Mafia 2
Moderátor: Baneshee
- Jája
- Středně pokročilý

Re: Mafia 2
Běžte flamovat někam dopryč, tady na to není nikdo zvědavej 
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prešiel som to 2 krát s physx medium bez apexu na ostatných postavách.
Rozdiel tam je ale podľa mňa nie je tak veľký, aby som zahodil ati kartu a šiel kupovať nvidiu(možno som slepý, možno len triezvo uvažujúci a neopitý physx marketingom, neviem).
Ale pre tých čo lamentujú, zatiaľ sú 3hry kvôli ktorým sa do nvidie a physx oplatí ísť(mirrors edge, batman, mafia 2).
Podľa mňa stále málo na to aby sme mohli povedať, že physx to vyhrá a nemá zmysel kupovať ati gpu
keď bude tých hier 10 ročne tak prosím, inak je to silne minoritná technológia.
Rozdiel tam je ale podľa mňa nie je tak veľký, aby som zahodil ati kartu a šiel kupovať nvidiu(možno som slepý, možno len triezvo uvažujúci a neopitý physx marketingom, neviem).
Ale pre tých čo lamentujú, zatiaľ sú 3hry kvôli ktorým sa do nvidie a physx oplatí ísť(mirrors edge, batman, mafia 2).
Podľa mňa stále málo na to aby sme mohli povedať, že physx to vyhrá a nemá zmysel kupovať ati gpu
keď bude tých hier 10 ročne tak prosím, inak je to silne minoritná technológia.
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to minoritní technologie, ale jak dlouho už je na trhu ? A ATi nemá pořád ani jednu jedinou GPU-physics akcelerovanou hru. To fakt nechápu - ATi je neschopná uvést konkurenční řešení a dohodnout se s vývojáři na jeho použití, a to je nějak chyba nVidie?
Btw máte někdo objednanou collectorku PC odjinud ? nebo jenom klasik/special edition?
Btw máte někdo objednanou collectorku PC odjinud ? nebo jenom klasik/special edition?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- michal3d
- Začátečník

- neviem o ziadnom dovode, preco by ATi mala nejako riesit GPU fyziku, teda jedine tak z marketingoveho hladiska. Zo vsetkych hier, ktore maju podla mna nejakym sposobom zaujimavu fyziku, vsetky idu na CPU a ani jedna nejde cez PhysX. Okrem toho IMHO je cela myslienka tahania fyziky cez graficku kartu v dnesnej dobe vykonnych a lacnych CPU, ktore sa celu dobu vo vacsine hier flakaju nezmyselna a zbytocna. Ja len dufam, ze cela ta "uzasna" GPU fyzika casom vysumi do stratena...Paul píše:Je to minoritní technologie, ale jak dlouho už je na trhu ? A ATi nemá pořád ani jednu jedinou GPU-physics akcelerovanou hru. To fakt nechápu - ATi je neschopná uvést konkurenční řešení a dohodnout se s vývojáři na jeho použití, a to je nějak chyba nVidie?
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
- HentaiRush
- Začátečník

Dnes jsem demem strávil asi 4hodiny.. (cracknutej timelimit)
Každopádně, dost mě zaráží "debilita" AI policajtů.. Řekněme, že střílím na policajty.. jeden je ode mě 50m a druhej 70m.. strelim jednoho, ale ten druhej si nevsimne niceho, byt je 20m daleko..
Na druhou stranu, nevyplatí se zabíjet ty černochy v bundách..
To je pak téměř jistá smrt.. 
Nevíte jak odbouchnout osobák? Truck se odbouchne jednoduše střelením do nádrže, ale u osobáka to něják nejde..
Už se těším na plnou..
Každopádně, dost mě zaráží "debilita" AI policajtů.. Řekněme, že střílím na policajty.. jeden je ode mě 50m a druhej 70m.. strelim jednoho, ale ten druhej si nevsimne niceho, byt je 20m daleko..
Na druhou stranu, nevyplatí se zabíjet ty černochy v bundách..
Nevíte jak odbouchnout osobák? Truck se odbouchne jednoduše střelením do nádrže, ale u osobáka to něják nejde..
Už se těším na plnou..
Wannabe dickface... :]
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2-3 kulky kousek pod/vedle vicka nadrzeHentaiRush píše: Nevíte jak odbouchnout osobák? Truck se odbouchne jednoduše střelením do nádrže, ale u osobáka to něják nejde..
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- HentaiRush
- Začátečník

- oneill_sx1
- Začátečník

Zajeď k benzínce, pumpař ti poradí 
- Sobo
- Středně pokročilý

S MG42 nemusíš ani střílet do nádrže, ale s ním můžeš zničit jenom ty dvě černá auta od gangsterů. Jinak poloha nádrže se asi bude lišit od typu vozidla.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- fobos
- Začátečník

- Weightlifter
- Začátečník

-
S thompsonem jednoduše zničíš všechno a brokovnicí taky
- Malfis
- Začátečník

Tjn celkem nedomyšlené... palivo dojít může, ale že by je napadlo dát na auto víko od nádrže to ne 
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
wtf, ty koraby z 50. let maji nadrz na vlevo /tj. na strane u ridice/ vzadu a vicko vzadu na blatniku... Snad kazdy auto ma viditelnej ramecek v karoseriiMalfis píše:Tjn celkem nedomyšlené... palivo dojít může, ale že by je napadlo dát na auto víko od nádrže to ne
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Ache
- Pokročilý

Tak physX částice se počítají stále pro celé město!
Udělal jsem na jednom místě takovouto spoušť: http://www.abload.de/img/mafia2_physcastice2en0.jpg
Když jsem se na to samé místo po chvíli ježdění po městě vrátil tak ty kusy omítky a dřeva tam byly stále.
Udělal jsem na jednom místě takovouto spoušť: http://www.abload.de/img/mafia2_physcastice2en0.jpg
Když jsem se na to samé místo po chvíli ježdění po městě vrátil tak ty kusy omítky a dřeva tam byly stále.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- oneill_sx1
- Začátečník

Já nechápu, k čemu ta věc s palivem je, když si můžu auto prostě ukrást. A město nebude velké, takže plnou nádrž těžko spotřebuju.
- Fox_25
- Začátečník

-
V první mafii mi taky nikdy benzín nedošel, ale Tom umí pěkně klít když dojde
Jde o to že to jsou náznaky realističnosti, nikde nechybí ale potěší že vývojář myslel i na detaily.
Jde o to že to jsou náznaky realističnosti, nikde nechybí ale potěší že vývojář myslel i na detaily.
- Weightlifter
- Začátečník

-
V první Mafii když ti střelili do nádrže v misi tak s musel často tankovat jinak by si nedojel
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to já jsem snad ještě nezažil hru kdy bych musel tankovat že by mi došel benzin... ale nechal bych si to líbyt stejně bych na benzinu nejel a radši bych ukradl jiné auto. 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Weightlifter
- Začátečník

-
Ale v první Mafii byla mise kdy si musel dovézt náklaďák chlastu do skladiště a v té misi se dost střílelo a když ti trefili nádrž a ty jsi nedojel tak si dělal misi odznova
- Mac302
- Začátečník

-
Mě to teda nějak neoslnilo ... čekal jsem víc za ty roky...
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB