Medal of Honor (2010)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Trewis
Začátečník
Začátečník

Re: Medal of Honor (2010)

Příspěvek od Trewis »

takze HW naroky by to malo mat asi take ako BF:BM 2 ? asi uz kupim nove pc rad by som si zahral MW 2 a teda na tuto hru sa tesim este viac.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Sir_-_Death píše:Pokud MP engine zvládá líp destrukci, jedině dobře. Lepší destrukce = větší sranda.
Taky si myslím... V EA nebudou tak blbí, aby se hra lišila dokonce šíleně graficky... :)

...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TG píše:Hlavní vývojovou platformou nového Medal of Honor je PlayStation 3.
Zdroj - Games Tiscali

Hm hm, to jsem zvědavej co z toho vyleze.
Goldnoob team proud member!
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Co čekáš od EA? Zisk je pro ně to hlavní. Takže to bude opět slátanina všeho možnýho jako NHL pro PC.
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

EA nás namlsají slibnými trailery, pak skutek utek. Dollary se nicméně pohrnou :)

Ale já stále naivně doufám, že tento Medal bude dobře hratelný a dokonce zábavný .. :)
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak SP má běžet pod řádně překopaným Unreal 3 enginu a MP pod Frostbite engine. MP bude tedy v tom samém co BC2, ale je tu možnost, že konečně bude použita slibovaná nová verze Frostbite 2.0, který mněl být původně i v BC2. O MP tedy strach mít nemusíme, ale ten SP na UT3 mně teda trochu straší.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Divná nápad dělat hru na 2 rozdílných enginech... Hlavně ta instalace asi bude stát za to :D
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak v pondělí 21. června startuje beta verze multiplayeru Medal of Honor. prozatím bohužel jen pro ty co již mají předplacenou hru a pro pár šťastlivců z nějakých tych soutěží. Časem by se mněla beta rozšířit i o majitele B:BC2.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Tak jsem viděl ten gameplay z mulťáku. Nevypadá to nejhůř, ale je tu jedna, pro mě zásadní věc u střílečky, a tou je chování zbraní. Takto arkádovou střelbu nemá dokonce ani MW2. Vždyť ty guny vůbec nekopou. To potom není vůbec žádný problém někoho zabít, střílení není zábavné. Stačí pouze zamířit a držet. Žádné korigování střelby jako v BC2, kde mě opravdu bavilo ovládat zbraně. Proč je asi CS 1.6 stále tak oblíbené? Protože tam lidí baví střílet, je třeba se naučit ovládat zbraně, získat skill. Tohle bude umět každá lama s gamepadem, pro které to je, jak koukám, primárně dělané. Věřím, že autoaim taky nebude chybět. To si můžou strčit někam, tohle už není moc válečná akce, ale Moorhuhn.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak ještě vydrž,až to dopečou...Lecos se ještě může změnit.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
MarekX
Nováček
Nováček

Příspěvek od MarekX »

Na webu www.twse.cz probíhá soutěž o 19 klíčů k betě MoH.
Soutěž trvá do 20:00 25.6.2010
odkaz: http://www.twse.cz/clanek/1652-soutez-o ... -of-honor/
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Na ofic. strankach jsem po vlozeni klice na B:BC2 obdrzel klic na MOF, ktery mam zadat pri instalaci MOF klienta, ale nebyla moznost kde to zadat. Po spusteni a prihlaseni na ucet mi stale vypisuje, ze je hra pristupna jenom pro majitele klice. Kde mam zadat ten klic? :x
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak už hraju taky betu, klíč sem vyhrál na twse.cz :). Zase tak špatný to není, určitě sem to čekal o dost horší. Grafika sice není zas tak dobrá, ale graficky je to takový Modern Warfare 1. Zbraně jsou pěkně udělané, žádný kill není zadarmo a žádný kill není jednoduchý. (tady to budou mit kempy fakt těžký) :). Co je dost vynikající je zvuk, po celou dobu hraní jsem měl repráky skoro na max i s basákem, dost to vtáhne do hry, narozdíl od jinych her (MW2 apod).
Hru sem viděl i u kolegy vedle na PS3 a je to hrůza jak tam pobíhaj po mapě a gamepadama se do sebe nemůžou trefit. Prostě stojej 10m od sebe a i tak se nemůžou trefit :-D :-D

->durod: klic se zadava az po prvnim spusteni hry, musis se prihlasit na EA account a potom zadat klič.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

SpeedyGT píše:.... žádný kill není zadarmo a žádný kill není jednoduchý. (tady to budou mit kempy fakt těžký)
s tím si dovolím nesouhlasit zbraně nekopou a je uplně jednoduché někoho zabít na velkou vzdálenst a kempí tam skoro každej
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Zkoušel jsem tu BETU a jen tak jsem vyzkoušel jak je na tom CPU. Už jste někdy viděli takovou optimalizaci pro 4 jadrové procesory?
http://img651.imageshack.us/img651/1591 ... fhonor.png
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Weightlifter píše:Zkoušel jsem tu BETU a jen tak jsem vyzkoušel jak je na tom CPU. Už jste někdy viděli takovou optimalizaci pro 4 jadrové procesory?
http://img651.imageshack.us/img651/1591 ... fhonor.png
asi tak jak u BF:BC2...
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Tak to jsem nezkoušel ale asi je to stejný engine ne? Takhle by měli dělat všechny hry
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Weightlifter píše:Tak to jsem nezkoušel ale asi je to stejný engine ne? Takhle by měli dělat všechny hry
jj je stejný
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

http://www.gametrailers.com/video/exclu ... -of/702889

Tak z tohodle jsem dost hotovej.... :-D Druhej kill mluví za vše.... a pak ta ustřelená noha wau :-D na to se těším :-D
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

pěkné video, jenom ta krajina vypadá jako z nějaké pohádky:)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“