Tak sem zkusil crysis s downsamplingem na 2x 5850@910/5000 a jede to ve 20Fps na maximalni detaily.
Zkousel sem udelat screenshot pomoci prikazu e_screenshot 1 ,ale obrazek se nak zkurvi a vnikne misto screeshotu nekolik obrazku v jednom.Jak mam udelat screenshoty aby vypadal normalne?
Hraju v rozliseni 3840x2160.
Jinak na high detaily(misto very high) by to melo behat 30+fps .Aspon doufam.
Vykon se zvednul proti jedne 5850@1000/5000 asi 20nasobne.To sem necekal.
Tak skoda...Na high detaily mam sice s downsamplingem 30+fps, ale hra strasne laguje.
Chtelo by to karty se 2GBram a operacni pamet aspon 12GB.
Potom by to bylo snad v pohode hratelny.
Na STEAMU je Crysis Max Edition za 17E. Jen bych se chtel zeptat, je tam 5 aktivaci DRM. U Warhead existuje revoke tool, ale u normalniho Crysis ne ? :-O
Hele já koupil MAX edici v megahry.eu za 500kč, takže bych se na steam verzi vykašlal, v tý edici máš 2 klíče, jeden je na Crysis a druhej na Crysis Wars, ale myslim že ten klíč na Wars se zadává při instalaci Warhead...
hraji crysis warhead a casto me to pada a na plose me to pak napise chybu,ze byl nejaky ovladac zobrazeni nvl....uspesne obnoven.Delalo me to i u normal crysis.Zkousel jsem i ruzne ovladace na grafiku a ruzne nastaveni a porad to dela.Nevite kde by mohl byt problem?
Po prvy krat som nainstaloval Crysis ako mam W7.Naposledy som ho hral este pod XP a hned mam par problemov ktore by som rad vyriesil tak ak bude niekto vediet ako budem mu vdacny.
Problem 1-nech zmenim v nastaveniach cokolvek tak hra v momente padne,takze vsetko nastavujem zatial cez Config.Jedine zapinanie a vypinanie AA nerobi pocas hrania ziadne problemy.
Problem 2-Hra sa mi spusta na 50 HZ a ani za nic sa mi to nedari spustit na 60 HZ. Na xp s tym nebol problem. Na 60 HZ mi to skoci jedine s vypnutym v-syncom ale tam mi potom vadi tearing alebo este jedna moznost hrat to v okne ale to tiez nie je nic extra,takze je mozne hru spustit v rozliseni 1080p na 60 HZ?
este sa chcem opytat ci sa da hra na W7 pustit pod DX9...
Pozeral som rozne fora a ludia s tym problem maju ale nikde som nenasiel riesenie a v configu je toho kopec ale nastavenie frekvencie tam nie je. Hra je opatchovana,original. OS Win 7 64-bit, i5 750(default) Saphire 5850 Toxic 800/1130, RAM 4 Giga DDR3 Kingston Hyper X 1333/7
Hlavson píše:Na STEAMU je Crysis Max Edition za 17E. Jen bych se chtel zeptat, je tam 5 aktivaci DRM. U Warhead existuje revoke tool, ale u normalniho Crysis ne ? :-O
Normalny Crysis nevyzaduje aktivaciu cez internet. Warhead ano.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
marcelus píše:Po prvy krat som nainstaloval Crysis ako mam W7.Naposledy som ho hral este pod XP a hned mam par problemov ktore by som rad vyriesil tak ak bude niekto vediet ako budem mu vdacny.
Problem 1-nech zmenim v nastaveniach cokolvek tak hra v momente padne,takze vsetko nastavujem zatial cez Config.Jedine zapinanie a vypinanie AA nerobi pocas hrania ziadne problemy.
Problem 2-Hra sa mi spusta na 50 HZ a ani za nic sa mi to nedari spustit na 60 HZ. Na xp s tym nebol problem. Na 60 HZ mi to skoci jedine s vypnutym v-syncom ale tam mi potom vadi tearing alebo este jedna moznost hrat to v okne ale to tiez nie je nic extra,takze je mozne hru spustit v rozliseni 1080p na 60 HZ?
este sa chcem opytat ci sa da hra na W7 pustit pod DX9...
Pozeral som rozne fora a ludia s tym problem maju ale nikde som nenasiel riesenie a v configu je toho kopec ale nastavenie frekvencie tam nie je. Hra je opatchovana,original. OS Win 7 64-bit, i5 750(default) Saphire 5850 Toxic 800/1130, RAM 4 Giga DDR3 Kingston Hyper X 1333/7
O Hz nemám ani páru proč ti to nejde, ale v DX9 hru spustíš tak že si v zástupi přidáš parametr -dx9 - já takhle hrál 64bitovu verzi crysis na DX9 renderu.
Já steam verzi nikdy neměl, ale tak odhaduju že to bude asi tim, že každá hra koupená na Steamu se musí taky přes Steam AKTIVOVAT, ne? A to je hlavní rozdíl mezi STEAM verzí hry a DVD verzí hry...
Normální Crysis vypadá slabě, špatné barvy nasvícení žádné atd. RELI 2 je zase vypadá blbě bez DoF a DoF se mi tam moc nelíbí, prostě mi vadí jak jsou kopce v dálce rozmazané ve skutečnosti to tak taky nemáš a navíc je strašně přepálený takže v poledne vypadá blbě.