Novinka - První skutečné testy GTX 460 - po přetaktování...

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
nevidany
Začátečník
Začátečník

Novinka - První skutečné testy GTX 460 - po přetaktování...

Příspěvek od nevidany »

Zdravím,
všimli jste si nejmenovaného zdroje z Číny jenž má na svém PC nainstalovány win7 v České verzi?

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... zi-hd-5850
A je to tu. Ještě před uvedením prvních recenzí vám přinášíme první skutečné testy chystané grafické karty NVIDIA GeForce GTX 460. Můj zdroj má karty již několik dní doma, neváhal a přeposlal mi tak řadu zajímavých obrázků s řadou ještě zajímavějších informací.

Podívejme se prvně na slabší verzi, tedy grafiku se 768 MB paměti, 192bit sběrnicí a následujícími základními takty (jádro/shadery/paměti) - 675/1350/900 MHz. Každého asi zajímají hlavně teploty. Sluníčko pálí jako o život i v Číně a o to více se naše komponenty zahřívají.

//edit Wilik - upraveno na zadost redakce
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Novinka - První skutečné testy GTX 460 - po přetaktování...

Příspěvek od kotas »

Jo, je to hnus. Myslím že bude dobré počkat na opravdu finální testy a recenze..navíc v Číně nepoužívaj ty desetinný čárky, to že je Fake jsem si všiml hned po shlédnutí novinky :| .

- Zní to jakoby 5850 nešla taktovat :mrgreen: .
- Kachna je to velice kvalitne propecena a krupava...
- z jakého důvodu nezakázal v ovladačích PhysX?
- Poslední dobou se tu množí velké množství nejzávažnějšího prohřešku proti etickému kodexu novináře - a to uvádění nepravdivých a dokonce i záměrně lživých informací!
- Je z nich naprosto jasne ze nebyly vyrobeny v cine. Dalsi zasadni chybou na screenshotech je zobrazeni casu a desetinne carky. Asi rok jsem pracoval v Asii z toho 3 mesice v Hongkongu a Pekingu. Opravdu v Cine nemaji uvedeny format data a jako oddelovac desetinnych mist carku.
Prostě FAKE a je to drzost, tenhle člověk by už měl psát a jemu podobní taky :blee: ...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

...a kvuli takovymu humusu jsem zacal ignorovat pctuning, opravdovej bulvarni humus, co nema s novinarinou nic spolecneho :blee:
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

nevidany píše:Zdravím,
všimli jste si nejmenovaného zdroje z Číny jenž má na svém PC nainstalovány win7 v České verzi?

promin, ale ty W7 mi neprijdou jako ceska verze. Spise anglicka
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Serj
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Serj »

muliku píše:
nevidany píše:Zdravím,

promin, ale ty W7 mi neprijdou jako ceska verze. Spise anglicka
Je to sice anglická verze ale je tam složka s názvem .... Na pointě to bohužel nic nemění :cry:

//edit Wilik - upraveno na zadost redakce
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Instalace anglicka, uzivatel ceskej. Treba to sou pirateny sedmicky :roll:

Na existenci tajnyho cinskyho zdroje samozrejme nikdo neveri. On uz asi nikdo neveri ze by PCT melo jakejkoliv "zdroj", protoze se vsecko ukaze budto jako cilenej podvrh nebo holej nesmysl...
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

Proč by si Čech dával anglické Windows... Tady to jsou spíše Windows 7 Ultimate s přepnutým jazykem :-D navíc je celkem směšné, že jim prošla zkušební doba.

Nicméně musím pochválit toho, kdo napsal " Kachna je to velice kvalitne propecena a krupava" :-D smál jsem se tomu asi 10 minut.
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Tak to je ten OBRovo nejmenovany zdroj z Ciny?:)))
Mac...
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

Malfis píše:Proč by si Čech dával anglické Windows...
ja osobne pouzivam zasadne anglicke winy
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

beardie píše:
Malfis píše:Proč by si Čech dával anglické Windows...
ja osobne pouzivam zasadne anglicke winy
+1

malfis proc? protoze z cestiny v PC (prakticky libovolnej software) je mi nabliti a nerozumim tomu :)
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

Jo ten překlad je místy mizerný, ale není to tak hrozné :)
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Já používám obě verze - jednu na desktopu a jednu na NB a kromě toho, že si musím pamatovat kde vyhledávat "paint" a kde "malování" tam žádný rozdíl nepozoruju, tak co... :-D

Jinak i když se podíváte na jiné části toho screenu, tak to vypadá jako "Čechův" Windows. Západní hry, Firefox...

Kachnička vskutku křupavá, musím pogratulovat autorovi k zvýšené návštěvnosti v okurkové sezóně, zároveň i jeho kolegům, kteří flamem posunuli reklamu tohoto článku do takových výšin, že i já jsem se na ten bulvár s názvem PCTuning po čase podíval.

Mno, doufám, že jednoho dne dopadne celá redakce na držku; bohužel vzhledem ke stavu novin a magazínů (tištěných i elektronických) v tomhle zapadákově...
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Pro všechny:
Česká verze W7 přepnutá na angličtinu (dle mého názoru).

Každopádně pokud to tu čte někdo z redakce dovoluji si mu sdělit, že pokračují v tom už dávno předeslaném. Děláte bulvár od volů pro voly. Díky. Po týdnu jsem udělal chybu a znovu u vás četl, vícekráte jí neudělám. Možná máte naklikanejch pár tisíc fejsbukářů, ale celkově jdete ke dnu. Podobné stádo si najde takřka každá skupina od "spíte ještě s plyšovým medvídkem" či "zásadně se nekoupu". Gratuluji, přeberete čtenářstvo DDworldu. :worship:
Ovšem horší bude, když se tito "čtenáři" či spíše hltači "rozumů" přesídlí i sem na fórum.

axloth: to je zvláštní alergie, kupodivu mě čeština v programech dělá dobře byť ji v zásadě nepotřebuji :-)
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

nevidany píše:axloth: to je zvláštní alergie, kupodivu mě čeština v programech dělá dobře byť ji v zásadě nepotřebuji :-)
Ja tomu proste hur rozumim. Samozrejme mi to nevadi treba u ceskejch webu nebo cesky psanejch textu (pdf, office, apod.), protoze je primarne delany cesky a neni to preklad. Ale jakejkoliv interface nebo treba i hra v cestine mi skutecne vadi... Jeste ze ty anglicky w7 z amazonu byly i levnejsi nez co se prodavaly cesky u nas :)
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“