HP Compaq 620 nebo HP Compaq 615?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

HP Compaq 620 nebo HP Compaq 615?

Příspěvek od tereza »

Ahoj,
ráda bych se zeptala, který notebook z těchto dvou vybrat?

http://www.okcomputers.cz/hp-compaq-620 ... a/d-93455/
nebo
http://www.okcomputers.cz/hp-compaq-615 ... s/d-92785/

Operační systém si tam stejně asi dám Windows XP, takže to nerozhoduje. Jinak použití bude hlavně ve škole (textové a tabulkové editory), internet, sledování filmů, občas hry.

Díky za rady.
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: HP Compaq 620 nebo HP Compaq 615?

Příspěvek od muliku »

podle me jsou oba skoro stejne, tady jde uz jen o to jestli ses priznivce Intelu nebo AMD :)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

tenhle model sice neni nic moc, ale kdyz uz si se pro nej rozhodla (predpokladam, ze predevsim kvuli cene), urcite vezmi verzi s INTEL CPU.

//EDIT - jeste dodam, ze s timto modelem (bez ohledu na to, zda se bude jednat o verzi postavenou na AMD ci INTEL platforme) si pareni gamesek moc neuzijes. GMA4500MHD jakozto i HD3200 jsou integrovana graficka reseni, ktera staci tak mozna na CS-ko apod.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Díky. Určitě hrála hlavní roli cena. A z těch her stejně nehraju nic extra náročného, takže to bude v pohodě...
Vybrala jsem teda ten s Intel CPU. Stáhla jsem skoro všechny ovladače, ze stránky
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1093

Ale stále mám jeden problém. Vše funguje, kromě ztmavení a zesvětlení. Normálně mačkám FN+F2 respektive FN+F3, ale neděje se nic... Jinak funguje snad vše, zapomněla jsem stáhnout nějaký ovladač? Pokud ano, který? Díky
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Já mám NTB HP compaq 610 (je to skoro ten samý jako ten 620 akorát nižší takt procesoru) a taky mi funguje úplně všechno kromě toho ztmavení/zesvětlení. Takže to dělám přes takovou tu ikonku baterky - klikneš na ni/ upravit možnosti napájení/ vyskočí ti okýnko a tam dole máš jezdec na ztmavení/zesvětlení... Ovšem pokud jde o W7 nebo Vistu. U XP, to nevím, ty jsem tam neměl.
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Díky, aspoň nejsem sama...
A kdyby exitoval někdo, kdo to zmavení/zesvětlení dokázal rozchodit, budu ráda za každou radu.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“