Starcraft II
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Starcraft II
Vyfotte někdo tu sběratelskou edici... Jsem te´d mimo domov a volal jsem domů jestli to už přišlo.. Bylo mi řečeno že mi přišlo "něco, co má 4 kila"
To má ještě nějakou spešl kovovou krabici? 
- vendo007
- Začátečník

ak niekto hral betu (alebo uz orig) nechapem ako mu moze chybat AA (pripadne povazovat aa za nieco tak podstatne)
hraval som to 1680*1050 na 20' lcd a prakticky nebolo mozne si vsimnut za behu nejake hrany, to nieje rpg, kde sa pozerate na krajinku, to je akcna rychla strategia kde pozerat sa na dokonalost grafiky je ta posledna vec co budete robit
hraval som to 1680*1050 na 20' lcd a prakticky nebolo mozne si vsimnut za behu nejake hrany, to nieje rpg, kde sa pozerate na krajinku, to je akcna rychla strategia kde pozerat sa na dokonalost grafiky je ta posledna vec co budete robit
"Real power can't be given. It must be taken."
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám ho mám doma taky, kampaň zatím suprová a AA mě vůbec nechybí, na plné detaily to vypadá dost dobře.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jak je to s tím petem do WoW? když to někomu "daruju", poruším tím něco? Kde ho vlastně najdu? V krabici mám pocit nebylo nic, jen guest pass do WOW/SCII
- keistown
- Žlutá karta

-
neni to spis tak ze kdyz na bnet acc s tvojim wowkem pridas sc2 tak do tvojeho wowka dostanes toho peta ?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je možný, já myslel že to je tak jako třeba v B:BC2.. Tak má kamarádka smůlu 
- oneill_sx1
- Začátečník

Může to někdo porovnat s C&C3? Už týden se nemůžu připojit online, takže nevím, jestli nemám hledat náhradu a C&C4 pro mě není. StarCraft jsem nikdy nehrál, ale nevypadá to zle. Zajímá mě hlavně multiplayer, hratelnost a herní princip.
- Wiruz
- Pokročilý

lol, ac fanda C&C z hlediska singleplayeru, tak na MP se SC2 radi o rad vejs. Urcite chybu neudelas, ale je to hodne rychle, musis znat timingy + buildy jinak si moc nevystacis, jo a vysoke APM se taky hodioneill_sx1 píše:Může to někdo porovnat s C&C3? Už týden se nemůžu připojit online, takže nevím, jestli nemám hledat náhradu a C&C4 pro mě není. StarCraft jsem nikdy nehrál, ale nevypadá to zle. Zajímá mě hlavně multiplayer, hratelnost a herní princip.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sem nekde cetl, ze prumernej cas zapasu po netu 1vs1 je pod 5min...
Tenhle typ hry neni pro me.Ja radsi nejdriv vystavim zakladnu a pak du bojovat
Tenhle typ hry neni pro me.Ja radsi nejdriv vystavim zakladnu a pak du bojovat
- oneill_sx1
- Začátečník

5 minut? To se asi hodně rushuje 
- vendo007
- Začátečník

hodne sa rushovalo uz v bete ale nebojte sa najdu sa aj kvalitne back and forth zapasy 
"Real power can't be given. It must be taken."
- drak
- Začátečník

Tak jsem to měl 3 roky předplacený a včera jsem se dočkal - osobně zatím jedu jen kampaň a myslím, že je to skvělá hra, na plné detaily to vypadá pěkně, žádné problémy . Uvidím, zda se nakonec dám i na ten mulťák, nikdy jsem strategie takhle nehrál , já tak max. skirmishe
. Prostě - co jsem čekal to jsem dostal !
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Wiruz
- Pokročilý

No spis je to tim ze jsou porad v jedne zkupine lidi co to totalne neumej a lidi co hrali SC1 nebo betu. Ono se to postupne rozhodi. Je to jako na ICCupu kdyz provedou reset sezony. Navic jak jsem tu uz psal, hold se SC hraje na MP trochu jinak, nez vetsina RTS, kde se prvnich 5min stavy jen zakladna...oneill_sx1 píše:5 minut? To se asi hodně rushuje
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- xkryspin
- Začátečník

-
Wiruz má recht.
Čas MP hry se brzy srovná - až naběhnou počty lidi a roztřídí se do lig kam patří (placement nějakou dobu potrvá).
To ale neznamená, že se nenajdou hry, které skončí velmi rychle. Pár nevhodně proběhlých jednotek dokáže divy.
Kdo chce / umí - může se zabetonovat na celkem dlouho a stavět si ultraarmádu... akorát pokud si zároveň nezjistí co dělá druhá strana, tak si může postavit taky ultraarmádu, která bude nahouby (nemluvě o tom, že zdroje surovin na domácí straně zdi nejsou nekonečné).
Čas MP hry se brzy srovná - až naběhnou počty lidi a roztřídí se do lig kam patří (placement nějakou dobu potrvá).
To ale neznamená, že se nenajdou hry, které skončí velmi rychle. Pár nevhodně proběhlých jednotek dokáže divy.
Kdo chce / umí - může se zabetonovat na celkem dlouho a stavět si ultraarmádu... akorát pokud si zároveň nezjistí co dělá druhá strana, tak si může postavit taky ultraarmádu, která bude nahouby (nemluvě o tom, že zdroje surovin na domácí straně zdi nejsou nekonečné).
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Já zatím mám spíš zkušensoti s starší jedničkoua pravda, zápasy bývají kolem 15 minut. Záleží na vyrovnanosti soupeřů atd...Nezdá se mi, že by někdo dával hru za 5minut, leda pokročilejší proti začátečníkovi.
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ohledne AA na radeonech:
Bude to v cat 10.7 hotfix.From the CatalystGay 's twitter : On vacation - but just got an email saying that Starcraft 2 AA is almost ready. Just getting tested now. Hotfix soon.
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to vyzkousel a sem zklamanej hlavne z grafiky.
No jak to rict...grafika je proste hnusna.Urcite o tridu horsi, nez ta v CNC3 a v datadisku uprising.
Prekvapilo me, ze funguje crossfire i se starsima ovladacema 10.6.

Takhle si fakt nepredstavuju grafiku v roce 2010.Navic to nejde ani poradne oddalit pro vetsi prehled.
No jak to rict...grafika je proste hnusna.Urcite o tridu horsi, nez ta v CNC3 a v datadisku uprising.
Prekvapilo me, ze funguje crossfire i se starsima ovladacema 10.6.
Takhle si fakt nepredstavuju grafiku v roce 2010.Navic to nejde ani poradne oddalit pro vetsi prehled.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se nezdá tak špatná.. máš to všechno na max?
Takhle to vypadá jako moje hra, když jí mám na medium 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No nevím, ale Starcraft nebyl nikdy o grafice, ale spíš o gameplay. Já si třeba doteď rád s kámošem po Hamachi zahraju původní SC a je mi fuk jak to vypadá.