Starcraft II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Starcraft II

Příspěvek od Suke001 »

Dává to náhodně hráče z vyssich a nizsich lig, kdyz parkarat vyhrajes s nekym z vyssi ligy tak te to hodi o ligu vís.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

OMG co s tim zase delaj..Uz 2 hodiny nejde battlenet a teda vubec nejde hrat sc2.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

ona nejde ani kampan, pac savy jsou na tym bnetu :lol: tak to maj uzasne udelany

jinak ty chaosy v ladderu jsou mozna proto ze je to ted novy a ma to temer nulovy informace o hracich, az si to casem "sedne" tak by to melo byt lepsi, aspon neco takovyho myslim nekde psal nejaky "blue" z blizzu
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

flanker píše:
HEAD píše:Kamos ma problem rozjet MP.Kampan mu funguje normalne, ale MP mu proste nefunguje.
Pri nacitani ho to odpoji na score tabulku s hlaskou unable to connect.kdyz sme zkouseli dat proti sobe, tak ho to taky odpojilo a me to ve hre napsalo desync a ze opustil hru.Pri pokusu hrat single ve versus AI modu mu to nabehne, ale mapa vypada takto
Obrázek

sestavu ma
amd atlon(tm) 64 x2 dual , core processoer 5200+ , 2,72 GHz ,
2GB RAM
GF 8800 gt
winxp 32bit
Co radite?:)
má originál hru? Asi tak bych začal :)
preste todle to dela i me pod XP (ano, mam original), stahnul jsem nejnovejsi directX i ovladace ale porad to same, s tim ze mi nesel ani single... pod W764 fpoho
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

A nevis jestli se poserou win, kdyz zmeni ten register a pak se mu treba restartuje komp?
Sem nekde cet, ze se nesmi restartovat pocitac a po skonceni hry se to ma zas vratit...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

tak to bohuzel nevim, nechtelo se mi to resit kdyz mam na druhem oddilu W7 kde to slape,

kazdopadne ten battlenet me stve teda, ve wow byl kazdou stredu update a udrzba serveru, ale bylo to napsane a bylo to odpoledne, todle je fakt opruz :-(
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

podle me je to neplanovany vypadek, precejenom servery, dalsich milion hracu atd ... :|
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz sem povysil do stribrne ligy :)
15vyher a 15porazek.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Dneska se Battle.net sere víc než jindy...
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

konecne prisla aj mne orig, hned sa musela ale dosrat dvd mechanika takze som to 4 hodiny tahal :evil:

co sa tyka fps, pri rovnakom nastaveni ako v bete, som mal o hodne menej v kampani, okolo 31 podla frapsu, vsetko na ultra len textury na high kedze mam 512 mb kartu a nedovolilo mi to dat textury na ultra (rozlis 1680*1050)
mno potiahol som procak na 3.2 ghz (c2d) a trosku ramky s nim, fps slahlo na cca 40, vypol som "reflections" a fps sa drzi okolo 50+ pri bitkach 40, som spokojny kedze som nespozoroval ziaden rozdiel v obraze pri "reflections" zapnutom, este porovnam screeny, ale asi az zajtra kedze dnes toho mam dost
"Real power can't be given. It must be taken."
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

vendo007 píše:konecne prisla aj mne orig, hned sa musela ale dosrat dvd mechanika takze som to 4 hodiny tahal :evil:

co sa tyka fps, pri rovnakom nastaveni ako v bete, som mal o hodne menej v kampani, okolo 31 podla frapsu, vsetko na ultra len textury na high kedze mam 512 mb kartu a nedovolilo mi to dat textury na ultra (rozlis 1680*1050)
mno potiahol som procak na 3.2 ghz (c2d) a trosku ramky s nim, fps slahlo na cca 40, vypol som "reflections" a fps sa drzi okolo 50+ pri bitkach 40, som spokojny kedze som nespozoroval ziaden rozdiel v obraze pri "reflections" zapnutom, este porovnam screeny, ale asi az zajtra kedze dnes toho mam dost
tak ono pri rezbe v multiplayeru neni poznat ani jestli to je medium nebo ultra, az low je extrem :-)
Obrázek
Obrázek
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

to je jasne, teraz mam screenshoty, tie reflections mi pridali z 26 na 41 fps co je nehorazne, pricom v obraze sa nic nezmenilo (kedze v tom screenshote nieje ani voda ani creep na ktorom sa maju veci odrazat) :?
blizz fakt asi niekde spravil chybu, a sulcovi v teste na pct to pridavalo len 1 fps lol
"Real power can't be given. It must be taken."
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Už jste zkoušeli někdo zapnout SSAO a soft shadows v tom configu?
http://www.pcgameshardware.de/aid,76645 ... piel/Test/
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Mizerná optimalizace, fakt shit! Nastavení mezi ultr a high - žádný rozdíl v fps! jo, možná tak málo cca 2-3.. je to mazec, bez reflections hra běží o trochu plynuleji, rozdíl v obraze takřka nulovej, využití CPU? Úplně trapně...hřě je prostě fakt jedno, jestli mám quad nebo nějaký dual-core na frekvenci 3,3GHz, je mi z té optimalizace na blití a doufám, že to opraví nějaký pořádný patch.
HEAD měl pravdu, odobně mohu potvrdit :| .

Jinak hra jako taková je PECKA - o tom žádná, bez debat 8)
...ale až na ten "zprasený" engine teda......je to fajn...

Nějaké screeny:
Obrázek Obrázek Obrázek
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mám pocit že to "podělal" patch 1.0.1 (tedy ten poslední update).. Před ním mi to jelo bez škubání (v kampani i v MP) a teď se to docela cuká na začátcích... :?
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

tak nedělal ybhc si starost, hry co podporují více než dvoujádra, je jich velmi málo...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

flanker píše:tak nedělal ybhc si starost, hry co podporují více než dvoujádra, je jich velmi málo...
jo ale starcraft 2 ma opravdu zpraseny engine, tam je jedno pomalu jestli mas single core ci quad...hry od capcom jsou best, staci si vzit priklad treba s resident evil 5..street fighter 4....
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

vendo007 píše:to je jasne, teraz mam screenshoty, tie reflections mi pridali z 26 na 41 fps co je nehorazne, pricom v obraze sa nic nezmenilo (kedze v tom screenshote nieje ani voda ani creep na ktorom sa maju veci odrazat) :?
blizz fakt asi niekde spravil chybu, a sulcovi v teste na pct to pridavalo len 1 fps lol
Jenomze on zmenu FPS u reflections testoval na nataktovane i7 a ty na C2D. Popisek nastaveni je, ze na to ma vliv CPU. Timhle si testnul, co sem chtel vedet uz pod recenzi. Zkus na tom tvem procaku stahnout jeste Physics a Effects, jaky to bude mit vliv na FPS.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ono se to hodne seka jen u kampane a nebo u versus AI.Pri MP se nepocita AI a beha to daleko rychleji.Pri 2v2 to beha lip, nez v kampani a nebo 1v1 ve versus AI.
Jeste me zajima, jakou maj zergove mobilni jednotku na detekovani neviditelnych jednotek?
Ze zacatku sem hral za terany, ale vubec me nesedli-srasne slabe letectvo(krom battlecruiseru, ale ti sou strasne pomaly, silene drahy a stavej se strasne dlouho).
Mutaliskove u zergu sou ultimatni a staci jich postavit 20 a na 99% ste vyhrali.A to se stavej rychle a stojej malo a muzete si jich postavit treba 10 najednou... :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HEAD: Taky jsem nad tím chvíli spekuloval... Musíš upgradovat hlavní budovu na druhý stupeň a pak Overlorda můžeš přemutovat na Overseera, který detekuje neviditelné jednotky..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“