NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- xegiie
- Nováček

-
Re: NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo
no tos me nepotesil:), rozliseni kde to jde pouzivam maximalni, ktere zvladne monitor cili 1680x1050.
Detaily bych chtel veskere maxle s alespon 4x vyhlazovanim, myslim ze narocny nejsem, vzdy kdyz jsem kupoval novy PC, kupoval sem tak, abych nejnovejsi hry mohl hrat na max, cili PC by aspon ten rok a neco vydrzel.
No a jinak prave tu druhou kartu taky nechci kvuli spotrebe, uz ted nam doma jedou skoro pernamentne 2PC a 2 televize a doplacime kazdy rok vic a vic, takze na to uz zacinam taky trochu pokukovat, ale pravda je, ze nemam predstavu kolik si PC bere a o kolik by se odber s 2hou kartou zvedl.
No a kdyz rikas, ze by ta GTS mohla nove karte s physxem odlehcit, kdybych zapojil 2x tu 460, tak uz tu GTS nijak na vypocet nezapojim ze?
Detaily bych chtel veskere maxle s alespon 4x vyhlazovanim, myslim ze narocny nejsem, vzdy kdyz jsem kupoval novy PC, kupoval sem tak, abych nejnovejsi hry mohl hrat na max, cili PC by aspon ten rok a neco vydrzel.
No a jinak prave tu druhou kartu taky nechci kvuli spotrebe, uz ted nam doma jedou skoro pernamentne 2PC a 2 televize a doplacime kazdy rok vic a vic, takze na to uz zacinam taky trochu pokukovat, ale pravda je, ze nemam predstavu kolik si PC bere a o kolik by se odber s 2hou kartou zvedl.
No a kdyz rikas, ze by ta GTS mohla nove karte s physxem odlehcit, kdybych zapojil 2x tu 460, tak uz tu GTS nijak na vypocet nezapojim ze?
- xegiie
- Nováček

-
muzes prosim napsat v jakych hrach a s jakym nastavenim mas asi FPS s 3D vision?MaximusCZECH píše:Já mám gt470 a spokojenost. Ono v 3D režimu nejsou tak zapotřebí super detaily a velké rozlišení. Do SLI bych asi nešel z důvodu, že by mě na konci roku mohla klepnou pepka, když bych viděl fakturu za vyúčtování za elektřinu
nebo se zeptam jinak, kdyz das v nejake novejsi hre nastaveni na high a zapnes 3dvision, utahne to nad 30 FPS?
//Thellwin - promaz OT
- unit-97
- Začátečník

-
ahoj mam dotaz.Kolik obrazovejch bodů za sekundu musí grafická karta vykreslit v maximálním 3D Vision surround rozlišení 5760x1080?děkuju
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
Teď hraju Batmana a je to naprostá bomba! Zatím u mě nejlépe udělaná hra na 3D vision. Mrknu na rozlišení a na kvalitu se kterou to hraju, ale grafika je krásná a 3D efekt je perfektní. Hraju to na hloubku 50%. Akorát jsem to nezkoušel se zapnutou Physhx.xegiie píše:muzes prosim napsat v jakych hrach a s jakym nastavenim mas asi FPS s 3D vision?MaximusCZECH píše:Já mám gt470 a spokojenost. Ono v 3D režimu nejsou tak zapotřebí super detaily a velké rozlišení. Do SLI bych asi nešel z důvodu, že by mě na konci roku mohla klepnou pepka, když bych viděl fakturu za vyúčtování za elektřinu
nebo se zeptam jinak, kdyz das v nejake novejsi hre nastaveni na high a zapnes 3dvision, utahne to nad 30 FPS?
//Thellwin - promaz OT
Jsem zvědavý, jak pošlape Mafia II.
- keistown
- Žlutá karta

-
unit-97 píše:ahoj mam dotaz.Kolik obrazovejch bodů za sekundu musí grafická karta vykreslit v maximálním 3D Vision surround rozlišení 5760x1080?děkuju
5760 x 1080 x 2 x fps
s tim ze fps je dvojnasobek kvuli 3d obrazu (tzn 120 fps udela karta, 60 pro kazdy oko)
nejsem si jistej 100%
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
Tak jak vám šlape Mafia II v 3D? Pro mě trochu zklamání. V rozlišení 1680x1050 to jede vše na high, ale apex mám vyplý a pohoda. Jen mě mrzí celkový pocit z 3d vjemu. Jakou používáte hloubku? Vadí mi hlavně to, že když jedu autem, tak ty budovy v dálce jsou takové divné, strašne rozmazané. Jaké máte zkušenosti vy, případně, jaké máte tipy 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mafia II demo si nainstaluje poslední verzi physX ovladačů v CPU módu, je třeba physX odinstalovat a nainstalovat znova ze steam adresáře, psal jsem to v sekci games u příspěvku Mafia II.
Stáhni si taky aktualizovanou verzi ovladače (obsahuje mimojiné update na Mafia II)
Buď celé CD
http://www.nvidia.com/object/geforce-3d ... river.html
nebo čistě pouze 3D Vision driver
Stáhni si taky aktualizovanou verzi ovladače (obsahuje mimojiné update na Mafia II)
Buď celé CD
nebo čistě pouze 3D Vision driver
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Ne. spíš novej PC. Do tý tvý desky nejdou žádný solidní CPU. Jen P4 a nebo dvoujádrový P4. A i ta nejlepší dvoujádrová P4 prohrává s dnešnim nejlevnějšim dvoujádrovym Celeronem 2,4Ghz 1MB L2, a to o dost. I když tam dáš něco jako GF8800GT tak to bude šíleně CPU limited. Pokud máš P4, tak spíš šetři na novej základ PC. Pokud máš dvoujádrovou (Pentium D) alespoň na 3GHz, tak Ňákou Nvidia GTS250, nebo nejlevnější Radeon 5770 512MB (ale ten má nároky na CPU drobek větší) něco takového bude ideální.xegiie píše:no tos me nepotesil:), rozliseni kde to jde pouzivam maximalni, ktere zvladne monitor cili 1680x1050.
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
Ahoj, mám prosbu. Nevíte, jak se dá ve hrách vypnout zaměřovač? Například v Modern Warfare 2 ruší a mám zaplý ten laserový. Nikde v nastavení ta možnost není 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to sama hra nenabízí, tak to nevypneš.
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
zkoušel jsem to v configu, ale nic jsem tam nenašel. Pokud to neumožňuje Modern Warfare 2, tak pak nechápu, kde vzala takové dobré hodnocení za zpracování 3d

- Trek
- Začátečník

U mnoha her musíš vypreparovat ten crosshair přímo v datových souborech (textura apod.) Pro MW2 se to dá vygooglit.
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak se chystam na postupny upgrade a chci si poridit 3d vision
nicmene ted jak bych si to asi predstavoval .... pocitac co mam ted aktualne v podpisu je to co mam a 1. co me ceka koupit je samotny 3d vision,lcd,grafika cca 20k LCD 24" ACER GD245HQbid , GIGABYTE N470SO-13I Super Overclock. Nicmene... popravde jsem na komp 3 roky nesahl a otazka zni jak moc mi to utahne q6600 a 8gb ddr2 s novou grafikou ? 2. upgrade bude komplet prechod na i7 s ddr3 , ssd, a sestru gtx470 ale to za po novem roce .... tak proto me zajima jak moc mi to ted poslape abych nebyl sklamanej 
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
podla mna v pohode ja som akurat vymenil 295 gtx za 480 gtx a ide perfektne na q6600 qle treba ho overclocknut na default je uz nic moc ja ho mam na 3.6 a nie je problem
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Místo toho Acera GD245 bych dnes už vzal ASUS 23" VG236H + kit NVIDIA 3D Vision
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
q6600 mam ted na 3,2 ghz takze by asi nemel byt problem ..... a ten Asus je lepsi ? mno jde mi o to jestly to utahne jedna gtx 470 abych to mohl jet na full abych se mel na co pripravit nebo hned radsi koupit i druhou
)
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- Nimbus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš v plánu SLI,tak si asi nejprve pořiď výkonnější CPUshanker píše:q6600 mam ted na 3,2 ghz takze by asi nemel byt problem ..... a ten Asus je lepsi ? mno jde mi o to jestly to utahne jedna gtx 470 abych to mohl jet na full abych se mel na co pripravit nebo hned radsi koupit i druhou)
PC: Nejnadupanější stroj ze všech nadupaných strojů!
NTB: -//-
Mobil: -//-
- Sobo
- Středně pokročilý

Pokud bude hrát ve 3D, tak by ani nemusel, ale každopádně jedna GTX 470 na to nestačí - http://www.computerbase.de/artikel/graf ... ancerating
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Nimbus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno popohnat ten procík ještě kousek výše a místo dvou 470tek jednu 480tku by bylo asi výhodnější
PC: Nejnadupanější stroj ze všech nadupaných strojů!
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
procak stejnak budu menit jak jsem psal na i7-950/960 a az potom se dostanu na sli ...Nimbus píše:Mno popohnat ten procík ještě kousek výše a místo dvou 470tek jednu 480tku by bylo asi výhodnější