Dobrý den,
mám notebook Asus M51TA s grafickou kartou ATI RADEON HD 3650 (512 MB) s možností přepnutí na HD 3200 (256 MB). Nedávno mi spadl PC a tak jsem ho poslal na opravu do servis, který byl určen i pro reklamaci. Ten mi opravil a vyměnil poškozené díly, přeninstaloval Windows a poslal zpět domů. Jenže od té doby mi grafická karta HD 3650 s o dost větším výkonem nejede a jede pouze ta slabší. Mám dojem, že to je v ovladačích jenže jelikož tomu nerozumím, nechci do toho šťourat.
Děkuji za rady
Problém s grafickou kartou
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Krempa
- Nováček

-
- STELKER
- Začátečník

-
Re: Problém s grafickou kartou
A to je takovej problé m zkusit jiné ovladače?
- Parker01
- Nováček

-
Dobrý den,
podpora funkčnosti 2 grafických karet (integrovovaná 3200 a 3650) v Vistách funguje bez problému ale ted jsem přesídlil na Windows 7 a bohužel tady funkčnost padá. Ovladače ATI Catalyst mi sice nainstaluje obě karty ale u 3650 mi hlásí chybný kód.10. Stačilo by mi aby mi pouze fungovala 3650 bez možnosti přepínání, poradíte?
Doufal jsem že mi Catalysty 10.7 pomohou ale bez úspěchu. Ty nainstaluju ale kdyz spustím Catalyst tak mi sice aplikace ccc.exe v správci spuštěných procesů objeví, ale žádné okno aplikace se ve windows neobjeví.
podpora funkčnosti 2 grafických karet (integrovovaná 3200 a 3650) v Vistách funguje bez problému ale ted jsem přesídlil na Windows 7 a bohužel tady funkčnost padá. Ovladače ATI Catalyst mi sice nainstaluje obě karty ale u 3650 mi hlásí chybný kód.10. Stačilo by mi aby mi pouze fungovala 3650 bez možnosti přepínání, poradíte?
Doufal jsem že mi Catalysty 10.7 pomohou ale bez úspěchu. Ty nainstaluju ale kdyz spustím Catalyst tak mi sice aplikace ccc.exe v správci spuštěných procesů objeví, ale žádné okno aplikace se ve windows neobjeví.
- syparoda
- Nováček

-
Dobrý den
Zde je jednoduchá pomoc ,nainstalujite starší katalisty
Zde je jednoduchá pomoc ,nainstalujite starší katalisty
Parker01 píše:Dobrý den,
podpora funkčnosti 2 grafických karet (integrovovaná 3200 a 3650) v Vistách funguje bez problému ale ted jsem přesídlil na Windows 7 a bohužel tady funkčnost padá. Ovladače ATI Catalyst mi sice nainstaluje obě karty ale u 3650 mi hlásí chybný kód.10. Stačilo by mi aby mi pouze fungovala 3650 bez možnosti přepínání, poradíte?![]()
- Parker01
- Nováček

-
A napověděl bys mi jakou verzi? Myslis nejakou která nepodporuje přepínání grafik?