CM Geminii II - oficiální thread
Moderátor: morke
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: CM Geminii II - oficiální thread
Hmm, tak já mám už nějakou dobu Coolermaster Geminii II S a nemůžu si ho vynachválit. Udrží mi C2D E6600 na 39°C s větráčkem a na 60° komplet pasivně. To je neuvěřitelný na tak malej chladič a to mám dost blbou case a další větrák už jen ve zdroji, tudíž airflow dost bída. Tenhle chladič je fakt kvalita.
- Maxtor
- Začátečník

-
Ktera se uz skoro rok neprodava.. bohuzel..
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to ani nevim, to je velká škoda, takovej skvělej model 
- Maxtor
- Začátečník

-
No neboj.. ja ho koupit nestihl a tezce jsem pak zaplakal..
Lepsi pasiv zatim nikdo nevyrobil.. byl obrovskej a hlavne dost nizkej na to, aby se vlezl do lecktere mATX skrine.. ne jako ty dnesni moderni veze, ktere stojej tisice, chladej vsechny stejne a bojuje se jen o to, kdo do nej vyfrezuje tůzingovejsi logo, pripadne kdo si troufne ho vyrobit z 10kg medi.. :/
EDIT: koukam ted na seznamu na shopy a jeste se jich par najde nekde maj dostupnost neznamou, tzn. urcite prijde mail ze nebude, ale nektery maj i objednavku na 3 dny.. tzn. vyrabet se asi vyrabi, konec koncu i CM ho ma porad na webu, jen ti nasi strejdove to zase nejak odmitaj prodavat..
Obecne tenhle system cistek v nabidce nechapu.. v nekterych shopech jsou nektere kategorie uplne vybilene na nulu.. casto lze videt napr u Alfy.. chapu, ze sklady dneska smrdi, ale tak necham to v nabidce na objednavku ne.. :/
EDIT: koukam ted na seznamu na shopy a jeste se jich par najde nekde maj dostupnost neznamou, tzn. urcite prijde mail ze nebude, ale nektery maj i objednavku na 3 dny.. tzn. vyrabet se asi vyrabi, konec koncu i CM ho ma porad na webu, jen ti nasi strejdove to zase nejak odmitaj prodavat..
Obecne tenhle system cistek v nabidce nechapu.. v nekterych shopech jsou nektere kategorie uplne vybilene na nulu.. casto lze videt napr u Alfy.. chapu, ze sklady dneska smrdi, ale tak necham to v nabidce na objednavku ne.. :/
Naposledy upravil(a) Maxtor dne pon 9. srp 2010, 11:19, celkem upraveno 1 x.
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady ho třeba mají skladem - http://www.anacomp.cz/?cls=stoitem&stiid=35948
Jinak já uvažoval, jestli si nevzít tenhle originál větší, ale nakonec jsem vzal ten menší, ten typ S a jsem spokojen. I ten mi to totiž dokáže chladit pasivně, ale ten větší by teploty měl asi lepší. Stejně na něj ale větrák dávám, v létě mi ten zbylej jeden větrák ve zdroji prostě neudělá dostatečný airflow a tak je můj sen o zcela pasivním výkonném PC asi utopie (alespoň při současných vysokých teplotách komponent...třeba to někdy vypilujou). Kdybych si koupil pasivně chlazenej zdroj a sundal ten větrák z procesoru, tak se to upeče, minimálně v létě, i kdyby tam byl Ninja nebo cokoliv, bohužel. Ale to je taky o skříni no.
Jinak já uvažoval, jestli si nevzít tenhle originál větší, ale nakonec jsem vzal ten menší, ten typ S a jsem spokojen. I ten mi to totiž dokáže chladit pasivně, ale ten větší by teploty měl asi lepší. Stejně na něj ale větrák dávám, v létě mi ten zbylej jeden větrák ve zdroji prostě neudělá dostatečný airflow a tak je můj sen o zcela pasivním výkonném PC asi utopie (alespoň při současných vysokých teplotách komponent...třeba to někdy vypilujou). Kdybych si koupil pasivně chlazenej zdroj a sundal ten větrák z procesoru, tak se to upeče, minimálně v létě, i kdyby tam byl Ninja nebo cokoliv, bohužel. Ale to je taky o skříni no.