Tak som pozrel vsetky tie mody, a rozhodol som sa, ze to napoprve zahram s Complete 2009, upravuje to prakticky len grafiku/zvuky a opravuje nejake bugy, takze presne to co som hladal
Ale mal by som par otazok k tejto hre:
1) je normalne ze ucinnost/presnost zbrani je na zaciatku az tak nizka? teda niekde sa hovorilo, ze tie zbrane na zaciatku nie su nic moc, ale toto mi prijde uz extrem. Ked vyjdem na zaciatku na tu cestu do pravu k tej zakladni, tak tam pochoduju 3-4 asi vojaci, nie som si isty, a s tym Makarov ich nejde zabit ani na kratku vzdialenost, v najvacsom podrepe a samozrejme cez mieridla. Ono to skoro vyzera, ako by som ho ani netrafil, pritom stojim par metrov pred nim a mierim presne na neho. Tak to som este vcelku zobral, predsa je to pistol, ale ked sa mi nahodou podarilo jedneho z nich dostat a zobrat si jeho Ak-47 a snim je to presne to iste (strelba jednotlivymi ranami) tak to mi uz fakt prijde divne. Ako ja to zoberiem na zaciatok hry, len chcem vediet ci je to normalne a ci casom sa to upravi do normalu, lebo ak nie, tak by som bol rad za nejaky mod/config ktorym upravim presnost a ucinnost zbrani, aspon trochu...
2) ako sa dostanem k tym sroubom, ktore sa pouzivaju na detekciu anomalii?
Inak teda som to zatial nezacal este poriadne hrat, ale ta atmosfera a grafika je uz na zaciatku brutalna...