GF GTX 285 - artefakty a záseky

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Maharjabal
Nováček
Nováček

GF GTX 285 - artefakty a záseky

Příspěvek od Maharjabal »

Zdravím. Mám problem s novou kartou GTX 285. Měl jsem 280ku ale ta byla vadná a v reklamaci mi dali tudle. Bohužel jsem si moc nepomohl. Při hraní mě blikají některé textury nebo se hra úplně sekne. Musím tudíž do windowsu (alt + tab nebo alt+ctr+delete jedno jaká kombinace) a když se poté vrátím do hry, tak hra nějakou dobu zase bez problemu běží (zhruba minutu). To se stává jen u novějších (náročnějších) her. Zkoušel sem aktualizovat ovladač nebo ho zcela odinstalovat a nainstalovat zpět ale nic nepomáhá. Dík za odpověď.
Naposledy upravil(a) Krteq dne úte 17. srp 2010, 18:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK + úprava titulku vlákna
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: GTX 285 problem

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Reklamuj to znova, dali ti vadnou kartu. Problém reklamací je ten, že člověk většinou dostane už použitou "opravenou" kartu někoho jiného. Pokud selžou i potřetí máš právo na vrácení peněz, což by vzhledem k dobové pořizovací ceně GTX280 bylo skvělé.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Vypadá to na vadný paměťový čip na grafice.

Reklamuj, viz. DOC_ZENITH.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

skousel si sledovat teploty na karte? (GPU-Z apod) divny je, ze to zas chvili de co se vratis z plochy.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“