Creative nebo Altec Lansing?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

adam007cz
Začátečník
Začátečník

Re: Creative nebo Altec Lansing?

Příspěvek od adam007cz »

Ahoj, tak platí co jsem psal, za tu cenu super, dle mě lepší rozhodně lepší než např. Logitech. Jinak nevím, co potřebuješ vědět?
goz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goz »

Dík za rychlou odpověď :)
Já mám u pc nejlevnější 2.1 Logitech a jsem docela dost nespokojený.
Tyhle se mi líbí designem a čtu na ně samou chválu, tak si jenom chci z dalšího zdroje ověřit jestli jsou opravdu takhle dobrý.
Aź se mi nechce věřit, že můžou být v téhle cenové relaci repráky, který nejen dobře vypadají, ale i slušně hrají.
Nevíš jestli si je xRiCky koupil taky? A jak dopadl s bílou variantou?
Našel sem je na nějakým webshopu za něco málo přes 1200,-Kč, to mi připadá jako super cena...
goz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goz »

Jo a ještě tě poprosím o srovnání detailů z téhle stránky s tím co máš doma ty, odpovídá to?
[url] http://www.theaudioinsider.com/product_ ... ucts_id=89

Dík
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

No pokud máš něco jako Log Z323, tak 100% budeš spokojený. A v poho bych je srovnával i s 523. Mám je zapojené do zvukovky Cr X-Fi ntb ExpressCard, takže když si poladíš zvuk, tak to pojede super - v rámci cenové kat. :) Musím říct, že se mi ani jednou nestalo, že by mi nějak šuměly nebo chrastily. Filmy, hry přes konzoli taky super.

Ty detaily sedí, jen nápis HiVi není, kvůli právům značky. To se ale už možná změnilo. Jen se poptej, jestli mají fakt tu bílou, jestli jo, tak je to dobrá cena. Jestli si je xRiCky koupil netuším, pošli mu zprávu.

KDybys něco potřeboval ozvi se ahoj :)

PS nebo můžeš jít do těchto http://www.woow.cz/reproduktory-21-woow-m20-w/d-70296/
goz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goz »

Mám úplně nejlevnější Logitech, teď si kupuju iMaca a chci k němu něco co slušně hraje.
Na tu M20ku sem taky koukal, slyšel si ji hrát? Jaký je rozdíl oproti M10?
Má určitě vyšší výkon, ale já nic nějak moc nahlas neposlouchám.
Myslíš, že se vyplatí připlatit si?
M10 se mi po designové stránce líbí a hodí podstatně víc.
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

M20 jsem neslyšel, takže těžko říct. To už pak záleží i na tom, jestli si chceš připlatit:) M10 jsou v pohodě.
goz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goz »

Mohl bych tě poprosit ještě o foto SW zezadu? Je tam značka Swans, nebo WOOW?
Pořád se mi nějak nezdá, že by se u nás prodávaly značkový repráky (i když pod jinou značkou) za polovičí cenu oproti stejným jinde.

Dík moc.
puschpull
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

podle fotek vypadají Swan i Woow hezky a docela by mě zajímalo, jak hrajou ...
http://puschpull.org
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

goz píše:Mohl bych tě poprosit ještě o foto SW zezadu? Je tam značka Swans, nebo WOOW?
Pořád se mi nějak nezdá, že by se u nás prodávaly značkový repráky (i když pod jinou značkou) za polovičí cenu oproti stejným jinde.

Dík moc.

Je tam nápis woow. Nedávno jsem to řešil s jedním uživatelem také. Toto je odpověď od WOOW: "Dobrý den,
reproduktory WOOW M10 jsou originální výrobek firmy HIVI, která tyto reproduktory vyrábí pod značkou Swan M10. Značka WooW je na těchto reproduktorech jen proto, že jsme neměli oficální zastoupení, ktaré jsme však v tomto měsíci získali."

Uživalet rada je má taky. Uživatel Ajťák si prý nakonec koupil M20, tak zkus i jim napsat o dojmy :)
puschpull
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

aha takže Woow, Swan a HiVi je vlastně totéž ...
zajímavá informace
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

puschpull píše:aha takže Woow, Swan a HiVi je vlastně totéž ...
zajímavá informace
V podstatě jde o práva na značku. U nás to je zatím WOOW, jinde Swan, HiVi. Nci nového, v auto průmyslu častá věc.

(Jaký je vztah mezi HiVi a Swan netuším.)
Xnod
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xnod »

Čaute,

po přečtení několika fór jsem se také rozhodl pro Woow M10. Zatím tedy jedině spokojenost. Za tu cenu se mi zvuk zdá vynikající.
Mám jen jednu otázku na ostatní vlastníky - když repro vypnete, taky vám subwoofer trochu "prskne"? Vydá při vypnutí relativně silný zvuk. Je to normální nebo je to spíš na vrácení?

Moc díky za případné odpovědi.
puschpull
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

tohle dělají zařízení, která nemají relé co odpojí signálovou cestu či výstup na reprák před vypnutím, běžně
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

Xnod píše:Čaute,

po přečtení několika fór jsem se také rozhodl pro Woow M10. Zatím tedy jedině spokojenost. Za tu cenu se mi zvuk zdá vynikající.
Mám jen jednu otázku na ostatní vlastníky - když repro vypnete, taky vám subwoofer trochu "prskne"? Vydá při vypnutí relativně silný zvuk. Je to normální nebo je to spíš na vrácení?

Ano, prskne, nic neobvyklého.
Xnod
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xnod »

adam007cz píše:
Xnod píše:Čaute,

Ano, prskne, nic neobvyklého.
Fajn, díky moc za rychlou odpověď adame. Tohle byla pro mě zatím jediná vada na kráse, teď už budu v klidu :) .
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

Není zač, ať dobře slouží :)
snoopa
Nováček
Nováček

Příspěvek od snoopa »

Zdravim všechny,
uvažuju o koupi repro 2.0 a tak jesm se mrknul i na repro od Swanu ... docela se mě zalíbily tyto http://www.swanspeaker.com/products/pro ... d=0&pid=15
má někdo s nimi zkušenost, případně jak na tom mohou být s kvalitou ? Měl bych to ke kompu a spíše na poslech hudby, jde mě o to jestli budou lépe podávat hudbu než cenově levnější Geniusy ...

díky za případnou radu
Snoopa
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

No než geniusy určitě :) Já mám jeden z jejich nejlevnějších prodůktů a jsem moc spokojený. A nejsem sám. Podle mě neuděláš špatně, když od nich něco koupíš :) http://www.woow.cz/reproduktory-20-woow ... i/d-70290/
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Když už, tak vyšší model s větším 5' repro.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

hlavně si někupuj ty M20 ty hrajou otřesně.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“