Acer aspire 3811TZG vs Acer aspire 3810TG

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
onderfaus
Nováček
Nováček

Acer aspire 3811TZG vs Acer aspire 3810TG

Příspěvek od onderfaus »

Dobrý den,

ozhoduji si koupit notebook do 15 tisic, aby dlouho vydržel a byl co nejlechčí, protože ho chcu často přenášet do školy. Už mám dva kandidaty:
1.Acer 3810TG http://www.alza.cz/acer-aspire-3810tg-7 ... 149266.htm ktery v alfacompu stoji min ale schvalně udávám alzu, protože u tohoto notebooku udavají hmotnost 1,9KG s baterkou 6-tičlánkovou, ale na lafe 1,6, což potvrzujou i na oficiálních stránkách i s baterkou.
1.Acer 3811TZG http://www.alza.cz/acer-aspire-3811tzg- ... 175012.htm u kterího všude pišou že ma 1,6Kg s baterkou, ale zdá se mi(proto sem pišu aby jste mě kdyžtak vyvedli z omylu) že má slabší porcesor
Je u obou ta 8ti hodinová výdrž reálna při práci ve wordu bez wifi? (nebo alespon 7-6?)
Chci ale ale hlavně zeptat, či 1.acer važí 1,6 a jestli je jeho výkon výkonější a nebo sou na stejno?
no a ještě se chci zeptat, rád si zahraju WoW (ne buch vi jak extra jen sem tam neějaký ten dung a trošku se pobít v PvP. nemam ani 40 lvl takže nic extra nebude) a zajímá mě, či jeden z techle notbooku to zvládne, aniž by se to výrazně sekalo. A či zvládnou Autocad 2008 (jak mechanical tak inventor coz je pro 3d modelovaní) ? myslim že ale díky grafice by mohli zvládnout oba ale jsem vtomhlestom začátečník a tak hledám pomoc tady u vás. Jo a prosím nepište tu že" na 13" monitoru se ti bude špatně rýsovat" Já vím a proto když dám PC bráchovi tak mu dam strarší 19"palcové LCD a sobě si nechám velké 24"LCD abych se mohl divat i na filmy v pohodě v pokoji.

Děkuji předem za odpovědi

Jo a ještě sem se chtěl se zeptat zvládně to i HD?(myslím 1080p nebo jak to je) nevim či sem se ted dobře vyjadříl ale sem fakt začátečník tak doufm že to pochopite
AMD A8-7600, int. AMD R7, Gigabyte F2A78M-HD2, Kingstom HyperX 2133 MHz
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“