Potreboval by som poradit nejake sluchatka na domace pocuvanie hudby.
Chcel by som uzavrete.
Nasiel som zatial tieto dve. Ktore su lepsie, popripade poradte nejake ine...
http://www.alza.sk/panasonic-rp-htf600-d145437.htm
http://www.alza.sk/philips-shp8500-00-hifi-d164943.htm
Cena by nemala presiahnut 60eur
diky
Vyber sluchatiek
Moderátor: CageJ
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyber sluchatiek
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber sluchatiek
Nezalezi aj na tom co pocuvam ? Niektore sluchatka mozu byt lepsie na iny typ hudby ako tie druhe nie ?
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870

- puschpull
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já používám doma Beyerdynaic DT 990
a na cestách k MP3 přehrávači Sennheicer CX400

spokojenost s oběma
a na cestách k MP3 přehrávači Sennheicer CX400
spokojenost s oběma
http://puschpull.org
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
6480jojo: Záleží hlavně (kupodivu) na tom, aby ty sluchátka dobře hrály - na kvalitních sluchátkách ti každý druh hudby bude hrát dobře. Ale taky samozřejmě záleží na tom, kam je budeš připojovat. Takže určitě ne velká náhlavní sluchátka k empétrojce nebo k mobilu, to je hloupost.
Kluci ti poradili dobrý značky. Když vybíráš velká náhlavní sluchátka a chceš kvalitu, tak vybírej mezi třema značkama - Beyerdynamic, Audio Technica a Sennheiser. Tam se koukej. Já osobně bych preferoval víc Audio Technica nebo Beyerdynamic, přijdou mi kvalitnější a méně tuctové, než Sennheisery. Konkrétní modely už jsem tu doporučoval jinde.
Kluci ti poradili dobrý značky. Když vybíráš velká náhlavní sluchátka a chceš kvalitu, tak vybírej mezi třema značkama - Beyerdynamic, Audio Technica a Sennheiser. Tam se koukej. Já osobně bych preferoval víc Audio Technica nebo Beyerdynamic, přijdou mi kvalitnější a méně tuctové, než Sennheisery. Konkrétní modely už jsem tu doporučoval jinde.
- myom
- Středně pokročilý

Jindy: phillips dela taky vyborna sluchatka a AKG dela vynikajici zvuk, ktery treba beyerdynamic strci do kapsy. ale zalezi na konktretnich modelech, takze bych takhle obecne znacky nejmenoval.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myom: Pravda, na AKG jsem zapomněl. Ale s tím Philipsem nevím nevím, radši bych se jim vyhnul. Psal jsem, co bych volil já - měl jsem delší dobu jedny docela drahé Audio Technica a hrály výborně (podle mě líp, než jakékoliv Senny). Beyerdynamic, tam to chce vybrat správný model (ale to všude), ale oni mají na rozdíl od některých značek i profesionální top modely. Stejně jako u in-earu Shure.
Jinak tohle téma se tu opakuje už minimálně po desáté a mě celkem nebaví pořád psát to samé. Do jednoho podobného tady jsem si dal práci a vybral asi 6 bezproblémových modelů od AKG, AT, Sennheiseru a Beyerdynamic. Nemám sílu to znovu hledat a z hlavy už si to přesně nepamatuji.
Docela bych uvážil, jestli by nebylo vhodné občas napsat upozornění, ať lidi používají search. A ani search neni třeba, vždyť snad už jen na první stránce oddělení Zvuk jsou dva skoro totožné dotazy kolem sluchátek a beden. Mně je to teda celkem fuk, ale neustálá duplicitní témata jako "poraďte sluchátka" nebo "poraďte bedny za litr" už mě fakt nebaví. Fakt ale je, že mě nikdo nenutí odpovídat, to je moje blbost
Jinak tohle téma se tu opakuje už minimálně po desáté a mě celkem nebaví pořád psát to samé. Do jednoho podobného tady jsem si dal práci a vybral asi 6 bezproblémových modelů od AKG, AT, Sennheiseru a Beyerdynamic. Nemám sílu to znovu hledat a z hlavy už si to přesně nepamatuji.
Docela bych uvážil, jestli by nebylo vhodné občas napsat upozornění, ať lidi používají search. A ani search neni třeba, vždyť snad už jen na první stránce oddělení Zvuk jsou dva skoro totožné dotazy kolem sluchátek a beden. Mně je to teda celkem fuk, ale neustálá duplicitní témata jako "poraďte sluchátka" nebo "poraďte bedny za litr" už mě fakt nebaví. Fakt ale je, že mě nikdo nenutí odpovídat, to je moje blbost