Notebook do 30tisic

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook do 30tisic

Příspěvek od -- DiL -- »

Maranov píše:Pochopili jsme tě všichni, akorát máme jiný úhel pohledu. Zatímco ty de facto chceš vyhodit 30k za počítač s výkonem za 15k, my ti radíme jiné řešení, protože tohle jsou jen vyhozené peníze, bez budoucnosti, bez přidané hodnoty, naopak jen s nevýhodami, prostě jen zbytečnost navíc.
sam bych to lepe nenapsal ;-).

kdyz uz mam do neceho investovat 30k, musi mi to prinest odpovidajici uzitek. otazka zni - muzu mit stejne vykonne reseni (spise ale lepsi) za 15k. stoji mi mobilita za to, abych zaplatil dalsich 15k a "darem" ziskal i nizsi komfort, vyssi riziko poruchy, nemoznost upgradu a nekolik dalsich negativ?
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Brumla
Začátečník
Začátečník

Re: Notebook do 30tisic

Příspěvek od Brumla »

tak jasne, ze za 30k by mel uzasnej deskop s brilantnim monitorem, kterej by mu vydrzel alespon 5 let a i pak by mel moznost jednoducheho upgradu (za predpokladu zvoleni platformy AM3, u intelu asi tezko) jenze kdyz chce notas na hry, tak mu doporucim notas na hry, my prece nezname jeho situaci, podminky, ve kterych muze pc pouzivat a dalsi veci.

Nechapu proc psychologa, proste ma jen jiny nazor, rada lidi nemuze na notebooku vubec hrat, protoze jim to proste vadi a nekdo zase preferuje notebook, treba muj kamarad ze slovenska si musel koupit herni notas protoze maji malinkej byt a vecer chodi hrat do kuchyne a pres den do obyvaku aby nerusil/nebudil ostatni.

Nechme to tak, tahle diskuze uz je i tak dost nesmyslna.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“