Magazín - nazor na vyvoj

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
socket
Začátečník
Začátečník

Re: Magazín - nazor na vyvoj

Příspěvek od socket »

-HoNY- píše:Text se s obrázky shoduje, jen kvůli nepozornosti nevyšla ta kamufláž s čínským zdrojem...
tak pct magazin dostane na dalsi rok prestavku odo mna :)
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Však pokud nejsi spokojený, můžeš začít psát "objektivní recenze", uvidíme, jak dlouho ti tento elán vydrží. :) Ono je opravdu jednoduché zaujmout statust quo.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

za to ohodnotenie (nielen financne ale aj ludske) to vazne nestoji.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

-HoNY-: To si máme vyložit jako přiznání, že nejste objektivní?
Novinku jsem jenom proletěl. Nebudu nikomu nadávat, ale řeknu ti, že to je prostě nevyváženě napsané, neb se tam do nebes vychvaluje produkt, který ještě není vydán a nebyl tudíž řádně otestován; plus jestliže jste podepsali NDA, tzn. zdroj informací je nVidia, nic jiného než oslavná óda z toho taky vyjít nemůže...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Kdyby těm vemenum někdo napsal to samé o ATI Radeon tak tady nikdo ani pípne..
Funguje to tim stylem,že Nvidia=palec dolu,ATI=palec nahoru....
Je uplně zbytečný se po takové době nad tím pozastavovat.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

To je docela dost možné. Je to zřejmě odkaz OBRa, který několikrát vychvaloval produkt nVidie před vydáním a pokaždé byla realita trochu jinde. Takže jestliže to po dlouhé době vypadá, že nVidia má konečně konkurenceschopný produkt, tak není divu, že na PCT tomu nikdo nevěří, zvlášť pokud novinka vypadá jak neoznačené PR sdělení.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Po te co je kazdej produkt nvidie pred vydanim nekolik mesicu vychvalovan az do nebes a pak se vzdy ukaze ze je zcela normalni (z hlediska cena/vykon/prikon) ci az zklamani, tak se snad neni cemu divit... :roll:

Spis by me zajimalo, jestli je ta reklama a PR placeny nebo jen to jen nadsenecka iniciativa fanousku.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Lukfi píše:-HoNY-: To si máme vyložit jako přiznání, že nejste objektivní?...
Produkt byl řádně otestován, výsledky máme. Nemůžu však potvrdit nebo popřít pravdivost obsahu novinky. Mě daleko víc mrzí, co se semlelo pod ní. PCTuning je seriózní médium, které není v zisku jen proto, že neplatí autory (jako tomu bylo za Kwolka); každý všední den vychází pěkný a dlouhý článek, v novinkách máme nejširší záběr (od bulváru kolik stojí iPhone, přes ceníky procesorů, nové grafiky až po chyby v service packu Windows). A aby toho nebylo málo, mezi řadou zkušených hercovníků máme i pár mladých talentovaných autorů.

Jako kde to proboha jsme? Chápů že někdo, koho asi včera pustili na vycházku z Bohnic, si mi může dovolit velice sprostě nadávat, ale toto na seriózní magazín opravdu nepatří. S rozumnými lidmi, kterých je tu na magazínu většina, jsem úplně normálně vysvětlitl, že takhle to opravdu nejde a opravdu byl klid. Najednou, jako mávnutím kouzelného proutku začala diskuse na téma ceny, přetaktované frekvence (která je sice fajn, ale v defaultu je rok stará 5770 rychlejší), připomínky co se čtenářím na magazínu nelíbí a co by zlepšili... prostě normální smysluplná výměna názorů, jako je Lukáši u vás.
Naposledy upravil(a) -HoNY- dne sob 10. črc 2010, 12:09, celkem upraveno 2 x.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Lukfi píše:-HoNY-: To si máme vyložit jako přiznání, že nejste objektivní?
Novinku jsem jenom proletěl. Nebudu nikomu nadávat, ale řeknu ti, že to je prostě nevyváženě napsané, neb se tam do nebes vychvaluje produkt, který ještě není vydán a nebyl tudíž řádně otestován; plus jestliže jste podepsali NDA, tzn. zdroj informací je nVidia, nic jiného než oslavná óda z toho taky vyjít nemůže...
Ted nerozumim tomu, proc bychom nemeli byt objektivni? Pokud je dobry produkt a mame zakulisni informace od zdroje, ktery neni pod NDA, nevidim duvod s nimi nejit ven. Ostatne uplne to stejne udelame v pripade jakehokoliv jineho produktu. Pouze je rozdil ten, ze zatimco u Radeonu a jakehokoliv jineho produktu je samozrejme, ze to bude bomba, GeForce musi byt kvuli vseobecne nalade vzdy shit a pokud treba neni, pak je nutne bojovat tak dlouho, dokud nebude.

Jinak odkud beres dojem, ze zdrojem techto informaci je NVIDIA a nikdo jiny? To ti poradil Jirik Soucku se lzivym podpisem nebo nekdo jiny?

Jinak co se tyce verohodnosti newsky, NDA (pod kterym jsem ja) na GTX 460 konci v pondeli odpoledne, takze pak se klidne muzeme vratit k tomu, jestli byla newska a informace v ni pravdive ci nikoliv.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Kamikadze píše:Ted nerozumim tomu, proc bychom nemeli byt objektivni?
To já taky nevím. Ale HoNY vyzněl tak, že jako "zkuste si sami psát a uvidíte, že objektivní dlouho nevydržíte".

A komu jste tedy podepsali NDA, když ne nVidii? :?
zatimco u Radeonu a jakehokoliv jineho produktu je samozrejme, ze to bude bomba, GeForce musi byt kvuli vseobecne nalade vzdy shit
No vidíš že víš, jaká je všeobecná nálada, a vy si přitom dovolíte psát tak, že GeForce bude vždy bomba, a pak se divíte, že vám nadávají, když už jste se takhle několikrát sekli.
Naposledy upravil(a) Lukfi dne sob 10. črc 2010, 12:11, celkem upraveno 1 x.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Kamikadze píše:Jinak co se tyce verohodnosti newsky, NDA (pod kterym jsem ja) na GTX 460 konci v pondeli odpoledne, takze pak se klidne muzeme vratit k tomu, jestli byla newska a informace v ni pravdive ci nikoliv.
Obávám se, že omluv čtenářů a fotek depilovaného pozadí se tam stejně nedočkáme... svět půjde dál a další newska o NVIDII dopadne v diskusi úplně stejně.
Lukfi píše:To já taky nevím. Ale HoNY vyzněl tak, že jako "zkuste si sami psát a uvidíte, že objektivní dlouho nevydržíte".
S tím, že si má začít psát sám bylo adresované pouze a jenom na socketa. :!: A pokud vím, já jsem problémy s objektivitou nikdy neměl.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

-HoNY- píše:...ale toto na seriózní magazín opravdu nepatří.
Ono je toho vic, co na seriozni magazin nepatri.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Lukfi píše:A komu jste tedy podepsali NDA, když ne nVidii? :?
Ne kazdy je pod NDA, zase si tu nemusis hrat na hloupeho, to je stary znamy trik.
Lukfi píše:No vidíš že víš, jaká je všeobecná nálada, a vy si přitom dovolíte psát tak, že GeForce bude vždy bomba, a pak se divíte, že vám nadávají, když už jste se takhle několikrát sekli.
Co se tyce vcerejsi newsky, jak jsem psal, rad se o pravdivosti informaci po zverejneni recenzi a konci NDA pobavim. Ostatne ty uz jiste nejake to info take mas, takze si snadno muzes udelat obrazek, zda jsou zverenene udaje pravda ci nikoliv.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

podle me je velka skoda, ze situaci ati/nv resite tak, jak ji resite. trio hulan-obr-bandita, ac se snazili nv vychvalit do nebes, ji vic uskodili nez pomohli. ne ze by si nv taky nepomohla (v cele s CEO a atrapou v ruce, omezovani physx a jinych gk atd). a ted, misto trochu uklidneni situace, se objevi takova novinka. i kdyby to byla pravda, tak to je k nicemu (krome flame a tim padem vyssi momentalni navstevnosti, ale z dlouhodobeho hlediska to uskodi), na vanoce tu nekteri davali ruku do ohne za fermi, a jak to dopadlo - ostuda a vysmech... ted zase "cinske" screenshoty, bulvarni nadpisy... stacilo napsat ze se gtx460 po OC dotahen na 5850 i gtx470 a hned by se na to lidi divali jinak. ted je to jen utok a provokace a priznejme si ze je (a je sumak jestli ma bandita v pc radeona nebo napsal nejvic novinek o ati na svete).
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Kamikadze píše:Ne kazdy je pod NDA, zase si tu nemusis hrat na hloupeho, to je stary znamy trik.
Tak jasně, já jsem třeba taky nic nepodepisoval. To byla otázka mířená spíš na HoNYho, ale jak vidím, tak jsem ho jen blbě pochopil. Tož, aha, vy máte nějaký tajný důvěryhodný zdroj. To vám tak budu věřit, vy špinaví porušovatelé NDA :-D
Ostatne ty uz jiste nejake to info take mas, takze si snadno muzes udelat obrazek, zda jsou zverenene udaje pravda ci nikoliv.
Nějaké info mám (proto mě třeba zarazilo to "pondělí odpoledne"). O výkonu ale bohužel jen velice málo, takže se neodvážím dělat závěry.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Co nam veris nebo neveris, je pouze na tobe. Pravdou ale zustava, ze treba OBR (byt uz pro PCT aktivne nepise) stale ma drtivou vetsinu hardwaru dlouho pred vydanim odnekud ho nejspis brat musi, ne? :) Myslim, ze o tom se asi neni treba prit, kdo videl nektere jeho drivejsi nabidky v bazaru, ten vi. Ja za to nemuzu, ze na EHW nic takoveho nemate a jste zavisli na samplech od ceskych PR a pak proste nemuzete aspon neco malo prozradit...
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

-HoNY- píše:S tím, že si má začít psát sám bylo adresované pouze a jenom na socketa. :!: A pokud vím, já jsem problémy s objektivitou nikdy neměl.
to som ti velmi rychlo vyvratil aj s dokazom, bohuzial pravda sa tazko pocuje a za chvilku mi v PM pristala sprava.......
viete co by ma zaujimalo najviac? od koho maju cesi heslo "Pravda vítezí"? :)
Kamikadze píše:Co nam veris nebo neveris, je pouze na tobe. Pravdou ale zustava, ze treba OBR (byt uz pro PCT aktivne nepise) stale ma drtivou vetsinu hardwaru dlouho pred vydanim odnekud ho nejspis brat musi, ne? :) Myslim, ze o tom se asi neni treba prit, kdo videl nektere jeho drivejsi nabidky v bazaru, ten vi. Ja za to nemuzu, ze na EHW nic takoveho nemate a jste zavisli na samplech od ceskych PR a pak proste nemuzete aspon neco malo prozradit...
OBR v bazari len maloco predal, vacsinou sa vyhovoril ze to uz predal inde, atp. Proste klamal ze to ma pritom to urcite nemal.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

No právě. Co OBR "prozradil", to se většinou ukázalo jako hovadiny a vzhledem k jeho "prodejím" na bazaru neexistuje důkaz, že to hardware skutečně kdy měl. Protože pokud vím, tak fotky jsme od něj taky neviděli.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Se obavam ze korunu tomu stejne nasadil bandituv Fermi debakl (zejmena jeho podepsany "preview do konce roku"). Potom se nemuze nikdo divit, ze ctenari na tyhle novinky takhle reagujou...
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Ještě než odejdu fandit mému milovanému Německu, udělám věc, kterou by ode mne čekal asi málokdo - omluvím se. Nebudu se teď vymlouvat na karty roku, na militantní fanatiky, na následné zmatečné kroky nově příchozivšího redaktora, který si myslí, že o všem ví, ale neví zhola nic a ani na nic dalšího.

Článeček vznikl z dobrého úmyslu, nikoliv kvůli honění ega nebo čtenosti. Hodnoty, kterých dosáhl „dělám“ pravidelně, nejedná se rozhodně o nic nadpozemského. Chtěl jsem přiblížit čtenářům něco málo z toho, o čem se dočtou za pár dnů, zapoměl na šotka a dílo bylo dokonáno. Do budoucna z toho plyne poučení - už nic takového.

Jo, Axlothe máš pravdu, tehdy jsem byl až moc důvěřivý k různým zdrojům, nicméně tomu je už dávno konec.

* M
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“