V MP hrách vždy po cca půl minutě škubnutí na pár vteřin
Moderátor: Baneshee
- Manfred5
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
V MP hrách vždy po cca půl minutě škubnutí na pár vteřin
Ahoj lidičky
Mám problém: Asi před týdnem jsem si reinstaloval Windows 7 (Ultimate 64bit) a v jakékoliv Multiplayer hře se mi to vždy po 20-30 vteřinách "škubne" tak na 3-5 vteřin. Otáčet se můžu, pohybovat taky, ale všechny ostatní věci se seknou, jakoby to nepřijímalo žádný data, přitom ve hře jsem připojen.
Když stahuju třeba přes Flashget, tak to jede v pohodě. Dělá to jen ve hrách. Zkoušel jsem reinstal her, Eseta a ovladačů na LANku...
Nemáte někdo nějaký nápady? Myslím si, že by pomohl znova reinstal Win7, ale rád bych to vyřešil bez toho...
Mám problém: Asi před týdnem jsem si reinstaloval Windows 7 (Ultimate 64bit) a v jakékoliv Multiplayer hře se mi to vždy po 20-30 vteřinách "škubne" tak na 3-5 vteřin. Otáčet se můžu, pohybovat taky, ale všechny ostatní věci se seknou, jakoby to nepřijímalo žádný data, přitom ve hře jsem připojen.
Když stahuju třeba přes Flashget, tak to jede v pohodě. Dělá to jen ve hrách. Zkoušel jsem reinstal her, Eseta a ovladačů na LANku...
Nemáte někdo nějaký nápady? Myslím si, že by pomohl znova reinstal Win7, ale rád bych to vyřešil bez toho...
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pát 16. črc 2010, 12:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Trhání ve Hrách
Takže jde o lag? Nech si na pozadí běžet ping např. na nějaký web a hrej. A pak se podívej jak to vypadá.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Manfred5
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To mě nenapadlo 
Zkusil jsem PING na seznam.cz:
Hryže se to 
Na ostatních počítačích ve stejné síti to funguje bezproblému...
Zkusil jsem PING na seznam.cz:
Kód: Vybrat vše
http://img806.imageshack.us/img806/2865/ping.pngNa ostatních počítačích ve stejné síti to funguje bezproblému...
- Frostys
- Začátečník

-
Kolik máš v PC síťovek? Je možné, že se můžou s něčím hádat, ale takhle na dálku špekulovat nemá moc smysl 
Vypni Windows firewall, antivir a podobné blbosti.
Vypni Windows firewall, antivir a podobné blbosti.
- Manfred5
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Právě že jen jednu 
Před rokem nám do baráku uhodil blesk, odnesl to SWITCH a pravděpodobně je "nakoplá" moje integrovaná síťovka, ale funguje, jen se při zapnutí PC někdy nepřipojí tak jí musím v nastavení ZAKÁZAT a POVOLIT a už funguje.
Před reinstalací Win7 to ale nelagovalo
Odinstaloval jsem ESET, vypnul firewall a nic
Před rokem nám do baráku uhodil blesk, odnesl to SWITCH a pravděpodobně je "nakoplá" moje integrovaná síťovka, ale funguje, jen se při zapnutí PC někdy nepřipojí tak jí musím v nastavení ZAKÁZAT a POVOLIT a už funguje.
Před reinstalací Win7 to ale nelagovalo
Odinstaloval jsem ESET, vypnul firewall a nic
- Frostys
- Začátečník

-
Může to být klidně tou síťovkou. Taky nám tady uhodil před pár dny blesk a musel jsem kupovat novou, protože integrovanou to odrovnalo.
Ale to by ti možná dělalo i před instalem W7... ale člověk by se divil, jaké anomálie se vyskytují
Ale to by ti možná dělalo i před instalem W7... ale člověk by se divil, jaké anomálie se vyskytují
- Manfred5
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Je ale zajímavý že to před tou reinstalací ještě fungovalo. No, zkusím tedy někde vyhrabal nějakou síťovku 
Každopádně díky
Každopádně díky