HTC Touch HD

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD

Příspěvek od Andreas »

Zdravím. Mohu nějak změnit jazyk rozhraní v HTC Touch HD, tedy ve WM6.1?

Díky, Ondřej.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jak změnit jazyk na HTC Touch HD?

Příspěvek od JanHavlicek »

Ahoj,

hádám, že máš anglickou verzi systému. Tam lze změnit jazyk pouze u samotného TouchFlo 3D přes program TF3Dconfig.

Pro systém jako takový budeš muset asi počkat na dodatečné uvolnění češtiny od Sunnysoftu, pár českých kusů Touch HD už se i prodává.

//D.M. promaz spamu...
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

HTC Touch HD

Příspěvek od Lord_Paprika »

Zdravim,
zajimalo by me, jestli tu nekdo nema zkusenosti resp. nejake oblibene ROMky na HTC Touch HD. Tedka hledam nejakou ne tolik zabagovanou ROMku a nejak si nemuzu vybrat. Kazdy doporucuje neco jineho.
Tak jake jsou Vase zkusenosti? diky
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: HTC HD

Příspěvek od Maddogg »

Já používám už několikatou verzi od Cloudyho (xda.developers) a spokojenost. Stabilní, vše funguje, bez restartu vydrží několik dní. Nemám důvod hledat nic jiného
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

muzes mi poslat presnej odkaz na stazeni? diky nebo ti dam svuj mail a kdyztak mi to tam posles ;)
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614538

Používám verze C2, tzn tlačítko start normálně vlevo nahoře.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Kedysi som ešte na HTC Touch PRO používal ROMky od Energy, dnes už síce mám Android no kolegovi na HD2 ešte stále nahrávam aktuálne Energy ROM, takže za seba môžem doporučiť.
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

diky, vyzkousim...
tedka spis resim problem, ze se mi nechce HDcko synchronizovat s PC...zkusil sem uz i hardReset, ale to nepomohlo, kdyz ho pripojim pres USBcko, tak se me to klasicky zepta, jestli activesync,jenom pametovku a nebo internetovy sdileni...kdyz dam activesync tak se nic nedeje, kdyz dam pametovku, tak to je OK.
popravde synchronizaci moc nepouzivam a vim ze drive mi s touto romkou co tam aktualne mam to neslo taky(teda nijak moc sem se o to nepokousel)
Nevi nekdo cim by to mohlo byt? mam podezreni na aktualni romku
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

To může být jak na straně romky tak i pc, jaký systém používáš?
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

W7Ultimate 64bit
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

No více než W7 mi občas dělaly problém Visty. Ale pokud to s některou romkou funguje a s některou ne tak to pc nebude. Ještě doporučím vyhnout se různým čistícím programum jako TuneUp atd... Stalo se mi že mi asi smázl nebo rozhodil něco s activesyncem a už sem to do kupy nedal -> reinstall win.
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

no prave ja jsem cca pred 14dny na PC instaloval znova W7U. protoze sem si koupil vetsi ssdcko nez sem mel predtim. A zadny cistici programy nikdy nepouzivam(je to stejne naprd ;)) radsi si jednou za necelej rok preinstaluju celej system.
tak tedka nevim jak teda nahrat tu novou romku do HDcka, kdyz pres kabel ho nesynchronizuju. Nepujde to treba pres Bluetooth?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

vem ten .nbh, pojmenuj ho BLACIMG.nbh, dej ho do rootu karty a s odpojeným USB kabelem vlez do bootloaderu. Potvrď flashnutí a voila.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

takze to co poradil OndraSter jsem udelal a fungovalo to ;) takze diky
jinak Romka se zda zatim OK, ale schvalne sem zkousel jeste synchronizaci a dela to uplne to same co predtim s jinou romkou...cili nic to nedela :(
ve win se mi nechce verit ze by to bylo, protoze jsou prakticky ciste preinstalovany a zatim sem zadny velky zmeny nedelal resp. zadny, tak teda nevim kde je zakopanej pes :(
Lord_Paprika
Začátečník
Začátečník

hehe, tak sem na to uz nahodou prisel...v menu connections a usb to PC sem u activesync odskrtnul moznost Enable faster data synchronization(v zavorce je napsano jeste ze pokud telefon PC nerozpozna, ze se to ma odskrtnout :-D) a hnedka PC HDcko nasel...pak sem to schvalne zkusil zpatky zaskrtnout a i tak ho uz vzdy najde.
takze problem solved ;)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“