nehrajou vsecky
Moderátor: CageJ
- matesz0
- Nováček

-
nehrajou vsecky
zdravim potrebujuu nutne pomoct .... nehrajou mi predni, centr a subwofer kdyz hraju napr. pres youtube ale kdyz hraju nomlrane to co mam ulozeny v pc tak hraje vsecko jenom na internetu to nehraje nechapu.. doufm ze budete nekdo vedet co stim dik moc
- matesz0
- Nováček

-
Re: nehrajou vsecky
to mi nerikejte ze nikdo nevite co stim... mam geniusi 5.1 predelaval sem vindows ovladace sem zkousel stahovat vsecko uz nevim co zkusit tak mi nekdo poradte pls .... ani nevite jak to nastve kdyz nehrajou basy pres net to ani nemuzu poslouchat poradte nekdo dikec
- Tomme
- Začátečník

-
Mozna neco v nastaveni, ale nevim, treba na internetu to nemusi podporovat tech tvych 5.1...
- matesz0
- Nováček

-
nene v tom to nebude predelaval sem windowsi uz s emi to jednou stalo ale uz nevim jak sem to vyresil nejak to de ale nevim jak tak zkousim atdy aby mi nekdo poradil musi to jit jenom se to musi sai nekde zapnout nebo nevim chce to nejakyho znalce 
//edit Wilik - promaz OT
//edit Wilik - promaz OT
- myom
- Středně pokročilý

co takhle se zklidnit a nezasirat to tu prispevkama do kazdeho threadu. to se hodnoti jako spam a podle toho se to taky odmenuje. nez neco napises, precti si zdejsi pravidla.
nicmene tato funkce se jmenuje vetsinou "mixovat stereo do vsech kanalu" a podobne. mel bys ji najit v ovladacich. pokud to tam nemas, tak mas smulu. pokud prehravas hudbu, tak prehravace jako takove tuto funkci vetsinou maji.
nekdy maji i primo repro spesl cudlik.
nicmene tato funkce se jmenuje vetsinou "mixovat stereo do vsech kanalu" a podobne. mel bys ji najit v ovladacich. pokud to tam nemas, tak mas smulu. pokud prehravas hudbu, tak prehravace jako takove tuto funkci vetsinou maji.
nekdy maji i primo repro spesl cudlik.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom