Project: AVIA Firecar by Zbyšek

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

heroik
Začátečník
Začátečník

Re: Project: AVIA Firecar by Zbyšek

Příspěvek od heroik »

Smekám 8-) Sice jsem to nečetl a scrolloval jen kvůli obrázkům dolů ale to nic nemění na tom že... :up: kloubouk dolů 8)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Jako vždy skvělá práce, zatím jsem to taky nečetl, nebyl čas, ale už se na to vrhnu. Jinak taky je mojim snem udělat PC v nějakém modelu auta, ovšem s mojim zručnictvím asi zkončím u představy v hlavě, možná návrhu na PC
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piddas »

tohle je fakt extrem... je mazec jak dokážeš vše takto zmenšit a zachováš přesné tvary... opravdu obdivuhodné...
Saphire
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Saphire »

je to naprostá nádhera :worship:
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

kazda soucastka vyrobena vlastnorucne .... neskutecne!!! skvela prace! :worship:
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satepek »

Už jsem si říkal co řeknu za nápad že by bylo možné do světel dát bíle ledky do blinkru oranžové a pak koukám fotky a ty jsi myslel na všechno tomuto dávám 100% :wink: To bavení ke konci ty světla výlisy to by bylo pro mne ale udělat takhle tu základní konstrukci na to asi nemám ty pravé zkušenosti.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“