Přehrávač AVI, ve kterem otevřu 2 filmy i více najednou?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Přehrávač AVI, ve kterem otevřu 2 filmy i více najednou?

Příspěvek od robocop »

Prosimvas, shanim prehravac, ve kterem kdyz pustím jeden film, a pausnu si jej, a potom chci pustit jiny film ve stejnem prehravaci, tak aby se ten jiny film pustil, ale aby se otevrel v novem okne toho programu a ten drívejsi pausnutý film, porád zustal otevren a pausnut.
Proste a jednodise? je nejaký program (videoprehravac) který umí otevrít vice filmu najednou - myslim kazdy film ve vlastnim okne?
Nejradeji bych neco jako VLCPlayer.
Díky Vám za rady.
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Přehrávač AVI, ve kterem otevřu 2 filmy i více najednou?

Příspěvek od muliku »

Stara verze BSplayeru tohle delala, coz me docela stvalo :) vzdy jsem oznacil vic veci na prehrani a vyskocili vsechny najednou. Skus si nekde sehnat BSplayer 1. Pokud nesezenes tak napis, ja ti ho nauploaduju.
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

VLC.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Media Player Classic
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ja bych to shrnul. kazdy prehravac, staci hledat v nastaveni polozky "povolit vice spusteni" popripade manualne spustit nove okno prehravace a v nem otevrit soubor.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Stano K. píše:VLC.
Mám VLC 1.0.5 (jeho novější verze mi v možnostech ovládání moc nepasuje)a po podrobném prohlížení nastavení (Nástroje/preferences) jsem na nejakou takovou volmu proste nenarazil.
Mohl by jste mi to prosím nejak blíže upřesnit.
Já bych byl velmi rád kdyby to VLC uměl, protože tento přehrávač používám z 99,999%.
Díky.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“