Napájení GTS 250
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- davidmar
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Napájení GTS 250
Zdravím. Dneska mě přišla karta Zotac GTS 250 a po rozbalení jsem byl zděšen. Na kartě je přídavné napájení 8 pin ze kterého dou dva šestipiny. Nikde žádná redukce, nic. Kartu nezapojím. Na každý ten šestipin musí jít redukce na dva MOLEXY (molexy ze zdroje mě vystačí tak akorát)Takže dvě redukce, to je přes stovku + poštovné, další dvě stovky. Mám sto chutí kartu vrátit a vyměnit za HD 5670. Vůbec nevím co dělat. Teď navíc nevím jestli mě kartu utáhne můj celkem shit 400 W zdroj rexpower....co myslíte?? dík

PC: Seasonic SS-500ET 500W 80 plus, Gigabyte GA-M61PME-S2 (rev. 2), AMD Athlon II X2 250, Zeppelin DDR 800 2*1GB (Dual Channel), Zotac GeForce GTS 250 Eco, Western Digital S-ATA 160 GB.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Napájení GTS 250
GTS250 se uživí z 6-pinu a to jednoho. Stejně jako třeba 256-bit verze Radeonu HD2900pro, fyzicky na kartě byl jeden osmipin aby se neřeklo, ale elektronicky byl stejně zapojen jen jako 6-pin a 6-pin také stačil. Zkus to s jedním šestipinem. A zdroj stejně musíš vyměnit. 6-pin přímo ze zdroje maj dnes už i total low-endy, těma redukcema z molexů budeš tahat x-krát větší odběz z 12V větve na molexu než s čim zdroj počítal, asi by to odnesl. Nový zdroj je v tvém případě tak jako tak nutností.