Procesor ke GTS 250 poraďte

Vše kolem srovnání a rad s nákupem procesorů.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO

Odpovědět
davidmar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Procesor ke GTS 250 poraďte

Příspěvek od davidmar »

Zdravim, moje sestava níže. Rozhodl jsem se pro nákup procesoru do AM3 (ta deska ma flashnuty BIOS, takže to tam půjde) Ten Sempron už prostě na nic nestačí. Zkoušel jsem Mafii 2 a 15 FPS na stredni detaily s touto kartou, no je to normální?
Časem plánuju i nákup nové desky do AM3, ale na obě věci peníze nemám a ten procesor už je akutní. Takže bych chtěl od vás poradit nějaký procesor do AM3, tak přiměřeně kté kartě. Přemýšlel jsem Athlony II X2 240-260, ale nevím který. Bude tam rozdíl mezi 2,8 -3,2Ghz? Využije to ta grafarna? Pak jsem ještě přemýšlel o Phenom II X2, a až bych měl novou desku modernější, tak bych si mohl odemčít ty další dvě jádra, ale to zas nevím jestli to má cenu, protože než budu kupovat novou desku, tak už budou zase lepší a levnější procesory.
prostě vůbec nic nevím. Dík za rady! :wink:

Tu kartu mám přesně tuto:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74853
PC: Seasonic SS-500ET 500W 80 plus, Gigabyte GA-M61PME-S2 (rev. 2), AMD Athlon II X2 250, Zeppelin DDR 800 2*1GB (Dual Channel), Zotac GeForce GTS 250 Eco, Western Digital S-ATA 160 GB.
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Procesor ke GTS 250 poraďte

Příspěvek od kaufly »

Phenom II X2 při nejlepším 555 BE .. se ti nikdy neztratí, jestli se ti povedou odemknout všechny 4 jádra stabilně.. + je nataktuješ.. tak ti pěkných pár let bude stačit.. :) já jsem si koupil ten 555BE.. všechny 4 jádra jsem odemkl a jedou stabilně na taktu 3,7GHz.. až se mi někdy bude chtít vypínat komp, tak si zase pohraju s násobičem a zkusim ještě větší frekvenci tam hodit.. ale snad i ty 4GHz bych mohl dát.. :)
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“