Starcraft II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Starcraft II

Příspěvek od HEAD »

Tak sem trochu trenoval a za 13min sem vyprodukoval slusnou army :) .
Reknete neni to uz lepsi?
Tady je replay.
http://www.edisk.cz/stahni/78872/Agria_ ... .77KB.html
Co bych mel jeste zmenit/vylepsit?
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

zatim nemuzu hodnotit, ale ja sem postupoval ve W3 tak ze sem si stahoval replaye nej hracu za tu danou rasu a okukoval jejich zacatky, coz je stezejni faze od kery uz se hra vicemene odviji velmi rychle zda to proseres nebo ne. dulezita rada je nebat se expandovat, urcite nebarikadovat, to je sice pekny ze budes mit ultra obranu, ale jak dojdou zdroje ses v haji, nehlede na to ze protivnik bude v poklidu expandovat a pak te prevalcuje vyrobou. Dost tezky mi prislo porad udrzovat v chodu zakladnu a mezi tim treba vybijet creepy, doplnovat stav army. proste MP je o tom porad neco delat ne jen koukat na zakladnu jak mi vesele vzkveta :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

HEAD píše:Tak sem trochu trenoval a za 13min sem vyprodukoval slusnou army :) .
Reknete neni to uz lepsi?
Tady je replay.
http://www.edisk.cz/stahni/78872/Agria_ ... .77KB.html
Co bych mel jeste zmenit/vylepsit?
armadu mas sice docela peknou, ale chce to vedet presne co oponent jede protoze se ti muze stat ze o ni prijdes behem jednoho boje a jemu polovina zbyde...

typicky se mi to stava proti terranum kdyz jedou mass marine a ja mam lingy a nebo mass marauder a ja mam roache

takze hlavne je dulezite koukat co dela oponent, expandovat, a udrzovat produkci i behem souboju... to je trochu problem za zergy v pozdejsi fazi hry, kdy musis porad spawnovat hatcherky mezitim co za terrany toss si naklikas jednotky do fronty a oni se ti postupne verabej
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

JJ vim ,ale nasel sem zajimavou taktiku za zergy.Pokud ten hrac neni opravdu velkej skill, tak nema sanci.
Rouch rush :)
Ukazka v akci
http://www.edisk.cz/stahni/56271/hehe.S ... .18KB.html
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Kde se dá koukat/stáhnout nějaké profi replaye?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

To by me taky zajimalo kde sou profi replaye.
Ja koukam na http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft#p/p
Je to tam podle kategorii a pod tutorial je tahle taktika :) .
Jinak ten chlapek je docela silenej macrar jako svine.
kdyz se podivas na tohle video z vlastnich oci, tak mi to pripada ze to snad hraje robot...
Furt nekam klika a macruje..Sileny :-D
http://www.youtube.com/user/HuskyStarcr ... vuulk6nySA
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

http://www.sc2win.com/

koukal jsem, je tam i par replayu od WhiteRa, nektery replaye jsou od slabsich hracu
koukej hlavne na APM cim vic tim lip
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no Husky je vybornej komentator, zna taktiky ale kdyz jsem koukal na jeho hry tak vetsinou s lepsima hracema prohrava, ale musim rict ze jeho komentare zeru a dost jsem na ne koukal kdyz byla beta
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja hlavne nechapu jak nekdo muze hrat jeste lip nez husky.Kdyz se koukam na jeho replay z vlastnich oci, tak mi pripada jako nakej stroj a ne clovek.Prakticky vubec nepouziva mys v zakladne a vse kupuje pres macra.Pripada mi jako by mel nakej zachvat a musi porad nekde klikat. :lol:
Lidi co hrajou jeste lip u toho musej sedet 24h dene a trenovat macra :lol: .A to uz opravdu nejsou snad ani lidi.
Jinak kde sou replaye kde prohral?
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

HEAD píše:Ja hlavne nechapu jak nekdo muze hrat jeste lip nez husky.Kdyz se koukam na jeho replay z vlastnich oci, tak mi pripada jako nakej stroj a ne clovek.Prakticky vubec nepouziva mys v zakladne a vse kupuje pres macra.Pripada mi jako by mel nakej zachvat a musi porad nekde klikat. :lol:
Lidi co hrajou jeste lip u toho musej sedet 24h dene a trenovat macra :lol: .A to uz opravdu nejsou snad ani lidi.
Jinak kde sou replaye kde prohral?
no ze zacatku delaj nic nedelajici prikazy aby se udrzovali v tempu. Znalost vsech klavesovych zkratek je jasna, jinak to nejde, a pak uz to je jen mikrovani armady a makrovani baze. Co se mi u techto lidi libi je multitasking kdy postupuje najednou se dvema armadama a jeste do toho stavi nove jednotky v zakladne...
Kdzy to budes hrat denne 3-4hodiny tak se dostanes casem na skoro takovou uroven... Ono to je videt jak se clovek zlepsuje treba z replayu kdyz se podivas na APM. Ja zacal nekde na 50 prumeru a ted uz nejdu pod 80. No a oni maj 200+ :-)
Obrázek
Obrázek
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

kde sa da zistit apm? :o
"Real power can't be given. It must be taken."
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

vendo007 píše:kde sa da zistit apm? :o
zatim jsem nenasel zadny tool / program ktery by to umel vytahnout, ale kdyz si ulozis replay, tak se da zobrazit prumerne a aktualni APM v menu, ktere je v leve horni casti (spolu s jednotkama, prijmama a pod)
Obrázek
Obrázek
giggso
Nováček
Nováček

Příspěvek od giggso »

Ako sa da dat do makra budova klavesovou skratkou? napriklad barracks. Tak ako ked sa da ulozit ctrl+1 units a potom si ju 1 oznacim, tak je to mozne aj pri budovach?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo, je to možné
giggso
Nováček
Nováček

Příspěvek od giggso »

Ako? Neviem na to prist.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stejně jako u jednotek
giggso
Nováček
Nováček

Příspěvek od giggso »

:D vlastne hej. Co som uz prepracovany?
Dakujem.
Radsej to uz vypinam.
xkryspin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xkryspin »

Hint: budov se dá hodit pod číslo více... (ctrl+číslo). Po vyvolání se označí všechny a stačí volit jednotky. Výroba se automaticky rozděluje mezi budovy rovnoměrně. (Pozor u terana nevím jestli šetří tech lab). K budovám se není třeba přesouvat.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

u terrana to tech lab "nešetří", nejjednodussi je bud mackat marine az nakonec a nebo si to dat pod dve cisla, jedno cislo barracksy s tech labem a druhy cislo s reactorem
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vykon karet s 4xAA.Na tiscali vysla recenze.Ani sem to necet, ale pobavila me veta:
Díky tomu vypadá hra, obzvláště při nejvyšším nastavení detailů, opravdu nádherně
ObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“