Zdravím, po spustení akejkoľvek 3D aplikácie (no, akejkoľvek, zatiaľ len MSI Kombustor (Furmark) a dajaké hry (COD MW2, GTA IV, Bad Company 2 ...) mi mierne vlní obraz. Ako pri nastavení inej obnovovacej frekvencii monitoru. Ledva to vidieť, ale predsalen to trochu ruší. Ale zas, niekedy v GTA IV tie vlny zmiznú. Skúšal som kartu pretaktovať, podtaktovať, pripojiť k monitoru cez druhý DVI konektor, nič nepomáha. Tiež musím zmieniť, že monitor mám ku grafike pripojený cez redukciu, tak neviem či to nemôže byť aj tým. Ovládače som skúšal (na CD, WHQL, Bety). Teploty mám v idle okolo 60°C, v burnu do 85°C. Zmena PCIe frekvencie (100-110MHz.) nepomohla. Zostava nieje pretaktovaná.
Zostava v podpisu.
Mierne vlny v 3D.
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- RiCK
- Začátečník

Mierne vlny v 3D.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mierne vlny v 3D.
Monitor přes D-SUB?
Vyzkoušej jiný monitor.
Vyzkoušej jiný monitor.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- RiCK
- Začátečník

Re: Mierne vlny v 3D.
D-SUB s redukciou na DVI na grafike.
Tak, pri Kombustore to nevlní, idem skúsiť GTA IV. Mimochodom, teraz mám zapojenú LG 17" LCD ...
//Sakra, ani najmenšia vlna ... ešte skúsim druhý kábel na tom Benq a keď ani to nepomôže, tak monitor putuje na reklamačku
///Ha ! Vlní to, na Benq to vlní, na starom LG nie, ani s jedným D-SUB káblom ...
////Omyl !
Na vine bol napájací kabel, s LG napájacím káblom na Benq to nevlní ! 
Tak, pri Kombustore to nevlní, idem skúsiť GTA IV. Mimochodom, teraz mám zapojenú LG 17" LCD ...
//Sakra, ani najmenšia vlna ... ešte skúsim druhý kábel na tom Benq a keď ani to nepomôže, tak monitor putuje na reklamačku
///Ha ! Vlní to, na Benq to vlní, na starom LG nie, ani s jedným D-SUB káblom ...
////Omyl !
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.