Jak znicit(zmrazit) windows za 7 dnu?

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
628
Nováček
Nováček

Jak znicit(zmrazit) windows za 7 dnu?

Příspěvek od 628 »

Dobrý den,
mám neobvyklí poždavek. Zákazník si chce otestovat windows na MAC, a požádal abych mu tento krok udělal já. Chci mu tam nahrát nelegalní Windows 7, a vysvětlit, že je to dočasná verze na 7 dnů, a že se pak vypne a nerozjede a bude si muset koupit legální. Hledám nějaký šikovný způsob, který by tohle dokázal a uživatel by si toho ani nevšiml. Zákazník není 2x zručný, takže se toho udělat mnohem více. Osobně mě napadlo, nahrát nějaký soft, který by pracoval jako příhlašovací účet a za týden vypršel a nešlo se do něj přihlásit. Ještě radši bych byl kdyby se windows za 7 dnů stal nefunkční, to by bylo ideální. Děkuji za nápady
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Jak znicit(zmrazit) windows za 7 dnu?

Příspěvek od Maxtor »

Zakaznikovi davat cokoli ilegal..? ja bych to nedelal.. nehlede na to, ze co vymyslis.. trial verze je bezne dostupna..
http://computerworld.cz/software/window ... verzi-4619
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Obrázek
Vždy prodávám i jinde.
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Být tvým zákazníkem a tohle zjistit,že takhle jednáš za mými zády tak bych si za prvé od tebe už v životě nic nekoupil a za druhé bych vyvěsil po městě plakáty co seš s odpuštěním za v*la :blee: :stupid: :down:
Pokud jde o tu trial verzi tak ta už dnes po 31.3.2010 fungovat nebude a nejspíš ani nepujde stáhnout.
Nainstaloval bych mu to normálně z DVD a vysvětlil mu,že po 30ti dnech přestane fungovat,takhle by to mělo být košer a bez porušení licenčních podmínek.
PS:Píše se neobvyklý požadavek,taky to o něčem svědčí..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

628 píše:Zákazník není 2x zručný
no, hlavně že ty jo... já bych jednoduše nainstaloval W7 bez klíče, a je to.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No to je fakt.. trial mel licence omezenou datama, pokud se nepletu, ale i bez klice by okna mely normalne jet..
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Maxtor píše:No to je fakt.. trial mel licence omezenou datama..
Já používal RC na maximum co to šlo... Ale před tim 31.3 mně to začalo otravovat hodně nevybíravejma hláškama.Dalo se to oblbnout tak,že jsem si prostě posunul datum zpět.
Ale mít na PC špatnej datum je na prt,tak raději full verzi.
628
Nováček
Nováček

Příspěvek od 628 »

Děkuji za odpovědi, uznavám, že to není férové jednání. Nainstaluji tam normální verzi bez klíče a za měsíc by měla obrazovka zčernat a požadovat klíč, to by bylo asi nejlepší řešení. Na tuhle variantu jsem zapoměl. Ještě jednou děkuji.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Mno pokud to chceš uspíšit tak před instalací dej datum v biosu dozadu o 23 dnu, po instalaci ho můžeš vrátit zpátky na aktuální a zbyde ti těch 7 do aktivace.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

jak sa na macku dostanes do biosu?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Heh tak to nevim, sem si nevšiml že jde o MAC, ale datum jde nastavit i při instalaci win7 pokud vim.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
628
Nováček
Nováček

Příspěvek od 628 »

Mam v planu ze tu instalaci udelam na 2 varianty, podle toho kterou si bude prat zakaznik... A to ze to bud udelam pres Bootcamp a nebo placnej soft kterej primo prehazuje okno mezi MACem a windowem. Prvni varianta je na usporu Hardwaru, ale preci jen si rovnou prepnout mezi 2 systemi se mi zda praktictejsi...Osobne jakou byste volili variantu? Primo nabootovat windows a nebo v Macu spustit windows?
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Podle toho co používá za programy. Crossover ti dovolí instalovat a spouštět programy pro Windows přímo v prostředí OS X. Ale nemám s ním moc dobrou zkušenost, přestože programy, které jsem zkoušel, byly v seznamu kompatibilních. Přehled kompatibilních programů

Lepší je Parallels - funguje jako virtuální mašina buď klasicky(celý desktop v okně nebo fullscreen) nebo si program přepneš do tzv. Coherence mode a můžeš s ním manipulovat v rámci OS X jako s jakýmkoliv jiným oknem (pomalejší).

Otázka je, jestli se to zákazníkovi vyplatí. Platit za licenci Windows + software. Osobně používám normální instalaci Windows přes Bootcamp, funguje vše a navíc ušetříš.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
628
Nováček
Nováček

Příspěvek od 628 »

Ano to je ta aplikace kterou jsem myslel Parallels, virtualni system, ale pomalejsi presne jak pisete... zakaznikovy zavolam v pondeli, a poptavam co vse bude chtit, a jaky reseni bude radsi vyuzivat. Jeste jednou dekuji.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“