Starcraft II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Starcraft II

Příspěvek od kotas »

Přeobjednávku na StarCraft II jsem zrušil už minulý týden a udělal jsem dobře..jak jsem viděl ty videa, tak prostě další "stejná", nic nového.
Ale určitě si SC2 postupem času taky vyzkouším...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
xkryspin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xkryspin »

Nojono
Hra 1350
Kurýr 150 (cesta je pro mě zbytečně drahá ztráta času)
Riziko, že si s tím někdo pohrál či vyzobal S/N (opakovaně prodal S/N) - k nezaplacení.

Na všechno ostatní je tu koupě kartou přímo na battle.netu (60EUR = cca 1480 Kč). Hned, rovnou přiřazeno a aktivováno... otázka 30 sec.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Většina hráčů když dá peníze za hru, tak chce mít na oplátku něco na co si může šáhnout a ne jen pár stažitelných jedniček a nul někde na blizzard serveru, proto se kupujou pořád tolik krabičky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Spalovac_mrtvol píše:Většina hráčů když dá peníze za hru, tak chce mít na oplátku něco na co si může šáhnout a ne jen pár stažitelných jedniček a nul někde na blizzard serveru, proto se kupujou pořád tolik krabičky
Přesně tak 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

panove o to nejde, jasne ze se snazim koupit pres ten blbej bnet, jenze blizzard obecne ma problemy s moji ecard od KB a VISU tam fakt davat nebudu, tudiz mi to zaplatit neslo (nechapu jejich system, asi nema zadnej feedback, s tou samou kartou sem x krat platil wow herni cas bez problemu, chci si koupit hru kontaktujte support). V alzaci sem si pro to byl osobne na pobocce, no slusne receno me poslali na centralu, jenze ted jedu na dovolenou mimo republiku, no budu mit radost... az se vratim tak vam poreferuju co a jak. Kazdopadne ten blbej klic tam byl jen ho nekdo strhl - zustaly tam zbytky lepidla. a ciste btw.: uz mi takhle doslo SSD kde byl jen obal, redukce (ta to dobre zatizila takze to bylo na omak tezky), ale v tomhle pripade se zachovali fer a dali mi jiny baleni kde disk byl. Posledni dobou stejne kupuju vetsinu her pres steam, krabicovky jen CZ verze co se jinak sehnat nedaj (legalne). Me tak napada ze bych tam aspon natukal ten guest pass...
2:xkryspin - jo s tim mas pravdu radsi nebudu nic aktivovat
Naposledy upravil(a) LOVIT dne pát 30. črc 2010, 12:38, celkem upraveno 1 x.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
xkryspin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xkryspin »

Já zase raději digitální distro - krabičky mi zabírají místo (místo na disku a na zálohovacím FS mě nebolí). A žonglování s médii při těch nesmyslných DVD ochranách mě jen pijou krev.

Lovit: ze své profese bych ti důrazně doporučil NEpoužívat nic z toho balení. Už tak budeš mít dost potíží prokázat, že si to nedostal a neudělal ty. A přiděláš si zbytečnou námitku - použil si další části z balení.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Praveze skoda, ze ta digitalni verze neni za 50€, takto radeji jsem vzal z uk krabici...na MP se tesim, ale nejsem nejak dobry hrac...a SC1 jsem hral vzdy jen pres LAN ve skole/na kolejich, tak jsem vzedavej, jestli se chytim nekde vubec :)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

goelr píše:Praveze skoda, ze ta digitalni verze neni za 50€, takto radeji jsem vzal z uk krabici...na MP se tesim, ale nejsem nejak dobry hrac...a SC1 jsem hral vzdy jen pres LAN ve skole/na kolejich, tak jsem vzedavej, jestli se chytim nekde vubec :)
prave, digitalni kopie byla pomerne draha, nakonec jsem zakoupit v lokalnim shopu
Jestli jsi hral SC1, tak si myslim ze se chytnes, trochu si osahas nove jednotky a taktiky a budes fpoho
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem zjistil, ze hra je i blbe optimalizovana.V kampani v misi na planate plne lavy se fps pekne propadaj :)
Hraju na phenom2 x4 3.7Ghz 2x5850 cf a vsimnete si fps na screenshotech.
ObrázekObrázekObrázek
Jinak engine mi pripada jako upravenej z W3 FT..grafika je podobna.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Test cpu aneb zahrajete si to jen na 4Ghz i5/i7
http://www.techspot.com/review/305-star ... age13.html
Mimoradne sprasenej engine.Podporuje jen 2jadra a je mega-extremne narocnej na vykon cpu.
Na to jakou to ma hnusnou grafiku nemam slov...
Naposledy upravil(a) HEAD dne pát 30. črc 2010, 22:57, celkem upraveno 1 x.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Divný, já nemám na E5200 a 8800GTX problémy...
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Spis to necetl cele. A u GTX480 je uz dle jinych testu znamo, ze je pro nej limit procesor a i7 je pro nej idealni.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

HEAD píše:Tak sem zjistil, ze hra je i blbe optimalizovana.V kampani v misi na planate plne lavy se fps pekne propadaj :)
Hraju na phenom2 x4 3.7Ghz 2x5850 cf a vsimnete si fps na screenshotech.
ObrázekObrázekObrázek
Jinak engine mi pripada jako upravenej z W3 FT..grafika je podobna.
S jednou GTX470 nataktovanou na 825Mhz momentálně a při nastavení Ultra bez AA mi to pod 60fps neklesá na téhle mapě. Tak buď ti nejede Crossfire nebo že by přece jenom i procesor to takhle zdržoval?.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Imho kombinace obojího, dle toho HEADova testu CrossFire výkon snižuje - http://www.techspot.com/review/305-star ... age10.html
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Přesně ... to byly zase kecy, jak CF 5850 a podobný experimenty natřou prdel GTX480 a ono to stěží udrží 30FPS :lol: Mně na full taky plně stabilních 60FPS, i při zalití lávou, žádný skoky FPS, nejmíň jsem naměřil snad 57, žádný skoky, mírný přechody.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Obrázek
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Moc to hrotíte, mě to jede v klídku i na hd 3870 x2, akorát v láva mapě to trošku kleslo když láva stoupala, ale jinak naprosto čistý i na ultra detaily všechno, řek bych že to je jen otázka poladění ovladačů a pár patchů od blizzu a pojede to jak z praku
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

spajdr: tady tyhle tabulky jsou sice hezky ale naprosto vytrzeny z kontextu a umyslne vybiraji jenom ty vlastnosti ktera cilova vec nema 8)
stejne jak u srovnani iphonu s cihlou atd... urcite je cihla lepsi :roll:

docela zajimavy je ze tim autor kritizuje vetsinou neco hodne uspesnyho co si koupi hodne lidi i kdyz on "dokazuje" jak je to na prd, mozna zavist
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

spajdr píše: S jednou GTX470 nataktovanou na 825Mhz momentálně a při nastavení Ultra bez AA mi to pod 60fps neklesá na téhle mapě. Tak buď ti nejede Crossfire nebo že by přece jenom i procesor to takhle zdržoval?.
Ano je to kvuli cpu.Hra ma hruzostrasnou optimalizaci(bez podpory 4jadra) a beha dobre jen na i7 na 4Ghz.Vsihni ostatni maj smolika a hra se bude propadat k 20fps.
Obrázek
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

ježiši AA je u hry jako SC2 úplně zbytečný, jde hlavně o hratelnost, jinak je optimalizace dobrá (frčí mě to na ultra kolem 50-60 fps)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“