Trocha ušetríš a na kvalite či na výkone nestratíš, ba naopak.gonsa píše:Požádal bych Vás o ...
ASUS P7P55D (90-MIB960-G0EAY00Z)
Intel Core i5-760 BOX
Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM
Moderátoři: Walker1134, PKBO

Trocha ušetríš a na kvalite či na výkone nestratíš, ba naopak.gonsa píše:Požádal bych Vás o ...

Napr: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 300109WF01sorcer píše:Použití: kancl práce&net + fotky + později video z kamery, hry vůbec!
Taktovat nechci. Upřednostním ticho.
Požadavky: kvalitní díly, stabilta, svižnost + Win7
+ dobrá obslužnost zepředu
(USB,Čtečka paměťových karet,přední zvukové porty,FireWire)
Iba v prípade že pri práci dokážeš využiť výkon GPU, inak vymeniť VGA za čo najlacnejšiu pasívnu kartu. (u oboch variantoch)Sten píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit se sestavou určenou primárně na střih videa (a rendering). Cena do 20tis bez dph, preferuji intel. Pokud by amd bylo o dost výkonější, poprosil bych i o návrh amd sestavy, díky za váš čas.

Mohl bys mi napsat něco více k té desce? Přijdou mi skoro totožné...shelby_nr píše: to Chalhonzs:
CPU na hry stači i5 760, Dosku: Asus P55D-E
...SSD ine napr. Corsair F60, OCZ Agility 2 60GB, OCZ Vertex 2, ale tie v alfacompe nemajú a sú o niečo drahšie, ale o dosť výkonnejšie.

Samozrejme, že EVO je o niečo lepšie vybavená len či to aj využieš. Rozdiel je, že E má narozdiel od EVO usb3 a sata 6Gb/s.chalhonzs píše:Mohl bys mi napsat něco více k té desce? Přijdou mi skoro totožné...