Progaming myš a klávesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Cerlog30
Nováček
Nováček

Progaming myš a klávesnice

Příspěvek od Cerlog30 »

Dobrý den, věnuji se scéně progamingu už dlouho a rozhodl jsem si koupit novou myš a klávesnici uvažuji to
Roccat Kone
Razer Imperator
Razer DeathAdder
Myš A4Tech X7 XL-750BF

A klávesnice
Razer Tarantula
Razer Lycosa

Byl bych rád kdyby jste se semnou podělili o své zkušenosti. Ptal jsem se různých hráčů a každý mi doporučoval jinou a jinou. Budu moc rád když napíšte.
LiqiDoR
Nováček
Nováček

Re: Progaming myš a klávesnice

Příspěvek od LiqiDoR »

Co se týče té myši, tak je na vás jaká vám sedí (uvedené myši jsou od sebe úplně odlišné). Roccat Kone, podle mě předražená za značku a kvalita nadprůměrná, takže by to ještě šlo. Co ohdledně Imperatoru, no nevim, nevim, akorát zkusil Razer ergonomii Logitechu bez zkušeností a nejni ani moc ozkoušená, prostě za tu cenu koupíte rozhodně lepší. DeathAdder, bezproblémová myška za docela dobré peníze ... nemám co vyčítat. X7 už je zase jiná cenová kategorie a je to spíš pro lidi co nechtějí moc investovat, ale i přesto poslouží. Osobně jsem minulým vlastníkem Logitech G5, která byla pro mě i přes horší ergonomii pro mou ruku bezvadná myš. Teď už mám G500, která odstranila nedostatky G5, je prostě bezvadná a za cenu běžné herní myši. Základ je vám na vaše potřeby dobře seděla, měla tlačítka na správném místě a senzor už má dnes každý dobrý.

Klávesnicí bych se úplně nezabíval. Podle mě nemá smysl vyhazovat 2000,- za klávesnici která má 20 funkčních tlačítek, které stejně nevyužijete (pokud nehrajete MMORPG) a spostu blbinek. Tedy ty peníze za klávesnici bych investoval do kvalitních sluchátek které jsou opravdu základ hráče.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mys sa kupuje tak, hlavne na tvoje poziadavky, ze si ju chytis do ruky.

Ine riesenie, ako zistit, ktora je pre teba ta prava a stovky roznych rad od stoviek roznych ludi su ti vsetky naprd.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Steelseries Ikari optical
Razer DeathAdder
Logitech MX518
IE 3.0 / 1.1

mysky pouzivane na FPS(cs, cod atd.) akce, maji vybornou optiku a jejich cena "neni" premrstena

osobne pouzivam deathadder, ale mam objednanou ikari (je vetsi, takze se mi lepe drzi)

Vyvaruj se laserum, to nic nesnima
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
FetesBrod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FetesBrod »

Klávesnice Sidewinder X6 a myš Roccat Kone
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“