Jo, to je ono. V JRC jsem za to kdysi vysolil tisícovku a pak to trápil na svým K5 100Mhz i tak mě to ale neskutečně chytlo. Dokonce existuje nějakej open-source remake, nikdy jsem to nehrál, ale známí prohlašovali, že je to taky bomba.
Transport Tycoon a Stuns jsou špička.
Co se Blood týče, pamatuju si svýho tátu (dneska větší pařan, jak já), když jsem mu tu hru přinesl a "zasvětil" ho do ní - hrál jí asi týden a vždycky, když skončil si stěžoval, že je mu nějak divně. Nutno podotknout, že to byla poslední FPS, co kdy hrál Jinak taky hra s perfektním multiplayerem.
Mirek1: jojo chasera mam origo levelackej dostal sem se do nejaky stealth mise..a neslo mi to kdysi udelat..byl sem malej a hloupej jeste mam z levelu bloodrayne..to bych si mohl taky zkusit zahrat a stene bohuzel nemam..mam jen kocoura a bohate staci
Teh Goat: MDK je ovsemze klasika...to si taky musim zahrat a nevim proc ale vzpomel sem si na descent 1,2,3...taky si to zahraju
Z Descent se nedělalo špatně tátovi, ale pro změnu mě Každopádně jsem to tehdy přetrpěl a božsky se bavil... na úniky z explodujících základen (kde jsou sakra ty dveře?!) se nezapomíná. Nechápu, že jsem na tu hru dočista zapomněl
hehe kingpina mam snad ze score? nebo ne vlastne level, nejvic imba je snad Soundtrack (a to rap vubec nemusim)
Jinak ted jako takovou klasiku o vikendech na chalupe hraju Mafii - to je pro me hra srdce, dohral jsem ji uz tak 7x a na 8micku je zadelano .
Jinak samo klasiky jako Deus Ex, Warcrafty, Starcrafty, Diabla, napada me dal Rollcage, NFS 2-5, Fallout 1 a 2, Die by the sword - hehe tam sem byl vykulenej z toho ze sem protivnikovi usekl ruku (svihy sly snad klavesnici numpadem nebo mysi, proste plna kontrola jak seknu a pak tu ruku pouzit jako zbran ) Vietcong, Hidden and Dangerous 1 2, Chameleon - asi nej hra na LS3D Enginu (hned po mafii samo), Heretic 2, Unreal a datadisk Return to Napali, Quake 1,2, ja nevim co jeste dal
Jooo, Redneck, na ten jsem zapoměl. Skvělá zábava
A ještě jsem si teď vzpoměl na Gearhead Garage strašně chytlavá záležitost http://www.gearheadgarage.com/
Co tak nějaké RPG? Icewind Dale I, II, Baldur's Gate, Neverwinter Nights a takové..
Mrzí mně že jsem tyhle hry nehrál, když byly novinkama. Obávám se, že dneska by mně už neuchvátily
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Deyw píše:hej toho chameleona mam origo..ale jeste sem to ani poradne nehral..jaky to je ?
ma to svy chyby ale je to jedna z mala stealth akci co me bavila at uz kvuli atmosfere, deji tak i zpracovani, engine ma teda svy chyby ta mise na vlaku je celkem drsna
Frostys píše:Co tak nějaké RPG? Icewind Dale I, II, Baldur's Gate, Neverwinter Nights a takové..
Mrzí mně že jsem tyhle hry nehrál, když byly novinkama. Obávám se, že dneska by mně už neuchvátily
Jak to myslíš?neznáš je,nebo už bys je nehrál k vůli délce a grafice?
Řekni mě proč si to myslíš.Proč,co ti vadí.Délka?grafika?hodně textu,těžké ovládání atd..Co ti vadí.Co..zkus to popsat..