Po zapnutí pc stále černý monitor

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
EnergyStar
Začátečník
Začátečník

Po zapnutí pc stále černý monitor

Příspěvek od EnergyStar »

Dobrý den,

měl bych dotaz. Včera jsem montoval nový disk (reklamace za starý) a trochu uspořádával kabely v case kvůli proudění vzduchu a když jsem to všechno smontoval dohromady tak mi nyní nenaběhne pc. Konkrétně je zřejmě něco z grafickou kartou, protože po zapnutí pc se disky i ventilátory roztočí, klasicky zachroupou, ale podle diody vpředu se zřejmě systém nenačítá, na monitoru však není nic vidět, dioda na něm bliká stejně jako když je pc vypnuté (resp. když vypojím kabel z grafiky tak tam běhá takový ten čtvereček, když ho zapojím tak jen bliká ta dioda, když zapnu tak malou chvilku svítí konstatně tak jak by měla a pak se zase rozbliká jako když je pc vypnuté). Nevykonným zdrojem by to snad být nemělo, protože předtím to chodilo, graf.karta je ve slotu zasunutá správně plus je přidané i napájení (kdysi u předchozí jsem ho zapomněl a pěkně skoro hned mi shořela, jenže pak pc nešlo zapnout, zřejmě kvůli zkratu). Zkoušel jsem i odpojit oba disky kvůli napěti, ale stejně nic. Deska taky nezapípá kvůli chybě. Nevím tedy, kde by mohla být chyba.
Deska Gigabyte DS3, grafika Sapphire 3870, zdroj 550w, monitor Samsung 206bw.

Děkuji za rady a nápady.
k.iller
Nováček
Nováček

Re: Po zapnutí pc stále černý monitor

Příspěvek od k.iller »

Máš možnost vyzkoušet jinou grafickou kartu ? Můžeš taky vzít tu svojí a zkusit ji třeba v práci.
XPCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Po zapnutí pc stále černý monitor

Příspěvek od XPCZ »

Spis kdyz ses v tom rochlal neco sis povytahnul zkus vyndat zandat gpu a ram vyluxuje ty sloty a snad to bude fachcit
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“