Starcraft II
Moderátor: Baneshee
- goelr
- Začátečník

Re: Starcraft II
Nechci spoustet flame war, ale HEAD ma pravdu. Nejde o AA a detaily!!! 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- killerek
- Začátečník

-
Jak jsem psal uz pod recenzi, tak jsou tam tri nastaveni, kde je primo v popisu napsano, ze ma ne vliv CPU. Treba ti pomuze jejich snizeni.
Kdyz sem jeste blbnul na LAN party, tak sem vzdy na sitovou parbu vypinal vsechny nepotrebne detaily a hodne nastaveni slo dolu. Dulezitejsi byla moznost reakce nez mit pekne vykresleneho protivnika.
Kdyz sem jeste blbnul na LAN party, tak sem vzdy na sitovou parbu vypinal vsechny nepotrebne detaily a hodne nastaveni slo dolu. Dulezitejsi byla moznost reakce nez mit pekne vykresleneho protivnika.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kampan dohrana
.
Celkem dobra hra.Dnes mi prisla orig a tak si to dam znova na hard a pak jeste jednou s cestinou.
Skoda ze tam sou jen terani.
Na kampan W3 to nema ani nahodou.Spis je to neco jako lidska kampan ve W3 bez dalsich kampani..
Celkem dobra hra.Dnes mi prisla orig a tak si to dam znova na hard a pak jeste jednou s cestinou.
Skoda ze tam sou jen terani.
Na kampan W3 to nema ani nahodou.Spis je to neco jako lidska kampan ve W3 bez dalsich kampani..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jeste k tomu FPS-V options sem zaskrtnul reduce mouse Lag.
Je tam u toho napsano, ze to drasticky snizuje fps
.Ted zkusim hrat bez toho... 
Je tam u toho napsano, ze to drasticky snizuje fps
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
aj hrau bez toho a mys je nelaguje 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prvni den s MP a mam rozporuplne pocity.Asi 15her a 4vyhry...
Jen malokdy chytim nekoho normalniho.Vetsinou nakyho gold kkta a odporoucim se do 5min.
Tohle fakt neni zabava...
Jen malokdy chytim nekoho normalniho.Vetsinou nakyho gold kkta a odporoucim se do 5min.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
W/L pomer 4:11...HEAD píše:Asi 15her a 4vyhry...
wtf
slyseli jste nekdy vyraz "learning curve"?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Wiruz
- Pokročilý

no MP je hold trochu jinej, zatim se drzim na platinium ale je to 29/16
chce se to naucit build order alespon na zacatek + scoutovat
oproti jednicce je to podstatne jednodussi, clovek nemusi mit takove apm aby zvladal mikro a makro (tezici sami zacnou tezit, oklikavani vsechy vyroben najednou, nastavovani rally pointu na pohyblivou armadu, moznost formovat prikazi v rade za sebou atd). Diky tomu si vystacim i s cca 80APM
chce se to naucit build order alespon na zacatek + scoutovat
oproti jednicce je to podstatne jednodussi, clovek nemusi mit takove apm aby zvladal mikro a makro (tezici sami zacnou tezit, oklikavani vsechy vyroben najednou, nastavovani rally pointu na pohyblivou armadu, moznost formovat prikazi v rade za sebou atd). Diky tomu si vystacim i s cca 80APM
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na to jsem se jednou zeptal někoho ve škole a myslel si že to znamená uč se kurvayuri.cs píše:W/L pomer 4:11...HEAD píše:Asi 15her a 4vyhry...
wtf
slyseli jste nekdy vyraz "learning curve"?
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ale ked on tu umelu AI v kampani tak drtil... best uber.
niekto si nechce priznat, ze su aj lepsi hraci, ako on. A ze je ich pravdepodobne viac, nez je zdrave
niekto si nechce priznat, ze su aj lepsi hraci, ako on. A ze je ich pravdepodobne viac, nez je zdrave
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- giggso
- Nováček

-
caute,
ma niekto prosim problem v tejto hre, ze primrzne obrazovka cca 5 sekund, kurzorom mysi sa ale da hybat, potom par sekund je obrazovka seda a zvuk ide, a potom normalne pokracujem v hre?
Mam asus HD 5850, i5, najnovsi catalyst 10,8 beta, lebo mi to iste robilo na 10,6 aj 10,7.
Viete poradit co s tym?
Dakujem
ma niekto prosim problem v tejto hre, ze primrzne obrazovka cca 5 sekund, kurzorom mysi sa ale da hybat, potom par sekund je obrazovka seda a zvuk ide, a potom normalne pokracujem v hre?
Mam asus HD 5850, i5, najnovsi catalyst 10,8 beta, lebo mi to iste robilo na 10,6 aj 10,7.
Viete poradit co s tym?
Dakujem
- xkryspin
- Začátečník

-
Takže tomu máme rozumět tak, že celou dobu co si tu kvičel jako podřezávané podsvinče (kví FPS kví FPS kví), si hrál nějakou neaktualizovanou craklou betaverzi ?HEAD píše: Dnes mi prisla orig a tak si to dam znova na hard a pak jeste jednou s cestinou.
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
už se těším...jak budu muset měnit postupy oproti Broodwaru. Doufejme, že snad úplná lama nejsem, podařilo s emi v BW parkrát dát i 3 PC v meele 
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stacilo by aby me to davalo lidi ze stejne ligy a ne z goldWuuduu píše:ale ked on tu umelu AI v kampani tak drtil... best uber.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kamos ma problem rozjet MP.Kampan mu funguje normalne, ale MP mu proste nefunguje.
Pri nacitani ho to odpoji na score tabulku s hlaskou unable to connect.kdyz sme zkouseli dat proti sobe, tak ho to taky odpojilo a me to ve hre napsalo desync a ze opustil hru.Pri pokusu hrat single ve versus AI modu mu to nabehne, ale mapa vypada takto

sestavu ma
amd atlon(tm) 64 x2 dual , core processoer 5200+ , 2,72 GHz ,
2GB RAM
GF 8800 gt
winxp 32bit
Co radite?:)
Pri nacitani ho to odpoji na score tabulku s hlaskou unable to connect.kdyz sme zkouseli dat proti sobe, tak ho to taky odpojilo a me to ve hre napsalo desync a ze opustil hru.Pri pokusu hrat single ve versus AI modu mu to nabehne, ale mapa vypada takto

sestavu ma
2GB RAM
GF 8800 gt
winxp 32bit
- kotas
- Středně pokročilý

Jinak včera jsem hrál SC2 v aktuální verzi 1.0.1. v 1680x1050 na plné koule, měl jsi pravdu HEADe, grafická stránka hry nijak neoslní a taky ta mizerná optimalizace pro CPU - to fakt posrali, FPS jsem ještě neměřil, ale viditelně jsem nezaznamenal žádný rozdíl na CPU v nastavení na ULTRA/HIGH/MEDIUM
....a rozdíl v obraze taky nějak výrazně nee.
//edit: a co firewall v PC? Jestli ho neodpojuje právě třeba on, jinak bych viděl problém na battle.net někde asi, co já ale vím, MP jsem ještě nezkoušel.
//edit: a co firewall v PC? Jestli ho neodpojuje právě třeba on, jinak bych viděl problém na battle.net někde asi, co já ale vím, MP jsem ještě nezkoušel.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- keistown
- Žlutá karta

-
Ta grafika jednotek neni uplne dokonala ale zas jak u ktere, SCV a marine vypadaj docela nic moc ale treba Colosus musi mit silene moc polygonu, vypada uplne kulatej
vcera jsem to dohral a ta animace na Charu jak zacne prset, nikdy jsem nevidel tak dobre vypadajici animaci v enginu hry, takze docela chapu ze je ten engine celkem narocnej
jinak jsem hral i tu posledni za protossy a jednotek bylo hodne a fps nepadly pod 34
vcera jsem to dohral a ta animace na Charu jak zacne prset, nikdy jsem nevidel tak dobre vypadajici animaci v enginu hry, takze docela chapu ze je ten engine celkem narocnej
jinak jsem hral i tu posledni za protossy a jednotek bylo hodne a fps nepadly pod 34
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
má originál hru? Asi tak bych začalHEAD píše:Kamos ma problem rozjet MP.Kampan mu funguje normalne, ale MP mu proste nefunguje.
sestavu ma
2GB RAM
GF 8800 gt
winxp 32bit
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- keistown
- Žlutá karta

-
pokud je rec o mp tak mit bude
asi bych zacal u ovladacu a vypl vsechny firewally
mas odehranych tech 5 zarazovacich zapasu ? pak by ti to melo hazet lidi ze stejne ligy aspon tak to chapu, jinak by byl ten system docela naprd, pokud to teda nehrajes pres custom game
asi bych zacal u ovladacu a vypl vsechny firewally
,HEAD píše: Stacilo by aby me to davalo lidi ze stejne ligy a ne z golda zahral bych si dobre.
mas odehranych tech 5 zarazovacich zapasu ? pak by ti to melo hazet lidi ze stejne ligy aspon tak to chapu, jinak by byl ten system docela naprd, pokud to teda nehrajes pres custom game
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo ma orig.
Podle vseho Mp nefunguje na ceske verzi winxp.
Je potreba uprava registru.
1)START > spustit... > regedit >
2)vyhledat adresář - HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/User Shell Folders/
3)Dvojklik na soubor - Common AppData
4)změnit poslední písmenko (í) na (i)
Z:%ALLUSERSPROFILE%\Data aplikací
Na:%ALLUSERSPROFILE%\Data aplikaci
Navic po uprave se win uplne zeserou a nefungujou pokud ten clovek restartuje pocitac, takze to musi porad prehazovat.
Ted ale pro zmenu zas nejede battlenet a tak to nemuzem zkusit.
Jinak me to po tech 5 zapasech vybralo bronzovou ligu a stejne hraju porad proti silver/gold tridam...mega demence.
Podle vseho Mp nefunguje na ceske verzi winxp.
Je potreba uprava registru.
1)START > spustit... > regedit >
2)vyhledat adresář - HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/User Shell Folders/
3)Dvojklik na soubor - Common AppData
4)změnit poslední písmenko (í) na (i)
Z:%ALLUSERSPROFILE%\Data aplikací
Na:%ALLUSERSPROFILE%\Data aplikaci
Navic po uprave se win uplne zeserou a nefungujou pokud ten clovek restartuje pocitac, takze to musi porad prehazovat.
Ted ale pro zmenu zas nejede battlenet a tak to nemuzem zkusit.
Jinak me to po tech 5 zapasech vybralo bronzovou ligu a stejne hraju porad proti silver/gold tridam...mega demence.