RiKap.cz - Hodnocení

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

RiKap.cz - Hodnocení

Příspěvek od KapaCZ »

Rád bych, kdyby jste mi k tomu něco pověděli. Bohužel návštěvnost je 0, 0, nic :( Nějak tam nikdo nechodí a nevim jak schánět lidi.

Zatim to je přesměrováno, jelikož jede jen ten blog. Časem toho bude víc :)

XHTML, CSS, vzhled i redakční systém jsou má práce :)

http://www.rikap.cz/
Naposledy upravil(a) bubanek dne čtv 15. črc 2010, 21:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesun do správné sekce
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: RiKap.cz - Hodnocení

Příspěvek od OndraSter »

Málo kontrastní barvy (logo a titulky článků), narozdíl od reklamy, ta je vidět opravdu dost.... :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Můj názor na web by tě pravděpodobně urazil, takže ho zde prezentovat nebudu. Pouze naznačím :wink:
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Na tu reklamu jsem zapomněl :) >>>>> Už tam není
Co se týče Loga. Nejsem grafik (neumim to) a v dnešní době se lidi co dělaj zdarma blbě hledaj, ale rád bych ho změnil. Toto je taková nouzovka, rád bych něco zajímavého a originálního.

Co se týče nadpisů článků, tak barva je použita tak, aby už byla použita někde jinde. Jedině bych mohl zvětšit velikost o pár px.

bubanek: njn škoda :(
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Barvičky powah :inlove: :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Neber mě moc vážně. Vypíchnu pár věcí:
- divná kombinace barev a celkově nesourodý design (jakoby vypouklé menu vs hraneté nadpisky - kategorie,rss...)
- "chcete u nás reklamu?" --> doslova říká "jsem ubožák bez návštěvnosti"
- reklama na nejmenovaný aukční portál ti vylézá za okraje toho políčka

+ pěkný kód
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Ta reklama tam neměla co dělat. On ten banner od toho portálu jde? Asi jsem si ho hloknul v adblocku :D

Díky na kodu, teda alespon html jsem si dal záležet.
Grafika je můj výtvor, možná by stálo zato si nechat udělat nějaký na míru, ale momentálně nejsou peníze.

EDIT: Právě jsem našel zásadní chybu a to IE :( :?
EDIT2: ta reklama opravena
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Mám rád tmavé pozadí, ale toto je na mě moc, aspoň ty modré nadpisy světlejší. Jinak jak říkal bubu, něco kulaté, jiné hranaté. To Rik je taky nevýrazné.
Chválím LightBox, vím že jsi ho nedělal ty, ale dobrý výběr ;)
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

S tmavým pozadím se ale dělá blbě a na blogu by vůbec nemělo být - jde hlavně o články, tedy text, a bílé na tmavém se špatně čte a bolí z toho oči.
Za použití černého pozadí (#000) a bílého textu (#fff) by se měly stříhat prsty. A i když se na text použije barva šedá (např. má oblíbená #c8c8c8) tak to stejně není ono.
Kapa vybral tu lepší variantu - ne-úplně tmavé pozadí a bílý text. Ale i tak mě to prostě splývá.

Timto bych chtěl říct, že jestli se bude konat změna designu, tak bys měl jít do bílého/světlého pozadí.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“