X-Fi Titanium vs X-Fi Xtreme Gamer

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
atalas
Nováček
Nováček

X-Fi Titanium vs X-Fi Xtreme Gamer

Příspěvek od atalas »

Zdravim, koukal jsem v tomhle foru po podobnych tematech, ale nikde jsem nenasel ze by se nekdo zajimal o kartu X-Fi Xtreme Gamer, mam v planu koupit si jednu s techto zvuk. karet
Titanium viz.
http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... 107447.htm

Xtreme Gamer
http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d67946.htm

pro poslech sledovani hd filmu 5.1, na hry a poslech mp3ojek, mohli by jste PLZ poradit kterou? Taky aby byla dobra podpora u W7, ne jako u my soucasny sunky, ze sotva na 7ckach rozjedu 5.1, natoz subwoofer to se mi do ted jeste nepovedlo... popripade skocit do Xonaru ale max do 2000,- predem diky za rady :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: X-Fi Titanium vs X-Fi Xtreme Gamer

Příspěvek od Wuuduu »

vsetky "low profile" Creative karty stoja za nic.

Chod do Xonaru.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Wuuduu píše:vsetky "low profile" Creative karty stoja za nic.

Chod do Xonaru.
Nebál bych se tvrdit, že "low profile od Creative" představují karty "Audio".

Obě výše uvedené karty jsou už na HW bázi/akceleraci.

Nikdo se nepře o to, že Asus Sonar bude lepší při poslechu hudby, ale je nutno podotknout, že i dražší...

Každý sám si musí vyhodnotit, jestli se mu to vyplatí...
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Gamer je starší model do obyč. PCI slotu, titanium by měl být vpodstatě jeho nástupce do PCI-E - tak to vidím já, a proto sem si ji taky koupil.
Xonar by měl mít lepší audio výstup, ale IMHO pokud nemáš zesilovač + komponentní bedny, nebo "hifi" sluchátka, tak nemůžeš poznat rozdíl.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
atalas
Nováček
Nováček

Příspěvek od atalas »

mam repro Genius SW-HF 5.1 5000, a tu soucasnou zvukovku Audigy SE, no reknu vam horsi shit jsem si nemohl koupit, u znamyho jsem mel moznost poslechnout X-Fi na takovejch chrastitkach a hralo to dost slusne, takze bud Titanium nebo Asus Xonar DX/XD.... hmm tak co teda :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

daj si najst na webe testy. Su ich desiatky, s detailnymi porovnaniami a grafmi.
Tu ti kazdy bude radit tu kartu, co ma on sam.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Nechci tě nějak urazit, ale ty geniusy jsou obyčejný čínský šméčka a je celkem jedno na co je zapojíš - hrát budou pořád falešně. S lepší zvukovkou budou hrát trochu míň falešně ale pořád to bude stát za pendrek. Doporučuju jestli máš s tou audigy SE problémy, tak se vrať k integrované zvk, a pokud chceš lepší zvuk tak kup lepší repráky.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
atalas
Nováček
Nováček

Příspěvek od atalas »

mel jsem SB Audigy 2ZS a ty geniusy hraly docela dobre, takze uvaha nad novymi repraky zatim nikde, ale mam jeste malej technickej mam koupit zvukovku do PCI-E x1 nebo do PCI, mam totiz pretaktovanej komp a na ruznejch forech jsem se docetl ze kdyz maj pretaktovano, tak jim zvukovka v PCI-E x1 slotu obcas praska atp...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Sběrnice PCI i PCI-E by měly být uzamčeny na 33/100MHz => nevidím důvod, proč by to u OC sestav mělo dělat. Já bych volil s ohledem na budoucnost PCI-E.
atalas
Nováček
Nováček

Příspěvek od atalas »

Ok diky vsem, za tipy a rady uvidime co nakonec kaufnu :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“