Zbytek výhoz.
Mast3rYouda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mast3rYouda »

Zacinam mit problem a zacina me to stvat mam uplne hejbnutej obraz cetl sem jak to opravit ze musim dat game/out/settings ale ja tam out vubec nemam preinsatlovani sem zkousel mam to stahnuty (cekam jak budete rikat at si ji teda koupim) pomocte mi pls ale asi zacnu este dneska stahovat ale jestli to nekdo stihnete tak mi poradte dik
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

...Nejde si lehnout (je to skoda, neprakticke a trochu to kazi atmosferu snipingu)...
Lehnout (a pripadne plazit se) jde - je treba chvili drzet klavesu pro skrceni. Otazka ovsem je, jaky to ma vliv na viditelnost AI...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

ale on psal o multiplayeru a ne o singlu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

Neviem sa dostat cez jednu misiu. Akurat som zistil ze ten agent je zradca a teraz mam ist za nim cez nocny tabor kde je dost vojakov. Doplazim sa az do stanu kam ma to naviguje a potom ma to posle doprava na daky most ale akonhle vyjdem zo stanu tak ma vojaci zbadaju aj cez kriky a spustia poplach. Skusal som ich aj odstranovat ale navzajom sa dobre kryju a stealthovo sa inou cestou asi neda ist.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak zatím z toho mám celkem rozporuplné pocity. Grafika není špatná, ale ke Crysis bych to tedy asi nepřirovnával. Plusem je HW náročnost jede mi to konstantně 60 FPS na mé sestavě. Co se týče hratelnosti, tak se střídají lepší chvíle s těmi horšími, ale nechytlo mě to tak, abych si k tomu sedl a odehrál třeba dvě hodiny. Vždycky to na chvíli zapnu, dám misi a končím, protože už mě to moc nebaví.
Goldnoob team proud member!
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No tak hru mám od dneška a je to senzace... dokonce bych řek že je graficky lepší o kousek ne o výrazný rozdíl jak BBC2.. :-D Hu dokonce dám na cvém notebooku na hihg jak je klasika tak bez AA ,ale ani tak hra nevypadá zle... ono to stejně nejde moc poznat jestly je tam AA či ne... škoda že tam nejde nastavyt kolikrát to AA člověk chce... Jinak celkové pocity z hraní jsou dobré ta krev jak stříká já si říkám že jsem o té hře nevěděl už v minulém roce... 8-) .. hra mi jde 30fps takže senzace... Sniper to jsem si přál aspon se takle naučím pořádně střílet...
Jo chtěl bych se zeptat na jaké DPI u myši hrajete? Někdo na forek píše že hraje 5000DPI to se mi zdá až moc vysoko... :?
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

DPI je kravina, kterou bys snad řešit ani neměl.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No jo mě to jen tak zajímalo...
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“