Need for Speed: World Online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Need for Speed: World Online

Příspěvek od Sobo »

Nový díl NFS série, který by se měl na pultech objevit ke konci roku 2010. Na PCGH se již objevilo nějaké to první info + 2 gameplay videa - http://www.pcgameshardware.com/aid,6979 ... date/News/

Za vývoj hry jsou zodpovědná studia EA Black Box a EA Singapore a podle toho to taky vypadá - auta sedí na silnici jako přibitá, engine z NFS Underground 1, nulová hratelnost. Nechápu, proč po relativně slušném Shiftu hodlají zase vypustit takovou pitomost.
Naposledy upravil(a) Sobo dne čtv 22. říj 2009, 21:12, celkem upraveno 1 x.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Need for Speed: World Online

Příspěvek od Maddogg »

Sobo píše:auta sedí na silnici jako příbytá, engine z NFS Underground 1, nulová hratelnost. Nechápu, proč po relativně slušném Shiftu hodlají zase vypustit takovou pitomost.
Protože to je směřováno na asijský trh, kde z toho zřejmě vytřískají prachy :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Víš jistě, že jen na asijský trh?
PCGamesHardware píše:the final game will become available for gamers worldwide in fall 2010.
Beta bude na přelomu tohoto roku pro Taiwan, ale jinak se podle všeho jedná o plnohodnotné NFS. Každopáně podle toho, co jsem na tom videu viděl, bych nestáhnul ani demo, natož kupoval plnou hru za cenu beztak převyšující 1000Kč. Nechápu, proč nepoužijí engine z Shiftu, případně i jízdní model, to video je fakt jak z Undergroundu v roce 2001, jenom to není v noci, ale cesta se leskne i tak. :mrgreen:
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kdoví, jestli to nejsou nějaký Undergronudy na denním světle.

Zřejmě snaha vytříslak z slavného jména, které teď opět pozvedl Shift, ještě nějaký prachy navíc.
Goldnoob team proud member!
Chuchmi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chuchmi »

OMG. Vy jste moc.

1) Bude to free, tzn. zadarmo. Platit se bude pouze obsah (tuning atd, ale to nebude povinné).

2) Nerad vás chci naštvat ale Shift to neni NFS. Je to pouze pokus o to viděl paníze a povedlo se jim to. Pravý NFS jsou bud to staré díly nebo Undergroun 2.

3)Jsou to Gameplay z ranné fáze vývoje

4) Kdo ví na jakém stroji to onen co ty gameplaye dělal točil. Mohl mít klidně stáhnuté detaily, i když pokud je minimum X700, ak bych věřil že to je točený na Full.
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Tohle mě rozesmálo nejvíc :)
Pravý NFS jsou bud to staré díly nebo Undergroun 2.

Možná by sis měl přečíst prvnotní koncept série NFS.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Náhodou Shift je NFS jak svina... baví mě rozhodně víc než minulý pokusy. Ano pokusy, jinak se to nazvat nedá, páč to byly totální nedodělky.
World Online vypadá dost shitózně, ale jestli to bude free tak budiž no..bude z toho taková "trackmania" :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud se chcete slušně zhádat, který díl ze série NfS je best, tak tady - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &hilit=nfs
Goldnoob team proud member!
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Hraje to někdo open betu?
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Tak uz je tahle zavodni perla venku pokud to nekomu uniklo. Ke stazeni zdarma je to zde: http://world.needforspeed.com/ (jen je potreba mit EA ucet). Co jsem mel moznost to na chvili zkusit tak je to neskutecnej shit, nic jinyho se ale snad ani cekat nedalo. Takovej hydrid uz tak dost katastrofalniho Carbonu s naprosto strasnym chovanim aut a hnusnou kolotocovou grafikou. Pro fandy Wipeoutu by to ale mozna stalo aspon za zkousku :)

Dojmy z hrani treba zde: http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/vyz ... iew_oz.idn
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Já jen dodám, že s W7 si nezahrajete multiplayer závody. S Win 7 jdou jen SP. Mám to odzkoušený, někdo píše, že se mu to chová stejně - po připojení do MP závodu a čekání na start se to po chvíli odpojí s chybou.

Na Win XP to šlape bez problémů, po připojení se jde po chvíli na start. Někdy jsem čekal minuty, někdy jen sekundy.

Ale pořád mi vadí, že to nejde na W7, je to můj hlavní systém a přepínat kvůli hře se i moc nechce.

Doufám, že se to časem doladí. Jinak hra mě baví, neni to žádnej grafickej výstřelek, ovládání akrádový, ale prostě mě to baví.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No hraju tu betu zatím... a docela pěkná hra i když není mnoho vylepšení... řekl bych že je to Shift ve městě...
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Raikkonen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Raikkonen »

Hru jsem vyzkoušel a je to spíše zklamání. Hrát zadarmo můžete do úrovně 10. Do té doby se vám otevře cca 15 tratí - jen sprint/okruh. Graficky ta hra (mám 24") vypadá dost špatně. Už Underground 2 z roku 2004 vypadaly lépe. Herní svět je mapa Most Wanted spojená s Carbonem, hraje se ve dne (narozdíl od nočního Carbonu). V 10. úrovni je stále zamčená část města Downtown z Most Wanted a také z Carbonu dolní a čtvrť nalevo. Co jsem tak projížděl svět, tak jsem významnější změny nenašel, jen prostě vše vypadá o něco hůře a s menšími detaily. Na závody se na můj vkus čeká až moc dlouho, nejrychlejší start závodu (od vybrání) byl asi 30s, ale většinou to trvalo mnohem déle, možná až ke 2 minutám.
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Raikkonen: já měl nejrychlejší start asi po 5ti sekundách od kliknutí na ready. To sem právě nečekal a byl jsem otočenej, no a kouknu zpátky a všichni protihráčí už v půlce závodu.
Ono záleží asi na tom, jak má kdo rychlej internet, protože někdy čekám 2 - 3 minuty, někdy 5 - 10 sekund.
Na W7 se ale nikdy nedočkám, vždycky mě to vyhodí a když jsem psal na jejich podporu, tak mi taky moc dobře neporadili.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já to hraju ve Win7 a celkem to jde na závod čekám tak 10s... :-D asi bude dobré počkat na ten NFS horst pursuit 2 ten vypadá slibněji... :-D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

Na ten nemusís čekat,ten už je tu snámy dlouho,radši si počkej na trojku :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no ten jsem myslel výjde 16.listopadu...
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Tak už je to prej kompletně zadara. Co jsem tak koukal, tak asi jo.

Zkusil jsem taky získat zdarma tu Mazdu Speed 3 s T-Mobile motivem a opravdu to jde :D
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Vlastimil91 píše:No hraju tu betu zatím... a docela pěkná hra i když není mnoho vylepšení... řekl bych že je to Shift ve městě...
Shift ve městě? Vůbec, je to docela katastrofa na urovni Underground... by mě zajímalo kdo jim to bude hrát :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
vodnik33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vodnik33 »

Mám dotaz, hraju NFS World a po několika závodech mi W7 64b hodí chybu a musím hru ukončit. Zkoušel jsem vypnout firewall a rezidentní štít v Avastu a je to pořád stejný. Nemá někdo nějaké řešení?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“