Counter Strike 1.6 & Firewall, help

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Counter Strike 1.6 & Firewall, help

Příspěvek od kaufly »

Zdravím.. mám dotaz ohledně CS.. po dlouhý době mám kompa doma.. tak jsem nainstaloval zase CS.. připojím se na Steam server a po chvilce hraní mě to kopne a vypisuje mi to

Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuration

Nevíte někdo co stím..? stáhl jsem si program ZoneAlarm, povolil jsem vněm hl.exe a když mi ten program běží tak mi to jde normálně hrát, ale rád bych přišel na jiný způsob jak to udělat.. protože ZoneAlarm se mi docela dost sere do procesů a zatěžuje komp.. Děkuji za rady
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Counter Strike 1.6 & Firewall, help

Příspěvek od KOFis »

mas zapnuty FW i ve windowsech? kdyz te to kickovalo ze serveru tak jsi zonealarm zapnuty nemel?

zkus ve windows FW povolit nejenom hl.exe ale i steam.exe.
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Counter Strike 1.6 & Firewall, help

Příspěvek od kaufly »

ano, ano.. povolený mám a mám.. :) jsem před pár dni instaloval Winy.. a ještě je nemám ani aktivovaný.. tak to zkusim aktivovat nainstalovat bezpečnostní aktualizace atd.. jestli to pujde..
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“